מקווה שתעזרו....

ערפדונת

New member
מקווה שתעזרו....

למרות שאני כמעט ולא מכירה פה אף אחד אבל לפי העצות שאתם נותנים אני בטוחה שאתם אנשים שיודעים לעזור... ואני זקוקה לעצה דחוף! אז ככה : לפני כ 4 שבועות הכרתי בחור נחמד שהוא הבן דוד של חברה שלי וממש נדלקתי עליו אני חייבת לציין שהוא בן 16 ואנ בת 13 אז ככה במהלך הערב טיילנו וכו´... אחר כך התברר לי מחברתי שגם הוא מחבב אותי אז נהיינו חברים! הבעיה היא שהוא גר רחוק יסית מאיפה שאני גרה ועד עכשיו אני לא ראיתי ילד עד כדי כך טוב אליי! הוא מגיע לעתים רחוקות ואני לא ראיתי אותו כבר חודש! אני נורא מתגעגעת , בהתחלה הוא שלח לי הודעות בפלאפון ודיברנו בטלפון אבל הפסקנו כי אני שואת יחסים שמבוססים על אלקטרוניקה! עכשיו אני חולה במחלה לא נעימה (אנגינה) והוא כבר כמעט ולא שם לב אליי אני מתחילה להכנס לדיכאון כי זה באמת מתסכל! הוא לא מנסה לענות לי ולא להתעניין בשלומי רק הודעה ב...יומיים וזה פשוט בלתי נסבל אני לא רוצה להפרד ממנו כי אני אוהבת אותו עד בלי סוף! אבל אני לא יכולה , גם כשאנחנו מדברים בטלפון הוא מנסה תמיד לעקוץ! אחרי שיחות טלפון איתו אני בוכה וזה לא מזיז לו אני כבר לא יודעת מה לעשות! נראה לי גם שאיפה שהוא גר הוא נפגש עם אחרת אבל זה לא בטוח... אני לא יודעת מה לעשות... עזרו לי בבקשה...

Anti Virus

New member
עצה ממני.........

אם הוא היה אוהב אותך באמת הוא היה מתעניין בך אבל כניראה הוא סתם צחק עליך ואם הוא מתנהג אליך ככה סימן שהוא לא אוהב אותך אז אני מציע לך לשכוח אותו ולהמשיך בחיים הרגילים שלך כי ככה את סתם סובלת.

ערפדונת

New member
מה שנכון

אני באמת מפחדת מזה אבל יש בעיה עיקרית אחת אני עדיין אוהבת אותו וזה מה שמשאיר אותי מאוהבת בו! אני כבר לא בטוחה לגבי כלום אני רק יודעת שאני מאמללת רק את עצמי! אני הפסקתי לאכול כי פשוט אין לי תאבון לכלום אמא שלי בפאניקה ול"חברות" שלי ממש לא אכפת מה קורה איתי כבר שקלתי להתאבד יש רק חברה אחת יחידה שתומכת בי...

Anatu§h

New member
מקווה לעזור...

לא אמרת כמה זמן אתם "חברים" וכמה את מכירה אותו.. אבל נשמע כאילו בשבילו זה היה מן קטע זמני ולא רציני, ובשבילך הוא חבר ואהבה וכו´ רק העובדה שאת צריכה לשאול בפורום על החבר שלך (למרות שזה פתרון נפלא.. ) מראה שאתם לא מתקשרים בכלל... וגם כשאת אומרת שהוא שולח לך הודעה every other day זה נשמע כאילו זה נגמר (מצטערת.. דעתי) תדברי איתו על זה.. זו דעתי ואם הוא לא רוצה מה שאת רוצה, תמצאי לך מישהו שיטפל בך גם עם האנגינה.. מיאוו,

ענת צודקת

תדברי איתו... את חייבת לפתור את זה איתו כי כאן בפורום לא יתנו לך פתרון... תראי מה הוא מרגיש וככה תמשיכי הלאה... ועניין המרחק הוא עניין קשה מאוד, השאלה היא אם שניכם מוכנים להקריב כ"כ הרבה כדי להיות בקשר טוב למרות המרחק.

ערפדונת

New member
תודה רבה לך

אני לא יודעת אם זה "כל יום אחר" אני ביקשתי ממכם עזרה כי ראיתי שאתם יודעים לעזור לאנשים במצוקה או לפחות לתת עצות ! אנחנו הכרנו לפני שנה ומשהו אבל לא היינו משהו בקשר אחר כך אחרי מתיחה (מין "בדיחה" שהוא ו "חברה" שלי עשו לי) אני התעצבנתי עליהם ורבתי עם שניהם זו הייתה תקופה לא נחמדה אחר כך נסעתי לחול וכשחזרתי החבר הילד הזה הציע לי להשלים ומאז התקרבנו וחברים היינו שבועיים הוא הבטיח לי שיבוא לאיפה שאני גרה אבל תמיד משהו משתבש! אני יודעת שאני נשמעת פראנויידית אבל אני לא רוצה להאמין בכך שהקשר הזה נשבר! והיחידה שפניתי אליה בעניין המחלה היא החברה הכי קרובה שלי! והיא גם מעודדת אותי בעניין החברות העלוב הזה

אולי הוא מתיחס אליך טוב אבל הוא לא

אוהב אותך ואת כנראה לא מספיק חשובה לו.אהבה חד צדדית היא קשה.האיש

ערפדונת

New member
יאאאאאאפ ../images/Emo7.gif

בהחלט כן אבל זה עוד לא בטוח ואני מסרבת להאמין שזה בטוח אני לא כאת שמוותר בקלות....

Anatu§h

New member
לגיטימי...

אבל לטובתך אני חושבת שעדיף לך לקחת בחשבון שיש אפשרות שהוא לא אוהב אותך.. אולי בעצם לא מתאים לו אתם יחד שבועיים ? ולא נפגשים בכלל ? אמרת בעצמך שאת לא רוצה קשר "אלקטרוני" ובצדק.. זה מבאס אז תגידי לו שאת דורשת יותר (ולא כדי לשחק בו.. כי את פשוט ככה) אם הוא לא רוצה.. הוא יתחמק או שיגיד לך.. אם הוא רוצה אז כבר תיפגשו אני מניחה... ובכל אופן, מה שלא קורה, יש הרבה דגים בים
מיאוו,

ערפדונת

New member
אז...

צריך לשלוט במעשים ולא לעשות דברים לנצטער עליהם אחר-כך! לזה התכוונת?

Anatu§h

New member
לא זו כוונתי דווקא..

למרות שבהחלט צריך לשלוט במעשים - ואני מאוד ממליצה לא לעשות דברים שמתחרטים עליהם אח"כ... התכוונתי כתגובה ל"איש מקצה העולם" ש אם אוהבים אז קשר מרחוק יכול להחזיק מעמד.. מיאוו,

ערפדונת

New member
נכון

תודה רבה אני אנסה לאגיד לו אבל לא נראה לי שמשהו יצא מזה! שוב תודה!

ערפדונת

New member
מסכימה

לדעתי אתה צודק מאה אחוז ואני יודעת שאהבה מחזיקה מעמד אבל לא כשהיא חד סיטרית ! אהבה חד-סיטרית תפוג עם הזמן! וזה הדבר ממנו אני מפחדת מאוד!

wildflower!

New member
יקירתי:)

אני חושבת שאת צריכה להתקשר אליו ולדבר אתו ברצינות. את צריכה לדעת מה קורה בניכם..ולא לשבת באי וודאות.. כי זה הכי נוראי.... אוהבת בר

wildflower!

New member
אמממממממ..... ../images/Emo66.gif

אם זה לא יילך.... אז אני אצטרך להסכים עם שאר התגובות.... כנראה שזה לא זה.... ואני לא אגיד לך להתגבר על זה כי אני יודעת כמה זה קשה להתגבר. אני אגיד לך שיהיו עוד בחורים.. ואז את תראי מה היא אהבה אמיתית באמת... ותצחקי על זה... אוהבת מאוד בר:)

למעלה