מקווה שלא תכעסו שפתחתי הודעה חדשה

טליה@@1

New member
מקווה שלא תכעסו שפתחתי הודעה חדשה

רוצה לקבל רעיונות מה עושים עם ילד בן 3 בבית ביום חורפי... יש לילד הכל מבצק, חימר, טושים וכד´... אבל אמא שלו בכלל לא יצירתית!!! אשמח לקבל רעיונות.........

אמיר.

New member
בגלל ליקוי שיש בי..

אני תמיד מעדיף לתכנן מראש... נגיד הילד חוזר מהגן ב 1330. אז עד 1430 - אוכל. עד 1530 - מצירים. עד 1600 - שעת סיפור (אין לי כח ליותר). עד 1700 - סרט וידאו (ואז אני מכין ארוחת ערב). עד 1800 - ארוחת ערב וסדר. ואז - אמבטיות ולישון... קיצר - תכנני מראש.. האלתור מוליד רק תסכולים...

טליה@@1

New member
חבל"ז הצחקת אותי כמו שצריך!!!

הילד שלי בא בשעה 4 אז לא נשאר הרבה זמן עד השינה נגיד 4 שעות בערך... בד"כ זה מה שאני עושה אבל לפעמים צריך גם לגוון לא?! קצת להעשיר את הילד?! איזה מגניב חשבתי שכבר אני לא בסדר שאני מתחילה את הטקס משעה 18:00!

אמיר.

New member
לצחוק זה בריא...

גם לי יש ילד שמסיים ב 1545 (הוא בן 2.5) אבל אני משתדל להביא אותו קודם אם אני יכול.. גם לי מותר להנות ממנו, לא ??? (לא כל יום זה אפשרי
) במקרה כזה .. הפתרון אותו דבר.. כדאי לוותר על הסרט... ותזכרי.. ילדים יכולים לשחק כל יום באותו משחק ולהתשעמם הרבה אחרי שאנחנו נשברים !!! תכיני גיבוי.. אבל תשלפי אותו רק כשהוא משתעמם... לגבי גיוון .. גזירת ז´רנלים (המכרז של המדינה הוא קלאסי
) והדבקה ? אוףףףף אני מזה לא יצירתי !!!!! אולי שיכתוב איזה מאמר בוורד ??

טליה@@1

New member
אמיר- אחלה רעיונות שכבר בוצעו בעבר

תן לי לדוגמא רעיון מה לעשות עם פלסטלינה או חימר ואל תגיד לי בית, שמש ו/או עננים... תנסה להיות יצירתי. אתה או כל אחד אחר פה

מיה30

New member
פלסטלינה - רעיונות

אפשר קודם כל לעשות חיות
וכו´ וכו´ אח"כ אפשר לעשות פירות אפשר גם לקחת בריסטול שחור ולעשות פשוט ציור מפלסטלינה {נכון אי אפשר למחזר את החומר, אבל זה יוצא מדהים} יש סוג של חימר נקרא חימר אינדיאני הוא רך ונעים לעבודה אך...מלכלךךךך אפשר לנסות לעשות יציקות גבס ביום אחד ואחרי יום כשמתייבש לצבוע אותם עוד רעיונות? מיה30 {יצירתית בהחלט}

ר-חלי

New member
עם החמר טושים בצק וכו הילד עובד או

שגם האמא? אצלי היצרה נגמרת בלציר בית גג ושמש אז רק הן יוצרות ואני מסתכלת ומתוסכלת

טליה@@1

New member
איזה כייף לדעת שיש עוד כמוני...

הבעיה שהילד שלי יותר נכון הילדה שלי רוצה כל הזמן שאני אהיה איתה ואעשה איתה עבודות!!!

אמיר.

New member
במקום שתהי איתה ..

שתהיה היא איתך... למדי אותה לתלות כביסה, לקפל אותה... לרחוץ כלים, לנגב את השולחן.. לנגב אבק.. אנא עארף ?

טליה@@1

New member
באמת תודה רבה - אתה יודע איזה נזק

זה עושה ??? כפול כפליים!!! לגבי תליה - כל האטבים נופלים למסתור כביסה... לגבי הקיפול - ת´ה מתאר לעצמך איזה קיפול זה יוצא (לפעמים דווקא אני נותנת לה לעשות זאת) לרחוץ כלים - שניה אחרי זה צריך ללכת לקלח אותה או להחליף לה בגדים מחשש להתקררות. וכו´ וכו´ וכו´. אבל באמת תודה!!!

אולי תכינו ביחד כדורי שוקולד???

או לביבות גבינה? אח"כ גם יהיה מה לאכול. ובנוגע לחימר, אפשר לעשות הרבה דברים רק שאם לא שורפים אז אי אפשר להשתמש. אם משתמשים בפימו (שאותו אם אני לא טועה אפשר לשרוף בתנור ביתי?!) אפשר לעשות כוס למברשות השיניים קערית קטנה לקוקיות של השיער, חרוזים ואז לעשות מהם שרשרת. זהו נגמרה היצירתיות שלי להיום. בהצלחה. טל

טליה@@1

New member
יפה טל רעיון לא רע בכלל!

אני אבדוק אם אפשר להכניס לתנור אבל עכשיו שאני נזכרת השכנה שלי עשתה לה מובייל מאותו החומר אז אולי באמת אני אנסה היום לעשות קערית לקוקיות של השיער ו/או חרוזים תודה. באמת יצירתי! מחר אדווח

מתלה בבית

עכשיו, בחורף, תולים לפעמים כביסה על מתלה בבית, ואפשר לעשות איתו המון דברים. קודם כל - כמובן לתלות כביסה - בתאל והודיה נורא נהנות מזה מאוד. הן (לבד!!!) לוקחות בגדים ותולות אותם. לקחת אטבים ולתלות על המתלה (בלי בגדים). זה מפתח את המוטוריקה העדינה. חוץ מזה אפשר לעשות מזה "מתכונת", ז"א: אדום - צהוב - אדום - צהוב, וכו´. קיפול כביסה - אני נותנת להן למצוא זוגות של גרביים, וגם לקפל את התחתונים שלהן ולשים אותם במגירה שלהן. מקסימום זה יהיה מקומט, אז מה??

מיה30

New member
אמירררררר{וש}

ראבק כבר ללמד לנקות???? תן לה לגדול הרי כל החיים היא תצטרך לנקות, לבשל, לכבס ועוד.... אם יש נכונות מצידה ללמוד אז אחלה אבל....ללמד ביוזמת האם בגיל כה רך נראה לי פשוט הגזמה! מיה30 ד"א לאן בדיוק נעלמת????

אמיר.

New member
בלי וש בבקשה !!!

אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עכישו שביתה אז אני קצת מרשה לעצמי...

מיה30

New member
טוב בסדר....../images/Emo13.gif

בלי וש מה ניש חוץ מזה? שו שביתה??? אתה סטודנט או מורה???
מיה30

קולאז´,לגזור ממגזינים צבעוניים

ולהדביק על נייר או לגזור עבורו מבריסטול ענן ולהדביק עליו צמר גפן. להכין ביחד עוגייות ולאפות אותן לקרוא ספרים ביחד. משחקי קופסא,פאזלים וכ"ו. לתת לו את הבצק ולראות מה הוא יוצר,לצייר בסוגים שונים של צבעים:טושים,קריולה,פנדה,גואש

נתי נתי

New member
אני אשמח לתת רעיונות

אני נותנת לינק לפינה שלי באתר הלול - ואל תאכלו אותי חיה בבקשה..... ואם תרצי עוד רעיונות אני פה.

למעלה