מקווה שזו לא חוצפה - שאלה על מבוגרים

רינתפ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

טוב מאוד שסיפרת את הסיפור, כי זה טיפול ידוע שיכול לעבוד. לא תקפתי אותך חלילה, אני מצעטרת אם כך זה נשמע. רציתי להדגיש שטיפול כזה לבד בלי לדעת את גודל האבנים ובלי להתייעץ יכול להיות מסוכן. דרך אגב ברגע שכיס המרה יצר פעם אחת אבנים יכול להיות שגם לאחר ניקוי והוצאת האבנים יווצרו אבנים חדשות. שבת שלום

צוקית78

New member
../images/Emo20.gif אין בעיה,

לי זה די ברור שכשמתייעצים בפורום או מקבלים מידע באינטרנט לוקחים אותו בערבון מוגבל. הרי זה לא מידע מקצועי ומוסמך ומה שמצליח לאדם אחד לא בהכרח עובד למישהו אחר. לכן מסרתי את כל המידע שהיה לי (שזה רק הסיפור בלי הסברים), כדי שאולי זה יכול לעזור, לא נראה לי מאוד מזיק (חוץ מכמות אדירה של שומן בתקופה קצרה). ורק לשתף במשהו קטן - הרב הראשון נתן לה דיאטה טבעונית והמענות ממוצרים מחיטה לבנה, ולא היה שינוי במצבה אולי רק הרגשה יותר טובה מירידה במשקל. ואז היא עברה לרב אחר שהציע את המשקה שמן זית-מיץ לימון ושכיבה על הצד - מה שבינתיים מצליח. היא אמרה לי שהקדוש-ברוך-הוא שלח אותה בדרך זו כי אם היתה הולכת קודם לרב השני והאבנים היו יוצאות היא היתה ממשיכה לאכול לא בריא (מסתבר שהיתה אוכלת המון מטוגן, מעדנים כמו מילקי, פיצות וכו'). כעת היא ממשיכה בדיאטה טבעונית והימנעות ממוצרים מקמח מלא.

רינתפ

New member
כמי שעברה ניתוח להוצאת כיס מרה בהריון

בגלל אבנים, אני יכולה לספר לך שאחרי כל הנסיונות השונים והמשונים לנסות ולהוציא את האבנים בדרכים טבעיות, אם האבנים כבר גרמו להתקפת כאבים אין מנוס מניתוח להוצאת כיס מרה. אם מצאו לחמותך את האבנים במקרה ושום דבר לא כואב לה, היא יכולה לנסות דרכים טבעיות, יש לי חברה שהיתה אצל נטורפטאית (אבל האבנים עדיין בגופה) יש תהליכים שונים של ניקוי (ראיתי שנתנו לך כבר קישורים). אנשים רבים מאוד חיים עם אבנים בכיס מרה בלי שהם יודעים, הבעיה מתחילה עם האבנים כבר עשו התקפת כיס מרה, רצוי מאוד להפסיק לאכול: ביצים (במיוחד את הצהוב), שוקולד, שמן זית, זיתים. אלו גורמים להתקפה כיס מרה עוד לפני שמסיימים לאכול אותם. חשוב מאוד לעשות בדיקות דם לתיפקודי כבד ולבדיקת הלבלב (זו בדיקה חשובה שמראה אם חלילה יש דלקת בלבלב) שבת שלום רינת

hal767

New member
בהחלט ניתן

הגורם העיקרי לבעיה הינו תזונתי. לעיתים מסייעים להיווצרות התהליך גם תרופות מסויימות ותוספי מזון. לגישה הטבעונית ההייג'יניסטית הצלחות רבות בריפוי הבעיה, למעט מצב בו נוצרים נזקים בלתי הפיכים במקום, ואלה ניתנים לאיבחון. עיקר הטיפול מתבטא בהתאמת תזונה, אותה משנים במהלך הזמן לפי ההתפתחויות. מניסיון, בדרך כלל לסובלים מהבעיה ישנן בעיות רפואיות נוספות. לכן יש להכיר את המטופל הייטב ולהתאים לו באופן אישי את דרך הריפוי.

למעלה