מקווה שלא תכעסו שפתחתי הודעה חדשה

רותי&ע

New member
אפילו לא עם מלח? ../images/Emo8.gif

וברצינות..נו, באמת
ואת מוזמנת לתת כאן עוד רעיונות..

נתי נתי

New member
אני פה... לא? ../images/Emo68.gif

אבל לא ממחזרת את עצמי. מוכנה להוסיף ולספר כשיש חדש... ולענות כשיש שאלות.

אני גם לא יצירתית במיוחד אז

מה שאני עשיתי זה לגשת לחנות שמוכרת ציוד לגנים וקניתי מהם בגרושים כל מיני דברים שאפשר לעשות איתם מליון יצירות - דפי סול לעשות מגזרות סול ואחר כך להדביק (אפשר לקנות מגזרות מוכנות אבל זה כבר פחות כיף), אבני פסיפס להדבקות (זהירות אם יש תינוקות בבית - מיד נכנס לפה וזה פיצי), טושי פופו (רק אם יש לך לב חזק), צבעי גואש עם כריות מספוג - טובלים בגואש ועושים צורות. אפשר על צד אחד של הדף ואז לקפל ולקבל צורה כפולה), ועוד כל מיני דברים כמו פאייטים להדבקה ולהשחלה, חרוזים בכל מיני גדלים וכו´. כמו כן הורדתי מאתרי אינטרנט (אתר דיסני למשל, או האתר של חברת קריולה) ציורים לצביעה. לעשות עוגיות (אמיתיות) תמיד הולך וגם קציצות זה להיט אצלנו (בעיקר להכין, פחות לאכול). בעניין הלב החזק - אפשר להכין פסלים מעיסת נייר (גוזרים ה-מ-ו-ן עיתונים לפיסות קטנות, מערבבים עם דבק פלסטי ומפסלים. כשמתייבש צובעים עם גואש). זה מה שעולה לי בראש כרגע. ובמקרי חירום יש קליפורד ובוב הבנאי וסמי הכבאי....

רותי&ע

New member
עוד רעיונות..

* אפשר גם לפסל בדאס ופימו. * אפשר להשחיל חרוזים. * אפשר לקנות חרוזים צבעוניים קטנים, קופסאות קרטון קטנות. מורחים דבק על הקופסה, מגלגלים בחרוזים ויש קופסה יפה. * מקלות ארטיקים-בונים מהם קופסה (ע"י הנחת שתי וערב).

אני חייבת להתוודות איזה פאניקה

אני חוטפת כל פעם שמתחילים לדבר על "יצירה" (וגם על אפיית עוגות יומולדת רב שכבתיות מולטי צורניות). זה כל כך לא הקטע שלי שזה ממש מלחיץ אותי.
מזל שאיה רק בת עשרה וחצי חודשים ועוד יש זמן.... נכון שיש עוד זמן?

טליה@@1

New member
שירלי! לא כ"כ הרבה זמן.... אז

תתחילי לחשוב על רעיונות או להדפיס את הרעיונות שרשומים פה...

למעלה