מקווה שזה המקום הנכון לשאול

Pink Pig

New member
מקווה שזה המקום הנכון לשאול

הפנו אותי לפה. אני בת 18, מנתניה. יש איזה קורס שאפשר להשתלב בו או משו? יענו להתנדב במד"א?

Pink Pig

New member
לא

אני כרגע בי"ב ופטורה מהצבא. חשבתי להיות במדא כחלק משרות לאומי אבל היום גיליתי שיכולתי מזמן להצטרף.

אכן יכולת מזמן

אבל כרגע לא שווה לך כל כך להכנס לקורס תמתיני עד סיום יב אם את מתכננת שירות לאומי אז מומלץ לעשות את הקורס במסגרת השירות אם את לא מתכננת שירות לאומי תוכלי לגשת לתחנה הקרובה לביתך ולעבור קורס חובשים כיוון שאת כרגע ביב את תוכלי להנס רק לקורס 60 (מגישי ע"ר) כיוון שאת עדיין לא נחשבת בוגרת על פי תקנון מד"א לעומת זאת אם תחכי, תוכלי לעבור קורס חובשים בו הידע הנרכש רחב יותר וכך גם הסמכויות

Pink Pig

New member
מה שנאמר לי

זה שאוכל להצטרף לקורס חובשים בגלל שאני מעל 18. בעיקרון אני מעוניינת להצטרף בקרוב, רק לא ידעתי שיכלתי.

אחד התנאים להצטרפות לקורס חובשים

הוא תעודת בגרות בנוסף על פי תקנון מד"א מ תנדב בוגר נחשב מעל גיל 18 וסיים יב המאוחר ביניהם מכאן שאת עדיין לא נחשבת בוגרת. בכל מקרה אני ממליצה לך לפנות לתחנה הקרובה לביתך לפרטים על קורס

eranlevi1984

New member
תוספת קטנה

מכיוון שאת מנתניה וזהו האיזור שלי(שרון) את יכולה לפנות לאחראי מתנדבים של נתניה,צחי דמבין(את המספר את יכולה לבקש או ב101(מאיזור נתניה) או במספר 09-8623333 והוא יוכל להפנות אותך לקורס המתאים במידה ויש. בהצלחה!

eranlevi1984

New member
נכון שהוא קו מבצעי...אבל

בדר"כ אין לאנשים קוים מנהלתיים של המוקד ובדר"כ גם לשאלות בקשר לגבייה,הדרכות וכיו' מתקשרים ל101-נכון לא מומלץ אבל לא תמיד יש ברירה.

nikonit

New member
מבדיקה שערכתי לאחרונה + נצל"ש

לא כל תחנה, אלא רק התחנות בהן יושבות הנהלות האזורים (נתניה היא אחת כזאת, אז זה תופס). ובהזדמנות זו - האם יש כאן למישהו מס' טל' "רגיל" (קו מנהלתי / קו גיבוי) של תחנת מד"א כפ"ס? אם יש בעיה לפרסם בפורום, אפשר בהחלט לשלוח לי במסר.

אז זהו שכן

לפחות לחובשים נהגים. את מקרה מיוחד את, כנראה בגלל שאת כבר מתנדבת, אבל כנסי בהזדמנות הראשונה למשרד מתנדבים, תסתכלי ליד הדלת יש את הדפי הסבר למתנדבים שחולקו בקורס נהגים האחרון, תקראי אותם ותווכחי בעצמך

תנאי קבלה

לקורס חובשים נהגים - חובה רק לימודים עד כתה ט' (לפחות). לקורס חובשים בכירים - חובה סיום לימודים תיכוניים. לקורס פראמדיקים - חובה תעודת בגרות.

אני מציעה לבדוק שוב

תנאי מינימום לקורס חובשים נהגים הוא סיום לימודים תיכוניים ובתור אחת שעברה קורס חובשים לפני שנתיים וסייע במנהלת הקורס (וגם עזרה בהדרכתו בדרך) היה צורך לאסוף מהחניכים המיועדים לנהיגה גם אישור סיום 12שנות לימוד.

למעלה