לא הבנת אותי...
אני מסכים שזוכרים אותי כחרש, אני פשוט לא רואה בזה "יתרון" או "דבר טוב", כמו שאת רואה... אני לא אוהב שזוכרים אותי בתור "החרש ההוא" ואני לא רואה בזה יתרון על פני שומעים... ועצם העובדה שזוכרים אותך כחרש - בהתחשב במיתוג שלו - כבר קצת פוגע באיך שזוכרים אותך. בכל מקרה, אכן, זכותו של כל אחד לצדד בעד או נגד ניתוח השתל. לא אמרתי מילה כנגד זה, רק תיקנתי אותך לגבי מספר דברים
אני מקווה שזה לא מפריע לך או משהו... אותם אלה שדיברתי עליהם שדוברים בשפת הסימנים - הם מדברים בה מילדות, וגם את ניתוח השתל הם עשו בגיל צעיר מאוד
ככה שזה לא הכי נכון מה שאמרת. פשוט - הסיבה לכך שמעדיפים (שימי לב - מעדיפים. לא אוסרים... אי אפשר לאסור את זה, אחרי הכל, זה לא שאם תדברי בשפת הסימנים השתל יתפוצץ לך בראש
) את הדיבור הרגיל זה כי רוצים לעודד שימוש כמה שיותר בשמיעה, זה הכל. אין שום איסור לדבר בשפה הזאת, פשוט רוצים לעודד יותר אימוני שמיעה יומיומיים. בנוסף, השתל קיים כבר למעלה מארבעים שנה. אני לא יודע כמה בדיקות את רוצה, אבל אם משתמשים בו עד היום, סביר להניח שהוא דיי טוב
כמובן שאין כזה דבר 100% הצלחה, וזה תלוי בחברות וכד', אבל עדיין - רוב הסיכויים שהשתל הקיים קיום הוא בטוח להשתלה, לטווח הקצר וגם לרחוק. (מה שכן, יכול להיות שבעתיד יגלו שהוא מעלה סיכונים למשהו מסויים, כמו שמגלים על כל דבר היום
כבר צחקתי עם חברים שלי שעוד מעט לא יהיה אפשר לאכול כלום, כי כל דבר מעלה סיכון לאיזו שהיא מחלה
)
אני מסכים שזוכרים אותי כחרש, אני פשוט לא רואה בזה "יתרון" או "דבר טוב", כמו שאת רואה... אני לא אוהב שזוכרים אותי בתור "החרש ההוא" ואני לא רואה בזה יתרון על פני שומעים... ועצם העובדה שזוכרים אותך כחרש - בהתחשב במיתוג שלו - כבר קצת פוגע באיך שזוכרים אותך. בכל מקרה, אכן, זכותו של כל אחד לצדד בעד או נגד ניתוח השתל. לא אמרתי מילה כנגד זה, רק תיקנתי אותך לגבי מספר דברים