../images/Emo69.gifהפעם יהיה לי מקוויק?
שיר השבוע של מקפליי: We Are The Young שיר השבוע לא של מקפליי: 30STM- Capricorn להקת / אלבום השבוע: .. קליפ השבוע: Here I Stand, אוקי קבלו, זה פשוטק-ו-ר-ע!!! חחח מתישו בשעות הלילה היית עם חברה בטלפון, אני רואה את זה וכולי צוחקת לא יודעת פשוט הרגו אותי כל הקטעים שם,אחלה שיר אגב, קצת מציק אחרי כמה לופים שלו
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שודדי הקאריבים 2, וזה מזכיר לי לראות שוב את 1, כי בחכומתי פספסתי כנראה כמה פריטיםXD משהו שעיצבן / שימח השבוע:
- *היה מפגש, היה תל אביב היה נחמד ביותר חוץ מזה שלא בילית בו בכל הזמן ופספסתי דברים חח=\ * יש לנו אוטובוסים בחינם!XD
- *אני כל השבוע עם אח שלי לבד בבית.. למה הוא לא הלך לאנשו!? * אוטובוסים בחינם, ולקח שעה וחצילהגיע לישפרו!!!!!!! כי רק בקו 2 עד לעירה זה אשכרה ש-ע-ה באוטובוס! קלטו, יכולתי להגיע בזמן הזה לתל אביב, זה אותו הזמן! * המחשב שלי שוב פעם חזר לעשות לי שאני שומרת תמונה לקרוא לה בשם יונייטד, ולקבוע ישר שהיא תהיה ב BMP וזה מ-צ-י-ק יוווווווווווווווו
ציטוט השבוע: אוקי ממה שאני זוכרת רק: *כלומר, ממה שכתוב לי בפנקס ציטוטים שהחלטתי שיש להסתובב איתו*
אני: "איך אומרים חמור?" כלנית[זאת שהייתה איתי במפגש אם מישו זוכר]:"מונקי... אני: "זה לא דונקי....?" כלנית: "יש אתר כזה.."
כלנית "קו 101 האחרון זה ב-8." ני "מההה איזה חרשןןן!" אוקי זהו
מתנגן בראש / פלייליסט: סגרתי מקודם את We Are The Lovers שאגב, ממש אהבתי את ההתחלה, כל הסום פיפול.. *התרגשתי* תמונת השבוע: אין משו אחר מאכל השבוע: האייס שוקו של קפה ג'ו מומלץ
שיר השבוע של מקפליי: We Are The Young שיר השבוע לא של מקפליי: 30STM- Capricorn להקת / אלבום השבוע: .. קליפ השבוע: Here I Stand, אוקי קבלו, זה פשוטק-ו-ר-ע!!! חחח מתישו בשעות הלילה היית עם חברה בטלפון, אני רואה את זה וכולי צוחקת לא יודעת פשוט הרגו אותי כל הקטעים שם,אחלה שיר אגב, קצת מציק אחרי כמה לופים שלו