מקווה שזה המקום הנכון לשאול

אפשר להתקשר 101

ושם מפנים אותך למקום המיועד לבקשה שלך(לדוגמא א. מתנדבים או משרד ההנהלה...), או לחילופין משמיעים לך הקלטה עם פרטים לגבי התנדבות או בתי מרקחת או כל דבר מנהלתי אחר שאתה מבקש..

כמו שאמרתי

101 הוא קו מבצעי ומיועד לזה בלבד במידה ורוצים פונים להנהלת המתנדבים ל-101 אין שום קשר לכך והתקשרות על דברים שכאלו גורמים להפרעה בפעילות השגרה של המוקד

eranlevi1984

New member
בואו נסכם

במידה ולא ניתן להשיג קו מינהלתי אזי נרים 101 המקודש ונפריע למנוחת המוקדנים

kerendre

New member
חן ,על מה את מדברת??

למה לכות עד סוף י''ב ? אני לא סיימתי י''ב כשהתחלתי את הקורס ולפי התכנון לא הייתי אמורה לסיים ובקורס אצלנו אף אחד לא התעניין לגבי סיום שום כיתה ושום תעודת בגרות ולא כלום גם אם כתוב אפישהוא אז מה - אפשר לחשוב במד''א הולכים לפי הספר

אבל שוב יש הבדל

את מתנדבת שכבר קיימת במערכת ולכן אין בעיה עם זה היא עדיין לא מתנדבת מכאן שלא יקבלו אותה ורק בגלל שמד"א לא הולך לפי הספר המצב הוא כזה נורא כמו שהוא היום

kerendre

New member
תגידי לי?

מה הקשר בין דברים כמו תעודת בגרות ליכולת של מישהו להיות חובש את יודעת מה בא לך לכי לפי ההספר- אני גם מציעה לך לקרוא את כל ספר הנהלים- אם בא לך גם לשנן אותו

אני מכירה אותו בעל פה

אני יודעת שאין קשר בין השניים אבל זה תנאי בסיסי ובגלל אנשים שלא הולכים לפי הספר המצב הוא בכי רע כמו שהוא היום במערכת כי כל אחד מעגל את זה כרצונו... ואגב אני קראתי את ספר הנהלים, כי לי, אולי בניגוד אליך כן אכפת לי לשפר את המערכת כדי שהיא תהיה הרבה יותר טובה ממה שהיא היום.

חן

לי אין תעודת בגרות , והתחלתי חובשים לפני שסיימתי יב' וכנ"ל אנשים שאין להם 12 שנות לימוד עשו קורס חובשים ..ולא היו לפני זה במד"א זה לא באמת משנה הויכוח הזה, יש או אין, בסוף כולם במד"א :)

כמו שכבר ציינתי בהתחלה

הדרישה היא לקורס חובשים נהגים כלומר שאדם שרוצה להוציא רשיון אמבולנס חייב להציג את התעודה הזו ואכן ויכוח עקר, אבל מה לעשות שיש נהלים ומישהו צריך להכיר אות

למעלה