מקדונלדס

ק א ר ן

New member
מקדונלדס בארץ? באילו סניפים??

חברה שלי שעובדת שם שומרת על כשרות באדיקות והיא בד"כ אוכלת רק את הצ´יפס והגלידה... אם הצ´יפס הוא בשרי... תיאורטית, מה יקרה אם כל סניפי מקדונלדס בארץ יעלו באש (עקב freak accident, כמובן) לילה אחד? צריכת הבשר תגדל או תקטן?

!PuMiCkY

New member
פיכסההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם רציניים
זה באמת נכון
אכלתי שם צ´יפס אתמול.......... בעעע
(משום מה יש לי בחילה.....)

Weird Eyal 21

New member
רגע!!!!

יש לי חבר ממש טוב שהוא שם מנהל משמרת כבר שנתיים והוא בדק לי לפניי חודש ואמר לי שהצ´יפס שלהם הוא עם שמן צימחי הוא הריי מקבל משלוחיי שמן וכאלה הוא אמר לי שרק בחו"ל זה עם שומן בקר לא יודע אני לא אוכל שם גם ככה.....קפיטליסטים מגעילים... אוהב אייל

barzik

New member
אז אני מניח שאתה לא אוכל בשום מקום

כל עסק הוא קפיטליסטי במהותו.

Weird Eyal 21

New member
אני כמעט לא אוכל במסעדות

ואם כן אז אלו מסעדות עממיות שהמחיר זה לא מה שמעניין אותם אני שונא קפיטליזם אוהב אייל

barzik

New member
מעניין

המחיר חשוב לכולם. כולם בעסק כדי להרוויח. אני אוהב לאכול במסעדות עממיות כי אני מכיר את בעל הבית והמלצרים, כי האוכל שם טעים, כי המחיר סביר ובאופן כללי כי נחמד לאכול שם - לא בגלל שאני שונא קפיטליזם. קפיטליזם היא רק שיטה כלכלית - שהוכיחה את עצמה לא רק כיעילה ביותר מבין כל השיטות הכלכליות, אלא היא היחידה המאפשרת ליברליזם - שחשוב לכולנו.

Weird Eyal 21

New member
פעם אחרונה

שהייתי במסעדה זה היה לפניי חודש בעכו ניגבתי חומוס... עלה לי 15 שקל.... אני לא בן אדם של מסעדות.... אבל יש עסקים שהם לא קפיטליסטים.... תתפלא אוהב אייל

barzik

New member
זו סתירה, לא?

עסק הפועל למטרת רווח הוא עסק קפיטליסטי במובהק. גם בעל המסעדה הכי נחמד שהכי נהנה מהעבודה שלו צריך להביא כסף הביתה ולהרוויח. זו המשמעות של עסק קפיטליסטי...

Weird Eyal 21

New member
בר זיק אחי

יש מספיק אנשים נחמדים שהעסק שלהם הוא לא קפיטליסטי.... אייך תגדיר וטרינר שמעקר חינם חתולי רחוב?...קפיטליסט????

barzik

New member
אני אגדיר אותו כאיש נחמד

ואתהה איך הוא משיג את כספו.

אם כל שנאתי למק´דונלדס....

אני עדיין מחוייב לאמת: נכון, ישנה תביעה ייצוגית נגד רשת מק´דונלדס העולמית, וישנן סיבות מצויינות לעשות כך, ואכן מק´דונלדס השתמשה בשומן בקר בבישול הצ´יפס שלה ואני מקווה שהיא תפסיד בתביעה הייצוגית... אך!, מק´דונלדס ישראל אינה משתמשת בשומן מן החי כדי לבשל את הצ´יפסים שלה, זה לא אומר שזה בסדר לאכול במק´דונלדס, ישנן מספיק סיבות אחרות מדוע לא (ניצול עובדים, יערות גשם, גלובליזציה...) אך הצ´יפס של מק´דונלדס ישראל הוא צמחוני למהדרין... (ואף טבעוני)

OPERATi0N_iVY

New member
מה??? הם באמת משתמשים בשומן בקר???

בני זונות שקרנים! כל פעם שבאתי לאכול את הצ´יפס שלהם חשבתי שזה שומן חזיר ועוד איכשהו נהנתי... עכשיו בא לי להקיא הכל חזרה... :(

למעלה