מקוויקנדדד D:

Lex 1

New member
חחחח העונה החדשה התחילה ביום שלישי והיא תהיה

כל יום שלישי בשעה 22:00 נדמה לי.. ב-Xtra HOT. והם תמיד שמים שידורים חוזרים, היה ביום רביעי ואולי יהיה שוב עד הפרק הבא אז את תוכלי להשלים
. וכן זאת סדרה מעולה והיחידה שבאמת התמכרתי אליה
ממליצה לצפות בה למרות שכמה בנות פה בפורום אמרו שהעונה הזאת פחות טובה מ-2 העונות הקודמות..
אבל אני אצפה בכל זאת
.

sweet shir

New member
אני זאתי שאמרה את זה חחחחחחחחח

ראיתי כבר את כל העונה ה-3. ^___^ זה פשוט שאפילו שהיו בתחילת השנה השידורים החוזרים נורא התלהבתי חח ועכשיו לא אכפת לי בגרוש.. אז זה עצוב לי כזה. ^____^ הו וול, האובססיה נגמרה. XD

Bleed for Me

New member
כן גמאני אמרתי את זה..

היא פשוט עונה בת 20 פרקים שמתחלקת לשלושה חלקי עלילה שונים..ההתחלה יפה..השאר פחות..ובטילו את העונה הבאה שזה בכלל מעצבן..אולי זה לטובה

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif לדעתי בכלל לא היה צריך לעשות עונה 3.

העונה ה-2 היתה באמת מושלמת.. הסוף והכל. היו צריכים להשאיר את זה ככה.

Lex 1

New member
הם חייבים לנו 2 פרקים!../images/Emo46.gif חחחח

לא רציני ב-2 העונות הקודמות היו 22 פרקים בכל עונה איזה חוצפה.. לא הייתה אמורה להיות עוד עונה, הם עושים בסוף כל תקופת שידורים בערוצים אפשרות לסדרות להציג את האופציות שלהם להמשך עונה הבאה ולפי מה ששמעתי המפיקים של 'ורוניקה' הציעו שהיא תהיה סוכנת FBI צעירה משהו כזה.. ההצעה לא התקבלה ולא היו מספיק הצבעות ממעריצים באתר של ערוץ E! (שבו הקהל יכול היה להשפיע) אז סדרות אחרות נבחרו וזה נשאר בחוץ...
. ובדר"כ כשעושים שינויים בסדרה בעונה חדשה זה מתכון לחוסר הצלחה ופחות אנשים אוהבים אותה, כי מעט אנשים אוהבים שינויים, אז אני חושבת שהם ניסו לשפר ולעשות משהו חדש בעונה הזאת ולא כל כך הלך להם..
חבל.

butbut

New member
***חחח הפלאפון שלי כמט נפל לשירותים=]]]]***

שיר השבוע של מקפליי: McFly-Dont Stop Me Now שיר השבוע לא של מקפליי: אין להקת / אלבום השבוע: מקפלייייייייייייייייי חח =] משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- שאמא שלי הרשתה לי ללכת לישון אצל חברה שעזבה את הישוב שאני גרה בו עיצבן- שאבא שלי החליט לסגור לי ת'אינטרנר מיום ראשון כנראה..כי אנחנו עוברים מ"הוט" ל"יס" ציטוט השבוע: אבא-"אני אומר לך אצלינו במשפחה יש תורשה של המצאות,בואי נבחן אותך [מסתכל עלי]..תמציאי משהו" אני-"מכונה שמרביצה לתרנגול מאחורי הבית,או שזורקת עליו כדורים..או שיורה בו!!*בהתלהבות* ". אבא- "טוב אולי נרד מהעיניין" מתנגן בראש / פלייליסט: שיר במת' שהמצאתי כדי לזכור משהו תמונת השבוע:חחח חכו תראו^^

kelly7i

New member
XD

ורק אל תגידי להשים, בבקשה, תגידי לשים! חח לא יכולה לראות או לשמוע את המילה להשים

../images/Emo45.gifאני איתך XD

כשחברות שלי מתחילות לדבר ככה יש לי משפטים מיוחדים בשבילן, שחכתי כמה. אבל תעשי את זה לבחרות שלך!! אם חברות שלך מדברות בצורה מעצבנת תמיד אפשר לשלוף להן איזה "רגע רגע, אז מה את מפחדת להתרטב בגשםם?" או איזה "תיזהרי לא להתחלק, יש פה בננה.
"

kelly7i

New member
שחברות שלי אומרים להשים

אני מתעצבנת עליהם חחחחחח ומה הקטע עם הלהתרטב ולהתחלק?

כי אלו מילים מומצאות מהתחתת

חח אני מנחשת שאת יודעת שאומרים להרטב ולהחליק, רייט? אני פשוט שונאת שאומרםי לי להתרטב ולהתחלק@ >< או שאומרםי לי גנבה. אוחח, גנבה. ><

eliezer menda

New member
אומרים להתרטב!!

חח ואם אני אומרת גנבה זה בצחוק
ובטח שיש להתרטב, זה בניין התפעל!!

kelly7i

New member
אופס זאת הייתי אני בתגובה פה, ממחשב של חברה

XD חח הגיב בשם משתמש אחר:S

להירטב. ><

גאד. דמאט. לא ארשה. >< חח סתם לא באמת, לא אומרים להתרטב, זה איזו מילה מודרנית פרי פיהם של ילדי כיתה ו' או משהו - אין חיה כזאת! (מחפשת את החוק שאומר שמשהו נשמט שם והידמות או דברים חחח)

butbut

New member
לאלאלאלאא ווקשה רק בלי לשון!!!!!!=]יש לי

סיוטים מזה!

שם פעולה של הפעיל.

ההווה של זה- מחליק. אי אפשר לומר "להתחלק" כי בניין התפעל הוא בניין של הדדיות [כמו בערבית תפאעל], כשאת מחליקה, זו *את* שמחליקה, לא את והרצפה יחדיו. כנ"ל לגבי להרטב. קפיש?

למעלה