מקוויקנדד !!1

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יאו העומר הזה חוצה את גבולי הפיגור זה קורע XDDDDDDDDDDDDDDDD - המורה: לפרופסורים הכי גאוני יש כתב חרטומים הוא: גמלי יש כתב נוראי, זה אומר שאני גאון? המורה: לא, זה אומר שאתה סתם ילד מפגר - XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
חחחחחחחחחח ואיך ייבשת אותו עם הקטע של ג'ונאס
כפרעליו חושב כלכך הרבה כדי לדפוק יציאה ובסוף הוא סתם מתייבש XDDDDDDDDDDD את רואה קראתי בסוף

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifלא רציתי שתקראי רק את הציטוטים../images/Emo11.gif

רציתי שתראי שאני גם הולכת להיות דודה DDDD: ואמר הבחור עם הפלאפון הורוד

../images/Emo214.gifהשבוע שעבר ונגמררררר[תודה לאללל!!]

דבר ראשון חג שמחח לכולןןן ובדרך אני אודיע שאני לא מפרסמת יום שני ת'פיק... כי בכל זאת זה חגגג :]] אז שיהיה שבוע טוב לכולןן ובהצלחה [בכל דבר....XDD]
מצעד הלהיטים של מקפליי:
the last song corrupted pov fil
שירים שעשו ת'שבוע:
the killes- כל השיריםםםםם לי בירן- כל השיריםםםםם
הלהקה המגגגניבה:
מקפליי הקילרז
אלבום חרוש:
מקפליי/הקילרז
קליפ שעשה לי ת'זה:
lies mcfly the killers-when we were young
תוכנית/סרט השבוע:
לא זוכרת שראיתי טלוויזיה...XDD
משו שהכעיס:
ציוני בגרותתתתתתת+ציוני ההגשה
משו ששימח:
ציוני הבגרות לאחר שסיפרתי לאמא שלי שאמרה שהציונים סבבה....חחחחח...אתן לא מבינות איזו הקלההה!!
משו שהעציב:
אני לא טסה לפוליןןןןןןןןןןןןןן :(((((
ציטוטיה:
ציטוטים משנות השבעיםם!! ::: רד: "אמא שלך עובדת משמרות כפולות בבית החולים, אז אני אבשל." אריק: "אתה יודע שהמטפה במוסך, נכון?" ליאו: "אוהב תמונות, בן אדם?" הייד: "כן, בטח." ליאו: "בסדר, התקבלת לעבודה." הייד: "רוצה שאנעל בסוף היום?" ליאו: "לנעול? איזה רעיון מצוין! אתה מהאנשים האלה שיש להם רעיונות טובים." הייד: "כן, יום אחד עוד תעבוד בשבילי." ליאו: "באמת? זה יהיה מגניב! אני יכול לקבל חופש ביום שבת?" דונה: "אני אוהבת שאריק מחבק אותי." ג'קי: "אני אוהבת שמייקל קונה לי דברים." ג'קי: "היי מייקל." דונה: "תת אדם כלב בוגדני שכמותך" קלסו: "היי ג'קי" ג'קי: "לאן אתה הולך?" דונה: "שקרן, בוגד, חלאה מטונפת." קלסו: "אני הולך ל"האב. לגדל את הזקן, את יודעת." ג'קי: "זה נחמד." דונה: "מרשים לטינופות שבגדו בחברות שלהם ושיקרו ושברו להן את הלב להכנס?" קלסו: "אני מניח שכן." הכומר דייב: "אוקיי, ציירו לי איך אתם מדמיינים את אלוהים." קיטי: -מרימה ציור של אנשים שהולכים לכנסייה- "אלוהים צופה בנו בזמן שאנחנו הולכים לכנסייה עם כל המשפחה" דייב: "כל הכבוד קיטי! סטיבן?" הייד: -מרים ציור של איש שחור עם שיער ארוך וזקן- דייב: "אז כשאתה מדמיין את אלוהים סטיבן, אתה רואה את ישו. יפה." הייד: "ישו?! ציירתי את קלפטון, בן אדם!" אריק: -מרים ציור של איש לבן עם שיער ארוך, זקן, הילה של מלאך, וגיטרה.- "אחי! גם אני ציירתי את קלפטון!" לורי: -הולכת לכיוון דייב ונותנת לו ביד ציור מקופל- "אני ציירתי לך ציור. תסתכל בו אחר כך. כשתהיה לבד." -הילדים וקיטי משחקים פוקר עם הכומר דייב- אריק: "אוקיי, יש לי שתי עשיריות." דייב: "או בשפת הכנסייה, שני שליחים." קיטי: "יש לי מלך, מלכה ונסיך." דייב: "את מתכוונת ליוסף, מריה וישו." קיטי: -צוחקת- "את החבר'ה האלה בטח יהיה קשה לנצח." לורי: "יש לי שש, שש, שש." [הערה: 666 ידוע כמספר השטן.] דייב: -מפוחד- "טוב, אני הלכתי." פז: "גב' פורמן, אני יכול לספר לך סיפור על דיכוי?" קיטי: "בסדר." פז: "פעם הייתה לי חוות נמלים. והנמלים לא הסכימו לבנות מחילות. כעסתי, ונהגתי בהם בנוקשות. בהתחלה הם פחדו ממני והכל הצליח יפה. אך בסופו של דבר, הנמלים השתחררו ותקפו אותי. לכן נאלצתי להרוג אותם." קיטי: "אז אתה אומר שאנחנו נוקשים מדי עם הילדים?" פז: "בקשר לזה, אני לא יודע. רק רציתי לספר לך שאני עצוב כי הנמלים שלי מתו." ג'קי: "אתה פוחד להגיע לפסגת האהבה, כי אתה פוחד שישליכו אותך מצוק. אני החבל שלך סטיבן! תחזיק אותי!" הייד: "תחזיקי בעצמך, מוזרה!" -הבנים נכנסים לפאב\בר כלשהו- אריק: "יש! הם אפילו לא בדקו את התעודות המזויפות שלנו!" פז: "בזבזתי יום שלם בלחשוב על שם בדוי!" הייד: "כן, צר לי, פּז." ברמן: "מה חבר'ה, יצאתם מוקדם מביה"ס?" קלסו: "כן, אנחנו.." אריק: "קלסו, תשתוק." קלסו: "כלומר, לא, אנחנו מבוגרים. אנחנו פועלים. אנחנו פועלי בניין מבוגרים. היי חבר'ה, ראיתם היום את הלבנה ההיא?" ברמן: "זה בסדר, היום יש פה ערב לצעירים, שנקרא "אין לי רשיון למכירת אלכוהול" ברמן: -מדבר להייד- "אתה נראה לי מוכר. אני מכיר אותך?" הייד: "אני מקווה שכן. אבא." קיטי: "סטיבן, לא נגעת בסנדוויץ', אתה מרגיש טוב?" הייד: "כן, אני פשוט לא רעב." לורי: "אוו, סטיבן, סןף סוף נמאס לך לנצל אותנו?" קיטי: "לורי, מספיק." לורי: "אני רק אומרת שאבא עובד קשה, ואין כאן דברים זולים." אריק: "חוץ ממך." לורי: "תאמין לי, אני לא זולה." אריק: "בסדר, חינם, שיהיה." לורי: "את? כדאי לך לשמור על הגב שלך!" ג'קי: "אה כן? כי כדאי לך לבלות פחות זמן על שלך!!" קלסו: "BURN!!!!" חוקר: "מה אתה עושה פה?" ליאו: "מה אתה עושה פה?" רד: "אוקיי,תגיד אמריקה.." פז: "אמדיקה." רד: "לא לא לא!!אמריקה." פז: "אמדיקה." רד: "לא! נו, א-מ-ר-י-ק-ה." פז: "א-מ-ד-י-ק-ה." רד: "תגיד אריק פורמן." פז: "אריק פורמן." רד: "עכשיו,תגיד אמריקה!" פז: "אמדיקה!" רד: "אמריקה!!!!!" פז: "אמדיקה!!!!!"
מתנגן בראש/פלייל

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifנמנמ.. אני לא רוצה להרוס או משהו

אבל אסור לעלות לתפוז תמונות סרוקות..

../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחח

מישי יודעת מאיפהה התמונה הזוו?!... פאקקק אני חייבת לראות את הסרטון הזהה... הם נראים כ"כ מצחיקקק אזז אם למישי יש מושג איך קוראים לסרטון שתגיד לייי :]]]]]]]]]]]]]]] שבועע טובב לכולןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה