מקדונלדס האוכל שלא מתכלה לעולם

A 26 cm Schlong

New member
תוספי מזון של ברזל נספגים עם ויטמין סי

וחלב למשל, ידוע כמעכב ספיגה, ולכן לא מומלץ לצרוך ברזל אחרי ארוחה חלבית.

A 26 cm Schlong

New member
אוכל לא צריך להסב לך רק תועלת

אנחנו לא חיים בעידן הקדמון, אנשים לא אוכלים רק בשביל לחיות. אוכל הוא אחת מהנאות החיים.

על אותו משקל, את יכולה לדרוש שיסגרו גם את כל הפיצריות למשל, כל מסעדות ה"על-האש", ובכלל - לדרוש שמסעדות ינפו חצי, אם לא יותר, מהתפריטים שלהן.

אני צמחוני, אבל אין לי בעיה אם אנשים שנהנים לאכול במקדונלדס, או בשר באופן כללי. איש הישר בעיניו יעשה.

Elle992

New member
אני קצת נגד דברים שגורמים לנו רע

זה לא קשור לזה שאני לא אוכלת חלבי וכו', זה קשור שאני מודעת כמה נזק זה עושה יותר מתועלת.

אתה יכול לתאר לעצמך מזה להיות מכור לשוקולד ללא היכולת לאכול אותו? אני סובלת....סובלת אבל אני לא מסוגלת, אני מאמינה שבסוף הדרך שבחרתי תעשה לי רק טוב. אז זה שווה את זה, אבל.....לפעמים זה קשה, אבל אני מתמודדת בגבורה!

פעם הייתי אוכלת בגלל הנאה...כי אני אוהבת אוכל! היום..אני אוכלת בקטע ישרדותי נטו!

A 26 cm Schlong

New member
אני לא מבין מה זה "אני מודעת כמה נזק"

על סמך מה את טוענת את הטיעונים האלה שלך?

Elle992

New member
על סמך מחקרים, אני אוהבת לראות

תוכניות שעוסקות בכך. סתם דוגמא, ההשמנה...זה הדבר הראשון שמוכיח כמה אוכל ג'אנק פוד הוא לא בריא גם למשקל וגם באופן כללי לבריאות, למה הסינים בריאים יותר מהמריקאים? ..תחשוב לבד,

עזוב, לשנינו יש דעה שונה בנושא אני מקבלת את הדעה שלך אתה מוזמן לקבל את שלי או שלא, לא צריך להכנס לזה יותר מדי

A 26 cm Schlong

New member
באופן הזה ששיעור התמותה בסין מסרטן

הוא מהנמוכים בעולם ביחס לגודל האוכלוסייה.

the new L

New member
סרטן היא מחלה שמאפיינת גילאים מבוגרים

וככל שמזדקנים כך הסיכויים לחלות בה גדלים מאוד מאוד מאוד. כך שברור שבמדינה שבה תוחלת החיים היא במקום ה95 בעולם (סין) יהיה הרבה פחות סרטן ממדינה שבה תוחלת החיים היא במקום ה-40 בעולם (ארצות הברית).

A 26 cm Schlong

New member
אהה, סליחה

סרטן היא לא מחלה ששמורה לזקנים בלבד.

את הקשקוש שכתבת עכשיו תספר לעשרות מיליוני הצעירים, והילדים ביניהם, שנפטרו מסרטן.

the new L

New member
היא לא שמורה לזקנים בלבד אבל הרבה יותר נפוצה

בקרב זקנים. אתה יודע כמה ילדים חולים בסרטן?בערך 11 מתוך כל 100,000 ילדים. כלומר מאוד מאוד נדיר.

אתה יודע מה הסיכוי לחלות בסרטן במהלך חיים שלמים? בעיקר במהלך הזקנה? 44%!!!

the new L

New member
גם בקרב בני 30-40 סרטן לא נפוץ כמו בגילאי 60+

וזה עיקר הטיעון שלי. אני לא מבין איך אתה סותר אותו? אמרתי שהרבה יותר חולים בסרטן בארצות הברית כי תוחלת החיים שם ארוכה יותר. בתגובה דיברת על ילדים חולי סרטן (מה שבכלל לא משפיע על הסטטיסטיקה כפי שהראתי). אז עכשיו אתה מדבר על בני 30-40, שעדיין חלקם בסטטיסטיקת הסרטן נמוך.

למשל, הידעת שיותר מחצי מהגברים בני 70+ חולים בסרטן הערמונית? הידעת שרוב מוחלט של הגברים בני 90+ חולים בסרטן הערמונית?

לכן, ברור לגמרי שבמדינה בעלת תוחלת חיים גבוהה יותר יש הרבה יותר סרטן.

A 26 cm Schlong

New member
סרטן הערמונית?

נו, אתה דמגוג. מעלה לפה טיעונים שיחזקו לעצמך את האגו. נוח לך להיצמד לסרטן הערמונית, כי הרי ידוע שזה סרטן שתוקף בעיקר גברים מעל גיל 50.

בראבו לך.

לא קונה ת'בולשיט שלך, אז בוא נעצור פה, או שתנסה למכור אותו במקום אחר, למישהו אחר.

the new L

New member
בתור מדען, מעניינת אותי רק האמת

והאמת היא שתוחלת חיים גדולה גוררת יותר סרטן. וזו אמת מדעית שאין לך דרך לערער עליה.

A 26 cm Schlong

New member
כתבתי על כך בעבר

שאני שונא את המילה "מחקרים", כי אין מחקר שהוא לא מוטה. מי שחוקר את ההשפעה של מזון מהיר על הבריאות שלנו, מגיע למחקר הזה שהוא עורך עם דעות קדומות, ועל כן על כל מחקר שטוען שמזון מהיר מזיק לבריאות, תהיי בטוחה שיש אחד כזה שטוען את ההיפך.

את לא קוראת עיתונים? כל שני וחמישי ממציאים "מחקר" שלפיו קפה טוב לבריאות ולא טוב לבריאות.

אני מציע לך לחיות את חייך כפי שאת מוצאת לנכון ולא ע"ס "מחקרים".

Elle992

New member
אני לא נוטה להאמין לגמרי למחקרים אבל

לפעמים יש צדק בדברים, הרי מוצרים שמכילים סוכר(ולא מהסוג הטהור והבריא) הם מסוכנים לבריאות באופן כללי כשצורכים אותם בכמויות גדולות,

אני באמת חיה את חיי לפי איך שטוב וזורם לי, אני לא נכנסת לשום מסגרת מחייבת, כמו שאני לא לגמרי כרגע צמחונית/טבעונית אלא משהו באמצע כי ככה הגוף שלי מסוגל ורוצה "כרגע". אז.. סך הכל אני יודעת שהג'אנק פוד אישית גרם לי להשמנה בנוסף לדברים אחרים אבל זה היה חלק מזה.

A 26 cm Schlong

New member
הסינים כבר מזמן לא ציפלונים

בגלל החדירה של שוק המזון המהיר מהמערב לסין, את יכולה לראות ברחובותיה של המדינה המדהימה הזו הרי אדם, היום הרבה יותר מאשר בעבר.

בכל מקרה, תוחלת החיים שלהם נמוכה יותר משל הישראלים למשל.

למעלה