מקוויקנד *_*

../images/Emo41.gifאורצ' איס אינ ד'ה האוס ><../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי: She falls asleep. Don't know why.
שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Misery buisness. Avril lavigne - Innocence. 30 seconds to mars - the kill acoustic. 30 seconds to mars - fallen. Three days grace - animal i've become Billy talent - surrender. Lost prophets - Burn burn. Lost prophets - Rooftops. Taking back sunday - liar liar.
להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תעלו כבר את הסרטונים מהמפגש. ><
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אתמול ראיתי באמטיוי שיש תוכנית כזאת שקוראים לה 'אמא ש'ך'!!! XDD וכל התוכנית הם אומרים "אמא ש'ך ככה וככה וככה" ואני כזה או מיי גאד זה כאיול המציאו עליי תוכנית XD
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
- היה כיף במפגש, וקיבלתי מלא טלפונים, ואני אתגעגע לכולן, ושימחתן אותי, ודוב דוב דוב לי על הלב. :)
- כולכן גיליתן שבעצם רימיתי אתכן על תמונות יפות מהמחשב שלי שהן חד-מימדיות, וכשרואים אותי בליי,ב רב-מימדית, אני בעצם מבחילה ולראות אותי עושה דמעות XD
ציטוט השבוע: דורית: מקפליי שותים סמים?! OOO: XDD אממ.. יש עוד ציטוטים שסיכום מפגש שלי XD [למי שיש לה ביצים לקרוא אותו XD]
מתנגן בראש / פלייליסט: "לבנים יש פין, לבנות יש פות. לבנים יש פין לבנות יש פות. תני לי קצת מנוששש, תני לי קצת מנוווש. לא רוצה.
, לא רוצה.
" XD
תמונת השבוע: >
'תכן מלאמלאמלא ומקווה שניפגש שוב מהר.
סופשבוע רגועD:

kelly7i

New member
תגידי, את צוחקת עלי נכון?

גם בתמונות, וגם עוד יותר במציאות את כל כך יפה שזה הורג!

חח קלס את כזאת מותק אין פלא שהתאהבתי בך!!

למרות שאני חולקת בדעתך, מאד מאד, מאד. מאד. אבל מילא.

McFly rullz

New member
...COZ WE ARE THE LOVERS

...and the heart never lies... השיר הזה הורסס
שיר השבוע של מקפליי: החדש!!!! שיר השבוע לא של מקפליי: נמ...השיר של ההופעה?חעחע להקת / אלבום השבוע: מק שלי^^ קליפ השבוע: נממ ראיתי את כל האפ קלוז אנד פרסונל ועוד כמה מצחיקים שלהםXD[מקפליי] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים!!!!!אני רואה הכל עכשיו..כי לא ראיתי^^ משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-הייתי חולה>< שימח-היתה לי הופעה וזכינו מקום 1
ציטוט השבוע: היינו אצל חברה ודיברנו על מזלות וזה... אז דיברנו על מזל של אחת מהחברות אני-''לא היא מזל מאזניים'' חברה אחרת-''אהה אז היא לא מזל עקרב!!''
נישפכתי מצחוק.זה היה קטע טיפשי ומצחיק... טוב אתן לא צוחקות
מתנגן בראש / פלייליסט: השיר של ההופעהXD תמונת השבוע:
יופיו נישפך לכל עבר! שבת שלום^^

McFly rullz

New member
חעחע תודה../images/Emo3.gif

נממ..סתם משו בבני עקיבא....[אם מישי פה יודעת מזה..חח זה תנועת נוערXD] אז תחרות כזאת בין השבטים...ואנחנו זכינו מקום ראשון^^
בפעם הראשונהXD

just Kaya

New member
עונה! :)

שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies שיר השבוע לא של מקפליי: ice cream - Jeffree Star להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: MTV משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-קורמן. :) שימח-אנאל! יש לה שיער כחול! D= ציטוט השבוע: היום שהכנו את הארוחת צהריים. :) קיה-"אווווו זה נראה כמו שפיך! זה השפיך של דאגי." אנאל-"זה באמת נראה! ס.ס" קיה-"זה טעים, בטעם של פסטה.
" אנאל-"חשבתי ששפיך אמור להיות מתוק. >.<" קיה-"רוצה לספר לי משהו? xD" מתנגן בראש / פלייליסט: ice cream - jeffree star תמונת השבוע: השיער הכחול של אנאל! צבעתי לה אותו היום
שבוע טוב. :)

למעלה