מקוויקנדדד D:

MyTearsDontFall

New member
מקוויקנדדד D:

שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבוע טוב חמוודות^.^

מאיושSP

New member
חם לי. ../images/Emo178.gif

שיר השבוע של מקפליי: Not alone, Walk In The Sun
שיר השבוע לא של מקפליי: Nickelback - Hero להקת / אלבום השבוע: מקפליי כמו תמיד:]] קליפ השבוע: Mika - love today
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית - סמולוויל, סרט - שרק 3! D: משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - כל החברות בקורס מדריכים לשבועיים ומשעמם לי ): שימח - נאמ לא הרבה.. ציטוט השבוע: כמה מפתיע, אני לא זוכרת. ^__^ מתנגן בראש / פלייליסט: Son of dork - We're Not Alone תמונת השבוע: אחלה שימלה

יא גם אני אוהבת סאן אוף דורק

את גם בפורום SP נכון? חח פשוט חברה שלי נועה (זנבקרית הונגרית) שאלה אותי אם את גם בפורום אצלנו חעחע. טוב זהו P:

DoLi it is Me

New member
אנייייייייייייייייייי ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

שיר השבוע של מקפליי: לא שומעת
שיר השבוע לא של מקפליי: כנ"ל
להקת / אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט:ימים קפואים
ממליצה לכולם סדרה: סמולוויל 5
משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן: שאסור לשמוע מוסיקה ולבלות אני מתמוטטת פה אני מתחררפננת אני לא מבינה איך אני מצליחה לישרוד בלי מוסיקה שימח: התחיל סמולוויל סופסוף ב-AXN והייתי מלא אצל בנות דודות שלי ציטוט השבוע:לא עולה לי באסדה אם אני יזכר אני יעלה ... מתנגן בראש / פלייליסט:אינססנס של אבריל וטייק לוק של איזשהו זמר ^_^ תמונת השבוע:האמ.. הוממ.. אני ^_^ ->

DoLi it is Me

New member
בעצם ישלי ציטוט D:...

עכשיו מלפני כמה דקות דיברתי עם חברה שלי והזמנתי אותה ליומולדת שאני עושה.. little miss sunshine ‎(15:36): תקשיבי אני עושה יומולדת ב26.7 שזה יוצא יום חמישי בשמונה וחצי ככה תבוואי!! אלונה ‎(15:40): לאא אני לא באה, אני טסה ב25 לחו"ל להוואי ואני לא יחזור עד ל40 לחודש.. little miss sunshine ‎(15:41): אה טוב אז לא נורא מילא את סתם היית הורסת לי את המסיבה אה ולוליטו את יכולה להביא את הדיסק של אברי ללמומולדת שלי ? אלונה ‎(15:42): לאאא..חס וחלילללה אני אמרתי שאני טסהה לאתיופיה לקבץ נדבות. little miss sunshine ‎(15:43): טוב אז כל מה שתרוויחי תביאי לי סבבה ? אבל אני לא אוהבת אבוקדו אז אם יביאו לך אבוקדו תגידי להם שדורית לא אוהבת XDD אני וחברה שלי הקרועה [מי טס בחום הזה לאתיופיה O.O]

JuSt My LuCk

New member
האם אני ראשונה? ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: ROTTF ,IBO,5CIHH,AAU שיר השבוע לא של מקפליי: face down,when your gone,fellins,hang me up to dry,creep להקת / אלבום השבוע: מקפליי !!
קליפ השבוע: אוקי היה לי אחד בראש ושכחתי :-S אמממממ IBO ! תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בחורה בהפתעה משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- בנים , שימח- פלאפון חדש
ציטוט השבוע: אין
מה ניהיה איתי אין לי ציטוטים
מתנגן בראש / פלייליסט: אבריל- MY HAPPY ENDING תמונת השבוע:

מיי האפי אנדינד זה הכי/@^%&^&W$%&

חחחחחחחח נראה לי זה השיר היחידי שאני אוהבתשלה

JuSt My LuCk

New member
כן גם עלי הוא נמאס ../images/Emo3.gif

פתאום כל הפקצות בבית ספר שלי משמיעות את השיר הזה בלופים בפלאפון שלהם!!! ומזה בא לי להרביץ להם XD

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifעעעעעע

שיר השבוע של מקפליי: Sorry's not good enough please please Mr. Brightside Transylvania Bubble Wrap Silance is a scary sound She Falls asleep I wanna hold you Too Close for comfort Room on the 3rd floor Ultraviolet שיר השבוע לא של מקפליי: From yesterday- 30STM R-evolve- 30STM The Fantasy- 30STM Saviour- 30STM What i go 2 skl 4- busted כל SOD We are broken- paramore להקת / אלבום השבוע: מקפליי הו.
והאלבום מושן קליפ השבוע: please please תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דקסטררר!!! סדרה גאונית
משהו שעיצבן / שימח השבוע: יותר נכון העציב- כל השבוע הזה. שימח- שומדבר מיוחד.... ציטוט השבוע: Oh, you said you'd never leave me be there, to hold and please me Sorry's just not good enough for you, Everybody makes mistakes and that's just what we do. מתנגן בראש / פלייליסט: She Falls asleep תמונת השבוע: אעע

or karady

New member
אני...

שיר השבוע של מקפליי: הלוואי ויכולתי לשמוע=[ שיר השבוע לא של מקפליי: כנ"ל להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: לא עולה לי משו.. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: כמו דורית סמולוויל משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן הייתי אתמול בהתנדבות ושחכתי שלסברסים יש קוצים אז הכנסתי שישים סברסים בלי כפפות וזה כאב... עד עכשיו שימח:ההתנדבות נגמרה.. וואי איזה דוחה אני פשוט היה ממש משעמם ציטוט השבוע:אמא בבוקר"מי זה החתיך שיש לך על הקיר?" "אממ..טום וולינג" ומי אלה?" "מקפליי" וואי לבלונדיני יש עיינים יפות.." "לדאגי" "נגיד" זאתי שיחה שאני צריכה לדבר עם אמא שלי ב-11 בבוקר.. מתנגן בראש / פלייליסט:=[ תמונת השבוע:אנ יבתגובה מהירה (עצלנית..)

למעלה