מקוויקנד *_*

kelly7i

New member
../images/Emo69.gifהפעם יהיה לי מקוויק?

שיר השבוע של מקפליי: We Are The Young שיר השבוע לא של מקפליי: 30STM- Capricorn להקת / אלבום השבוע: .. קליפ השבוע: Here I Stand, אוקי קבלו, זה פשוטק-ו-ר-ע!!! חחח מתישו בשעות הלילה היית עם חברה בטלפון, אני רואה את זה וכולי צוחקת לא יודעת פשוט הרגו אותי כל הקטעים שם,אחלה שיר אגב, קצת מציק אחרי כמה לופים שלו
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שודדי הקאריבים 2, וזה מזכיר לי לראות שוב את 1, כי בחכומתי פספסתי כנראה כמה פריטיםXD משהו שעיצבן / שימח השבוע:
- *היה מפגש, היה תל אביב היה נחמד ביותר חוץ מזה שלא בילית בו בכל הזמן ופספסתי דברים חח=\ * יש לנו אוטובוסים בחינם!XD
- *אני כל השבוע עם אח שלי לבד בבית.. למה הוא לא הלך לאנשו!? * אוטובוסים בחינם, ולקח שעה וחצילהגיע לישפרו!!!!!!! כי רק בקו 2 עד לעירה זה אשכרה ש-ע-ה באוטובוס! קלטו, יכולתי להגיע בזמן הזה לתל אביב, זה אותו הזמן! * המחשב שלי שוב פעם חזר לעשות לי שאני שומרת תמונה לקרוא לה בשם יונייטד, ולקבוע ישר שהיא תהיה ב BMP וזה מ-צ-י-ק יוווווווווווווווו
ציטוט השבוע: אוקי ממה שאני זוכרת רק: *כלומר, ממה שכתוב לי בפנקס ציטוטים שהחלטתי שיש להסתובב איתו*
אני: "איך אומרים חמור?" כלנית
[זאת שהייתה איתי במפגש אם מישו זוכר]:"מונקי... אני: "זה לא דונקי....?" כלנית: "יש אתר כזה.."
כלנית "קו 101 האחרון זה ב-8." ני "מההה איזה חרשןןן!"
אוקי זהו
מתנגן בראש / פלייליסט: סגרתי מקודם את We Are The Lovers שאגב, ממש אהבתי את ההתחלה, כל הסום פיפול.. *התרגשתי* תמונת השבוע: אין משו אחר מאכל השבוע: האייס שוקו של קפה ג'ו מומלץ

kelly7i

New member
עוד פעם ראיתי את הקליפ ששמתי

נו זה הורג אותי! הם חיות, הם על סמים! XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
נכון שזה כייף לצלם תמונת מעגל של אולסטארים?><

חחח יש לי כ"כ הרבה תמונות של אותם אולסטארים רק בזוויות שונות! XD *מה לעשות שרק לי יש משיכה אליהם ולכל החברים שלי יש רק זוג אחד..
*

Sivan McFLY

New member
Me! כנסו יש טונות ציטוטיםםם../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: no worries dont know why TCFC
שיר השבוע לא של מקפליי: nickelback- savin me nickelback- far away blink 182- damn it avril lavigne- when youre gone
להקת / אלבום השבוע: מקפלי,ניקלבאק/וונדרלנד,דה בסט דאמ ט'ינג
קליפ השבוע: nickelback-savin me,mcfly-ill be ok
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נאדה... לא ראיתי כלום!!! כמו כל שבוע.. ><
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-.. אמ.. לא השגתי TOTP >< שימח [טוב יש הרבה]- - היום אני מקבלת את הדיוידי של וונדרלנדדדדדדדדדדדד אעאעאעאעאעאעעאעאעאעא - היה מפגשששששששש פגשנו את כולםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - פגשתי את צ'נצ'ייייייייייייייייייייייייי, ודנדוש,אורצ'ה,סושי [נסטי],סקסית [בוט בוט],מיק מיק,שלי,נוגה [נוק נוק],טל,ליטלו ועוד טונותתת
ציטוט השבוע: פפפיייי זה גם הרבה..לא... המוןןןן [אל תגידו שלא הזהרתי ><]:
שיחה שלי עם דידע [הידועה גם בתור אספרגוס] דיברנו על תמונה של דני במסן שלי: אני- "דייייי ס'חמוד אני לא יכולההה" עדי- "אני יודעת ... צריך לעשות חוק נגד יופי כזה או לרשום אזהרה -'זהירות בן אדם זה יכול לגרום לעודף הזלת ריר' " אני- "בנאדם זה עלול לגרום לאורגזמה בשניות אחדות" אני- "אני עברתי את זה... אני יודעת..." עדי- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
אני וקלי כשהיא קראה פרק בפיקי: קלי- "אני רואה את הקול שלו [דאגי] אומר Not now" אני- "XDDDD שומעת חחחח לא רואה" קלי- "חחחחחחחחחחחחחחחחחח" אני- "חחחחח עאלק 'רואה' את הקול שלו"
אני ובוט בוט [הלא היא ידוע בתור החציל הסקסית שלי]: בת-אל - "הסתכלתי על איזו זקנה ברחוב,והיא הייתה דומה לטום!!!!ואז התחלתי לצחוק לה מול הפרצוף,ולא הפסקתי. אח"כ כשנרגעתי התסכלתי עליה שוב, ושוב צחקתי. והיא כזה WTF??" אני- "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" בת-אל - "היא הייתה דומה לטום מה הייתי יכולה לעשות?זה מצחיקקק" אני- "כן זה רק משו שמוח של חציל יכול לחשוב עליו....><" XDDDDDDDD
אני ורוני [החדשה-McFlyRoni] אל התמונה הזאת: רוני- דני--> דאמ אני סקסי ברמות הארי--> סעמק תנו לי לישון טום--> אני שמן דאגי--> מעניין אם ישימו לב שלא הזזתי תיד... מואעהאעהאעהעאה אני- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [ואז פשוט נשפכתי על הריצפה אחרי שבהיתי בתמונה וקלטתי שזה כ"כ נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן]
אני וצ'נצ'י [שוב חירמנתי אותה עם תמונות של דאגוש במסן.. מסכנה, המטרה היתה לגרום לה לגמור.. זה דיי הצליח =)]: צ'ן- "come and kiss me" [הוא נראה כ"כ דורש בתמונה ששמתי לה] אני- "cone and kiss me Chen" צ'ן- "אאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעע אני באה אני באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אני- "לכי כבררררררררר חחחחחחחחח" צ'ן- "די שאת אומרת ככה זה כאילו כל כך קרוב" אני- " חחחחחחח איי נואוו =]" צ'ן- " דיי עוד שניה אני מנשקת את המסך...." ------------------------- אני- "הנה הוא מזיע... איזה סקסייי" צ'ן- "טוב מה??????????????????????????????????לגמור שוב???????????????????????????" אני- "ככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן" צ'ן- "גאד תראי איזה סקסי שהוא מזיע...................אאאאאווווווו נהייה חם" ונגמרו הציטוטים הנבחרים לשבוע זה!!!!
מתנגן בראש / פלייליסט: avril lavigne-i dont have to try
תמונת השבוע:השבוע יש 2! מהמפגש! ועוד חתימה.. דווקא לא משו פפפפייייייי אוקי זה נראה לי המקוויקנד הכי ארוך שאי פעם עשיתי!!

Yu vi

New member
XDDDDDDD../images/Emo85.gif

דני--> דאמ אני סקסי ברמות הארי--> סעמק תנו לי לישון טום--> אני שמן דאגי--> מעניין אם ישימו לב שלא הזזתי תיד... מואעהאעהאעהעאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כלכך נכון
!! תמונה קורעת XD

just orr

New member
דיייייי את מקבלת את הדיוידי של ונדרלנדד?!?!?!

איזה כיף לךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!! *כלכך כלכך כלכך מקנאה* >< תתחדשי!

Sivan McFLY

New member
כןכן../images/Emo6.gif טאנקיוווו =]]]]]

*קופצת משמחה ברחבי הבית, הורים שלי חושבים שאני צריכה אשפוז ><*

גמלי יש...

מאיפה את משיגה את הוונדרלנד? אני קניתי אותו באנגליה... הוא מצחיק... ויפה!

Sivan McFLY

New member
חברה שלי היתה בלונדון וקנתה לי...

יאייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני רואה אותו בלופיםםםםםםםםםםםםםם =]]]]]]]]] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DoLi it is Me

New member
תראי את הקטע שמגיע הזמן של הארי

הוא שר!! וגם עם אמריקן אידיוט!!! זה לא מופיע בקליפים אם תראי את הכל ביחד אז תוכלי לראות

T h a t G i r l

New member
באמת המקוויקנד הכי ארוך שלך../images/Emo11.gif

אבל קראתי הכל
חחחחח את מוכנה להניח לטומי בשקט?!
מה הוא עשה לך המסכן
? גמני רוצה לראות וונדרלנד
חכי חכי,אני עוד אתנחל אצלך איזה יווםם ונעשה מרתון! לא פייר
בכל אופן,איי לאבב יוו סיונווו והיה נוראא נוראא כיף לפגוש אותך! 3>>

Sivan McFLY

New member
בואי תנחלי...../images/Emo11.gif

שתהיי בריאה קראת הכל ואת עוד חיה...? ><

T h a t G i r l

New member
אני אבוא,חכי חכי!

רק חכי.. עוד טיפונת.. יהיה לי נסיעות חינם מהצבא
ואז בדוק אני באה

Bleed for Me

New member
If I ever start to think straight

This heart will start a riot in me שיר השבוע של מקפליי: IBO חרשו עליו בHITS השבוע..ראיתי אותו לפםחות 4 פעמים..זה הרבה.. שיר השבוע לא של מקפליי: פראמור,AM,קלי ודה ויו..הכל.. להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת^ קליפ השבוע: Rise Against - Prayer For The Refugee תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הנעלם עם החתיך ההוא ממלחמת העולמות (רובי) משהו שעיצבן / שימח השבוע:שומדבר מעניין.. ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:paramore-We Are Broken תמונת השבוע:שוב פראנקייי..תראו את השיער! מלך
סופשבוע רגועD:

Yu vi

New member
../images/Emo2.gifאהבתי תתמונה3>../images/Emo85.gif

ולמה דווקא השבוע חרשו על IBO בהיטס ?!
רק היום שמו לי תערוץ הזה
אמן שיחרשו גם שבוע הבא . |:

Bleed for Me

New member
אויש איך שכחתי לכתוב!!../images/Emo65.gif

הנזם שלי חוגג שנה היום!!!
חח.. ויש לו רק עוד חודשיים להישאר (נו עד הגיוס..)

למעלה