מקוויקנדדד D:

m i c k e y 15

New member
Lovefool../images/Emo99.gif

שיש לזה קליפ לסרט רומיאו ויוליה
Paolo Nutini - New Shoes

אהה Love Fool!!

איך הזכרת לי!!!! ממש בא לי לשמוע עכשיו !!!! מזכיר שהייתי מאוהבת קשות בליאונרדו די קפריו אחרי שראיתי "מה עובר על גילברט"איתו ועם ג'וני דפ!!!!! האאאא

Lex 1

New member
אווו Love Fool! ../images/Emo99.gif

תמיד אמרתי לעצמי [כן אני מדברת לעצמי
] להוריד את השיר הזה וכל הזמן שכחתי! זהו עכשיו אני מורידה ואפחד לא יעצור אותי! מועה אה אה! Lol
שיר מדהיםםם BTW אם לא אמרתי את זה... טחחח
וגמני חרשתי על Good Morning Revival הוא די טוב.. אהבתי במיוחד את Where Would We Be Now? שמתי לב שלא כתבת אותו.. ואם לא שמעתי אני בהחלט ממליצה!
ואממ חדל חפירה
.

ayalasvs

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: לונלי שיר השבוע לא של מקפליי: שראי להקת / אלבום השבוע: פאניק אט דה דיסקו קליפ השבוע: איי ראיט סינס נוט טרגדי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שחקי אותה מותק משהו שעיצבן / שימח השבוע: אממ שימח כוכב נולד ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / פלייליסט: סכרים :)

מקוויקנדדד

שיר השבוע של מקפליי: Friday Night ,Hypnotise ,She Left Me שיר השבוע לא של מקפליי: THE USED -A Box Full Of Sharp Objects, THE USED-Greener With The Scenery THE USED-Noise And Kisses -THE USED-Lunacy Fringe FUNERAL FOR A FRIEND -.Escape Artists Never Die FUNERAL FOR A FRIEND -Streetcar, FUNERAL FOR A FRIEND -Moments Forever Faded STAIND -Can't Believe YELLOWCARD -When We're Old Men NEW FOUND GLORY -Hold My Hand NEW FOUND GLORY -It's Not Your Fault INCUBUS-Mexico THE CARDIGANS -Carnival THE CARDIGANS -For What It's Worth 3 DOORS DOWN -Changes NICKELBACK-Photograph להקת / אלבום השבוע: FUNERAL FOR A FRIEND ,NEW FOUND GLORY לא ידעתע עד כמה הלהקות האלה טובות!!! קליפ השבוע:מקווה שהצלחתי לעשות קישורים לחיצים אני גרועה בזה [URL='http://video.google.com/videoplay?docid=-1612538678972343470&q=incubus&total=8191&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0']ברמות[/URL]!!!! http://video.google.com/videoplay?docid=6168382452684432705&q=funeral+for+a+friend&total=2293&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=8 http://video.google.com/videoplay?docid=-1612538678972343470&q=incubus&total=8191&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אמממ ראיתי ראיון עם ערפד-בראד פיט אכן מהמם שם!!! וDVD של חברים שזה היה די נחמד... משהו שעיצבן / שימח השבוע: יומולדת לאחיות שלי הגדולות שזה היה נחמד וחברים שלהן הכינו להן עוגת וקולד כל כך טעימה אההה זה היה מעולה!!! ציטוט השבוע: ראינו קליפ שלמMCR ביוטיוב.. חברה:אההה נכון שהוא מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר ממש יפה פשוט חבל חכי ותראי באמצע השיר הוא יתחיל ממש לבכות זה ממש מפגר!!!!! אני:אווו השיר מרגש אותו.. חברה:יש מרגש ויש בוא נחתוך ורידים על המצלמה!!!!!!!! אני: ההגזמה באה להראות כמה הוא עצוב.. חברה:הבנאדם בוכה!!!!!! מישהו צריך לומר לו שזה קליפ ולא פסיכולוג!! אני:אולי הוא רצה שירשמו לו תגובות ולחסוך על פסיכולוג.. For what it's worth I love you" "And what is worse I really do (THE CARDIGANS -For What It's Worth) מתנגן בראש / פלייליסט:Incubus - Dig תמונת השבוע:ברנדון!!! שבוע טוב חמוודות^.^

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט שלך XDDDDD

נקרעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDD

YuvalJones

New member
מקוויקנד שכזה P=

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: אמא תראי - אביב גפן. להקת / אלבום השבוע: חתיכוס. קליפ השבוע: לא היה אחד כזה. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רטטוי D= סרט חמוד. משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- נממ.. היה בשפע. שימח- הייתי בעיר הקודש חאחא. ונהנתי בהבדל לפעמים קודמות.. ציטוט השבוע: "one fish, two fish, three fish, gefilte fish" ^^" לא ממש ציטוט, וגם לא ממש מצחיק. אבל לא היה לי משו יותר טוב. מתנגן בראש / פלייליסט: אמא תראי.[אביב..] תמונת השבוע: --

Charley XD

New member
אני דיי באיחור ...

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Rockin' Robin (Acoustic) McFly - Broccoli Surfer Babe שיר השבוע לא של מקפליי: Blink-182 - I Miss You Sum 41 - In Too Deep son of dork-Sick להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: XX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סמולוויל !!!!! שנה וחצי אני מחקה לזה ..!! אהה וכמובן שהDVD של מושן ... שראיתי סוף סוף !!! משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח : ראינו המלטה של פרה ..!! < עזבו לא לשאול ... > ויש כל כך הרבה אבל לא חשוב... עיצבן : או יותא נכון העציב : סבא שלי נפטר ציטוט השבוע: וואי יש הרבה תתקונו לחפירה ... * "הדבר הזה צלל בשמן הדבר היחידי שהיה חסר לו זה שנורקל כדי לנשום שם!!" - חברה שלי אומרת על השניצ'ל של החדר אוכל.. * " נו מאלקישוע זוז כבר! " ילד מהקייטנה שאני עובדת שם אומר לסנקיי / ולנחש לזוז כבר ... XD * " שימרית !! דנה!! אלון!!! אתה עוד שניה נופל מהצוק תפסיק לרקוד..!!! " אני אומרת לילד מהקייטנה ( זה אותו אחד.. ) וזה היה בטיול לכרמל באמצע הלילה שהיה לנו ... זה היה מפחיד... ומצחיק ... * " שלום אנחנו מחוות האלפקות העם תרצו לקנות אלפקה ? יש מבצע קונים 2 ומקבלים את השלישית מתנה והיא גם מחוסנת..! " עוד פעם הקייטנה שלי ... היה משעמם אז עבדנו על אנשים בטלפון ... * "אורטל אומר/ת: הכל גם החלק הלא כחול ? דרור אומר/ת: כל מה שצריך דרור אומר/ת: חח איך זה נשמע ''החלק הלא כחול''... אורטל אומר/ת: חחחח אורטל אומר/ת: חחחח עם יש כזה חלק במוח שלך..!! " - וזה בשביל דרור ..! תודה :) מתנגן בראש / פלייליסט: McFly - Too Close For Comfort תמונת השבוע: במטוס מטורקיה ... ( זאת אני כה כה ... ) תודה דרור ..!!

tzuf jones

New member
מקוויקנדד :]

שיר השבוע של מקפליי: מממממ.. כלל השיריםם שלהםם בעיקרוןן P: אבלל במיוחדד : walk in the sun room on the 3rd floor transylvania The Ballad Of Paul K all about you please please sorrys not good enough שיר השבוע לא של מקפליי: מממ.. Umbrella שלל Rihanna [למרותת שזה חרושש D=] להקת / אלבום השבוע: מ ק פ ל י י ? :) קליפ השבוע: מממ.. ת'אמתת ראיתיי מלאא את please please באמ'טי'וי היטס .. אזז .. :] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט ? just my luck .. אני יודעתת , באיחורר - ענק - אבלל ראיתי רק השבועע .. :S משהו שעיצבן / שימח השבוע: ממממממ.. עיצבן ? שחברהה שלי אמרה שדני מכוערר : ( כמעט בכיתיי בגללה !! שימח ? טלווושש שליי סגרה 13 שנה :] אם את רואה ת'הודעהה ? מזל טובב נשמהה שליי :] מתהה מתה מתהה עלייךך !! האא , עוד משהו .. קניתי את החוברת פוסטריםם וגיליתי פוסטרר של מקפלייייי :] הוא תלוי בחדר בגאווה גדולה .. :) להלהללהלהה P: בכיתי משמחה .. ציטוט השבוע: ממ.. מהשיר sorrys not good enough .. Sorry's just not good enough for you, Everybody makes mistakes and that's just what we do. Don't go changing תלמדוו !! לא משתניםם בשבילל בניםם :] אני בטוחה שדניי יאהבב אותי כמוו שאני P: עם הטעויותת *ה-רבות* שליי.. 3> מתנגן בראש / פלייליסט: ממ.. that girl .. :] אני יודעתת שזה שיר ישןן אבלל הוא נתקעע לי בראשש .. D: תמונת השבוע: של דני ואוליבייה או טום וגו'האנה [איךך שלא קוראיםם לה] .. בחופשה :)

tzuf jones

New member
מקוויקנדד :]

שיר השבוע של מקפליי: מממממ.. כלל השיריםם שלהםם בעיקרוןן P: אבלל במיוחדד : walk in the sun room on the 3rd floor transylvania The Ballad Of Paul K all about you please please sorrys not good enough שיר השבוע לא של מקפליי: מממ.. Umbrella שלל Rihanna [למרותת שזה חרושש D=] להקת / אלבום השבוע: מ ק פ ל י י ? :) קליפ השבוע: מממ.. ת'אמתת ראיתיי מלאא את please please באמ'טי'וי היטס .. אזז .. :] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט ? just my luck .. אני יודעתת , באיחורר - ענק - אבלל ראיתי רק השבועע .. :S משהו שעיצבן / שימח השבוע: ממממממ.. עיצבן ? שחברהה שלי אמרה שדני מכוערר : ( כמעט בכיתיי בגללה !! שימח ? טלווושש שליי סגרה 13 שנה :] אם את רואה ת'הודעהה ? מזל טובב נשמהה שליי :] מתהה מתה מתהה עלייךך !! האא , עוד משהו .. קניתי את החוברת פוסטריםם וגיליתי פוסטרר של מקפלייייי :] הוא תלוי בחדר בגאווה גדולה .. :) להלהללהלהה P: בכיתי משמחה .. ציטוט השבוע: ממ.. מהשיר sorrys not good enough .. Sorry's just not good enough for you, Everybody makes mistakes and that's just what we do. Don't go changing תלמדוו !! לא משתניםם בשבילל בניםם :] אני בטוחה שדניי יאהבב אותי כמוו שאני P: עם הטעויותת *ה-רבות* שליי.. 3> מתנגן בראש / פלייליסט: ממ.. that girl .. :] אני יודעתת שזה שיר ישןן אבלל הוא נתקעע לי בראשש .. D: תמונת השבוע: של דני ואוליבייה או טום וגו'האנה [איךך שלא קוראיםם לה] .. בחופשה :)

למעלה