מקווה סיפקו,

Kehribari

New member
אשכרה!

כל מה שחשבתי לי בראש איך שהוא אמר בשרתון מוריה זה... איפה שהמורדים ישנו!!!!!!!!!!

RevitallicA

New member
אההההההההההההההה../images/Emo70.gif

אנוכי רוצה להיות שם גם
ענבריישן, בואי נוכיח לעולם שלא נכחדנו

Kehribari

New member
קדימה!!!!!

יאללה!!!!!! בואי נוכיח לעולם שישנן עוד בנות (ובנים גם..שמתחבאים) שאוהבים את המורדים!!!!! ביננו...הייתי במלון כשהם היו, בטעות!..בחיי שבטעות וקיבלתי תמונה חתומה שלהם!!! רויטלי...אנחנו עוד פה! מחכים לעונה השנייה! חלש שאני לא אהיה בבית,אין לי טלויזיה ברמת הגולן?! איך אני אראה!?????

NiGa

New member
הבנים מתחבאים?

זכור לי על ילדה בלונדינית (עאלק) מסויימת שסיפרה לי שהיא מתביישת להגיד בבי"ס שהיא אוהבת המורדים... אותה ילדה גם סיפרה את זה לבחור מגניב משו משו אחד הטובים, שבמקרה היה שרוף המורדים, ובחופשיות רבה דיבר על סטיותיו.. אז נה!

Absolut May

New member
אני חושבת שהגיע הזמן

שתספרו לנו מה אומר; מקווה ויניק...? וכל מיני דברים אחרים מהסוג הזה...

NiGa

New member
את שרוטה במוח?

כבר שבועיים שכל מה שמדברים עליו פה זה ריבים מקסים-שמאלנים ומקווה!

קדימה מקווה אימפריה!!!!!

היה גדול היתה הופעה טובה קדימה איזה י"ב 3 אתם!!!!! קדימה נתתם לי במה!!!!! זאת שכבה מספר 1 בעולם ויניק אימפריה קדימה שרי שולטת וגם אלה!!!! קדימה יובל קורן מאושר, יותם מזיע כמו בהמה, חן אחד הכלים, מקסים מטורף (קח קצת שמאלה, לא יזיק), דודי סטלנות על, בירון חאווה, צחי מחלק הזמנות וחותך, אושר חכם מדי, עמילוב או בעצם עמיגאי עמיגלס ועמילוברסקי! וכל אלה שלא רשמתי אני עדיין מת עליכם במידה זו או אחרת!!! חבל הבת זונה עם השחור לא רצתה לשתות! פיייייייי בת זונה איזה תחת היה לה!! וגם חזה!!! ופנים!!! קיצור הייתי משפרגע אותה!!! יאללה ויניק אימפריה ותלמדו אותי לעשות חתימה של כל הודעה שלי!!!

אמ סי

New member
היית בא ושותה איתי!!

הייתי הפוך מהתחת... היה בן זונה של ערב... מקווה אימפריה.

NiGa

New member
קדימה נתנו לך במה

אני חושב ששכחת את ההכי חשוב - אותך: נאור מווסת, נאור עושה "אהההההה" עם הלשון בחוץ נאור מעביר הילוכים נאור רוקד סרטאקי יווני נאור מדבר נאור.

TrunKs 2003

New member
אני מת עליך ניר!!!!!!!

נתראה היום בנשף...השתייה חובה. וחחחחחחח אהבתי את "דודי סטלנות על"... חח גדול!!

למעלה