מקבץ 4 כל הפורום עובר סדנה בנושא חחח

flor77

New member
מקבץ 4 כל הפורום עובר סדנה בנושא חחח

מקווה לפחות שהנושא מעניין... למרות שכבר יש לי סיוט מזה

monetization models - מודלים של... מחפשת את המילה לא נראה לי שקיים לזה אפילו מקבילה בעברית :)
in the form of micro-transactions - בצורה של עסקאות-מיקרו?

To introduce new and unique monetization models on iShook, we will be leveraging the Ethereum blockchain to create iShook Tokens. iShook Tokens will first be introduced to our web platform in the form of micro-transactions

flor77

New member
כמה תהיות

המשך ...
peer-to-peer payments תשלומים בין עמיתים?
recirculate through various incentive models deployed - כאן יש מספר מילים שאני לא בטוחה, recirculate אולי ימוחזרו?
incentive models - מודלים של תמריצים?
ואז models deployed .. מודלים הנפרסים?
transact - לבצע עסקאות (ביניהם)?

and peer-to-peer payments for content and network exposure. The tokens will then recirculate through various incentive models deployed by iShook, creating an ecosystem in which users and
content creators can transact.

בפנים

תשלומים בין משתמשים תמורת חשיפה לתוכן ולרשת. אחר כך האסימונים יחזרו למחזור באמצעות מודלים מגוונים לתמרוץ שיוכנסו לשימוש י"י איישוק. בדרך זו יווצר אקוסיסטם שיאפשר למשתמשים וליוצרי תוכן לבצע עסקאות ביניהם.

flor77

New member
build value / utilize / platform functions

ב build value מה מתאים יותר לבנות ערך או ליצור ערך? בנוגע לאסימונים דיגיטליים...
utilize - להפיק תועלת?
platform functions - באמצעות מגוון פונקציות בפלטפורמה? הניסוח בסדר?

iShook will build value for iShook Tokens through the multiple
ways in which users can utilize them throughout a multitude of platform functions as outlined in the following sections.

ייצור ערך; להשתמש / לעשות שימוש; דרך מגוון של פונקציות

הכלולות בפלטפורמה.

flor77

New member
עוד יש תהיות קודמות ובינתיים שמה חדשות...
silos

למקרה שלמישהו יהיה רעיונות לגביהם :)
own silos אולי בעלי העסק בעצמם?

Content Creators will be able to manage their own accounts. In effect they will be in their own silos, with the success of each content creator depending on his own efforts, and not those of other Content Creators.

בממלכה הפרטית שלהם (silo)

הדימוי לבנייה לגובה של "מבצר" שבו תת קבוצה בארגון מתבצרת ושומרת את המידע לעצמה. כאן הכוונה שכל משתמש פועל מתוך ה"ממלכה" שלו והצלחתו תלויה רק בו.

AlteredBeast

New member
הצעות נוספות

מילולית, silo זה מחסן/מאגר. הכוונה היא שכל יוצר יהיה יחידה נפרדת מהאחרים (לא חושב שיש פה משמעות לבחירה במילה silo, כלומר למשמעות של מאגר וכו', אז אין פה איזו מטאפורה חדה) ולא יהיה קשר ביניהם כך שההצלחה של כל יוצר תהיה שלו בלבד.
&nbsp
אפשר לכתוב: 'כל יוצר יעמוד בפני עצמו/כל יוצר יהיה "עסק עצמאי"/כל יוצר יהיה יחידה נפרדת' ועוד ניסוחים.

flor77

New member
standard rate / royalties’ process

standard rate - שיעור מקובל? או רף מקובל?
royalties’ process - תהליכי תמלוגים / תהליכי לקבלת תמלוגים?

In addition to a standard rate set by iShook in the
royalties’ process, content creators will also have the ability to receive additional royalties for their content in the form of iShook Tokens.

AlteredBeast

New member
אני חושב שהכוונה ל-'תעריף סטנדרטי'

מכיוון שמדובר בתשלומים.
&nbsp
הייתי כותב: "בנוסף לתעריף סטנדרטי שייקבע על ידי iShook במסגרת תהליך (תשלום/קביעת) התמלוגים, יוצרי תוכן יוכלו גם לקבל תמלוגים נוספים עבור התוכן שלהם בצורה של אסימוני iShook".
&nbsp
(תרגמתי את כל המשפט כדי שיהיה אפשר להחליט בין 'תשלום' ובין 'קביעת' בסוגריים. אני נוטה ל-'תשלום'.)

flor77

New member
providing an open publishing / materials

תרגמתי כך את המשפט הראשון "מלבד למתן פלטפורמת פרסום פתוחה?
materials לא מצויין בדיוק איזה חומרים אז מניחה שיש להשאיר כחומרים (למרות שבגדול מדובר על כתיבת תוכן..)
Besides providing an open publishing platform, we
wish to give authors a bonus to help leverage their materials.

הצעה

בנוסף על כך שאנו מעמידים לרשות המחברים פלטפורמה לפרסום תכניהם, אנו רוצים להעניק להם גם בונוס בצורת האפשרות למנף את החומרים שהם מפרסמים.

flor77

New member
תהייה + boost a content creator’s presence

These can then be spent - מניחה שקשור לתגמולים, אז פשוט " את התגמולים אלה ניתן לבזבז על? או להוציא על?.. פרסום.

through the iShook network to boost a content creator’s presence
בנוגע ל boost חשבתי לתרגם כ "להגביר" אז להגביר את נוכחות תוכן היוצר? אלא אם כן יש מילה מתאימה יותר עבור בוסט במקרה הזה ואשמח להרחיב את אופקיי.

In addition to a standard rate set by iShook in the royalties’ process, content creators will also have the ability to receive additional royalties for their content in the form of iShook Tokens. Besides providing an open publishing platform, we wish to give authors a bonus to help leverage their materials. These can then be spent on advertising through the iShook network to boost a content creator’s presence and assist them with visibility and sales.

כנראה הכוונה לאסימונים, אבל כדאי לשמור על עמימות כמו שהם

עושים. הייתי כותב "את אלה ניתן לנצל להעצמת ..."

AlteredBeast

New member
לדעתי these מתייחס לאסימונים של iShook

כלומר, ניתן להשתמש באסימונים/לפדות את האסימונים האלו תמורת פרסום ברשת iShook כדי להגדיל/להרחיב את נוכחות היוצר...
או במילים אחרות, להגדיל את החשיפה שהיוצר מקבל...

סיכוי קטן ש-these מתייחס לתמלוגים. זה כסף. לא צריך לומר בפירוש שאפשר להשתמש בכסף כדי לקנות פרסום...

למעלה