מקווה שתעזרו....

זה קשה מאד להתמודד עם מחלה,

במיוחד בראשית (תחילת) היחסים. ואולי הוא לא רוצה יחסים עם בחורה חולה. את צריכה לברר איתו את העניין.

מממ נראה לי שהקשר בינכם לא היה

רציני כמו שחשבת.... ואני לא ממש רואה שיש לכם עתיד ביחד.. אז כדאי שתנסי להתגבר עליו. לאט גלית

$ מעיין $

New member
ערפדונת....

תיראי אני לא יודעת מה בדיוק קרה לו ולמה הוא הגיב כך אבל זה יכול לנבוע מכמה סיבות... או שהוא סתם שיחק בך ועם הרגשות שלך.. או שהוא פשוט לא יכול לשאת את העובדה שאת חולה, תיראי זה באמת לא כלכך נעים להיות בידיעה שהחבר שלך חולה.. כי הוא נימצא עדיין בשלב בחיים של כיופים ויציאות הוא לא בנוי עדיין לקשר רציני שיוביל לחתונה... או לא יודעת מה.. הוא עדיין צעיר.. אולי הוא לא רוצה לפגוע בך ומנסה כמה שפחות להיות בקשר אבל אלו רק השערות, מה שאת באמת צריכה לעשות זה להרים אליו טלפון ולשאול אותו איפה אתם עומדים, כי את פשוט תתחרפני מהאי ידיעה.. במקום לשבור את הראש בניחושים אם הוא אוהב אותך או לא אוהב אותך, למה שלא תתקשרי אליו ותשאלי אותו? מקווה שעזרתי... $ מעיין $

ערפדונת

New member
אולי

אני לא חושבת! יכול להיות נראה כולם מציעים לדבר איתו אבל מה עם הוא יחשוב שזה לא חשוב רק אם וזה עדיין מרתיע....

michal*

New member
לערפדונת...

לפי ההתנהגות של ה"חבר" שלך -כביכול,אני חושבת שהוא ממש מתנהג באי-בגרות... -ואולי בגלל זה הוא הלך על קשר עם בת שקטנה ממנו ב-3 שנים... מצטערת אבל אני חושבת שהבנים האלו הכי מסכנים...כי ההבדלים האלו משמעותיים בגיל הזה,ובנוסף הוא התחבר עם אחת שרחוקה ממנו מאוד... ושלא מכירה אותו לעומק... ...עיצה שלי? תתחברי עם מישהו בגילך-שקרוב אלייך! מיכל

ערפדונת

New member
תודה שניסיתם

תודה רבה לכולכם על העזרה אני חושבת שאני יודעת מה לעשות! אני לא הצלחתי להשיג אותו בפלאפון,טלפון ו לא ניראה לי שהוא לא עונה בטעות עכשיו אני מתחילה אני לא עונה לשום דבר שהוא עונה למרות שהיה לי קשה להאמין שזה נגמר (או אפילו לא התחיל)! בסדר דווקא כל מי שאמר שיש הרבה בנים (דגים) בים צדקו ואני הוחכת לנסות את מזלי! מקווה להצליח ! אחלו לי בהצלחה! ושוב תודה רבה לכל אלה שעזרו לי...

ערפדונת

New member
עניין השיחה עבר... ../images/Emo5.gif

עניין השיחה עבר וכמו שחשבתי האידיוט המפוחלץ הזה חושב רק על בילויים ,בנות ,סקס ,שינה, וזהו לא מעניין אותו שום דבר אחר! המניאק... תודה לכולכם אני עברתי את הקטע הזה הילד הזה שייך להיסטוריה...

ערפדונת יקרה

לפעמיים עדיף לגלות מאוחר מאשר לעולם לא ואת חכמה ושמחה שהחלטת להמשיך קדימה, תמיד תהיי כך הגיונית וחזקה מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך ענת

למעלה