מקוויקנדד !!1

מקוויקנדד !!1

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
http://www.tpeople.co.il/on/mo/ מדגיש.. !

dougie10

New member
אני עונהה!!.....*יייאייי*

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיו אקטיב+ וונדרלנד כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Get Bac - Demi Loveto הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: רדיו אקטיב... קליפ שעשה לכן את זה: when you look me in the eyes- jonas brothers תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטי נקסט טופ מודל המשרד דארמה וגרג קרוב רחוק האח הגדול שישי סוף האנה מונטנה לחיות עם דרק.. פטיטו (כן, כן, אני ילדה מושפלת!!) משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום משהו ששימח: בגדים חדשים הזמנתי את רדיו אקטיב... משהו שהעציב: חברה שלי טסה לחודש וחצי.. ציטוטיה: ~שיחה שלי ושל חברה במסנג'ר~ אני: "יוואוו יובל את כ"כ מאכזבת!" היא:" למה אני מאוכזבת" אני:" מאכזבת!!.. לא מאוכזבת!! מאיפה את קוראת?" היא:" מהעיניים!!." אני:" יווואווו עכשיו את עוד יותר סתומה משהיית קודם!" ~לא מצחיק אבל זה עצוב כמה היא הזוייה
~
~אני וחברה בקולנוע~ אני:" יוואוו תצלמי אותי עם השלט של היי סקול מיוזיקל" היא:" איכס...היי סקול!!... מה קורה לך?" אני:" אני אוהבת היי סקול מיוזיקל וזה שלט של היי סקול 3 " היא:" לא רוצה" אני:" טוב בואי לחנות צעצועים!.. נראה מה חדש אצל nici" ~הגענו לחנות~ היא:" יייאייייי סיכות לתיק של היי סקול!!." אני:" חשבתי שאת לא אוהבת את היי סקול מיוזיקל!" היא:" אני כן , אבל לא היה לי כח לצלם אותך עם שלט ענק ומפגר!" אני:" עכשיו את עוזבת את הסיכות ובאה לצלם אותי!!.." ~בסוף לא הצטלמתי...ואני יודעת שאני ילדה הזוייה ביותר~ מתנגן בראש / בפלייליסט: I Want It All -high school musical 3 המלצת השבוע: האמת שאין.....אבל שתהייה לכם שנה טובה!!..

butbut

New member
../images/Emo126.gifיש לי מין דעה כזאת שהיי סקול מיוזיקל זה

סוג של דפיקת ראש. אז לראות היי סקול מיוזיקל 3 זה כמו לדפוק את הראש 3 פעמים, זה כואב O_O. אני ראיתי את היי סקול 1 ו-2, ולא בגלל שהכריחו אותי[כי אז אני יצא כזאת צבועה
]..אבל תכנית כן הכריחו אותי, זה היה או לראות החיים על פי אבי ביטר
, או שידורים חוזרים של "בראץ'"
או היי סקול מיוזיקל, ברור שבחרתי בהיי סקולLOL זה פשוט לא מתקדם לאף מקום, אני מתה שיהיה קצת אקשן..מוות יריות,דם, רוח רפאים...משהו!
אבל זה פשוט לא קורה. התבנית שלו די ברורה, הגיבור הראשי עם הגיבורה הראשית-שניהם יפים...הם רבים{OMG איזה מתח-האם הם ישלימו אי פעם?
}-משלימים[OMG האם היא תסלח לו?
כן^^}-מתנשקים{וכולנו ביחד "אוווווו"
}. XD אבל תכלס, אנשים מכורים לזה- אז כנראה שיש בזה משהו^^

Mcflymylife

New member
יאאאאאאאאאי כננסי ((( :

יאיאיאיאיאיאי , D : אני מתה על הייסקולמיוזיקל בכללל :) ואני מחכה ל 3 בכלל !! עוד לא יצא , P ; יש לך את השיר שאמרת שמתנגן לך בפלייליסט ? :) אם כן תעלי לי פלייייייייייז . 33 > הרג אותי הציטוטיה . 3 > שבת שלום לכולם . O ;

sweet shir

New member
../images/Emo176.gifאוכל||ממ מקוויקנד. ^^

מצעד הלהיטים של מקפליי: רדיואקטיב. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל השירים באייפוד שלי חח הלהקה המגניבה של השבוע: מקפלייוש3> אלבום שחרשתן עליו: רדיואקטיב. קליפ שעשה לכן את זה: ממ כלום. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול, טינופת, אחים ואחיות, בטי והכי גאים שיש. משהו שהכעיס אתכם השבוע: משפחה. משהו ששימח: אילת<: משהו שהעציב: השמנתי. >< ציטוטיה: לא ממש היה.. חח אולי שיחה מאתמול עם חברה שלי, אבל אין לי כוח ללקט משם ציטוטיםXD אוקי, נגיד שאלו, אבל לא מצחיק שזה כתוב. אני לסבא: "אמא שלי חולת נפש." אמא: "כן, אבל החולת נפש הזו נותנת לך הכל." אני: "מה?!" אמא: "חיים!" סבא: "יש לך כתב יש מאוד ברור." אמא: "כן, יש לה כתב יד מאוד יפה." ~כעבור כמה שניות~ אמא: "את יודעת, אף פעם לא ראיתי את כתב היד שלך, תראי לי." כןכן, זוהי אמא שלי.
מתנגן בראש / בפלייליסט: דאון גואוז אנוד'ר וואן. המלצת השבוע: להשמין זה לא נחמד? חח התמונה הכי חמה: סתם אקראית.

Charley XD

New member
את בזבזת את אילת על ערוץ האופנה

איך יכולת XD סתמוש .. כפרות עלייך העיקר שחזרת D:

sweet shir

New member
הדוגמנים היו חתיכים!!! ומה לעשות שהייתי צריכה

לשמור על יונתן חחחחחחח 33>

sweet shir

New member
או, ודבר ששימח! שתהיה הופעה של סימפל בארץDDD:

אושר גדוללללל DDDDD: