מקוויקנד *_*

McSon of Busted

New member
איך את יודעת? PPP: יא חרמנית שכמוך D:

שיר גם את PPP: אנחנו החרמניות של הפורום, לדעתי.
אגב, שמקסס אני מתגעגעת אלייךךך מה קורה פה שאנחנו לא מדברות!??!?

or karady

New member
עונה

שיר השבוע של מקפליי: we are the lovers שיר השבוע לא של מקפליי: where is the love -black... ההמנון של פאטל להקת / אלבום השבוע: m-c-f-l-y קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: - משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח-טבריה היה פצץ היה שווה היה מדהים "גילנו את המקום לחופשה הכי טובה פאטל פאטל" וואי השיר הזה חרוש ואני ובת דודה שלי שמנו דיסק של מקפליי בפול ווליום וקפצנו על המיטות השתגענו לגמרי עיצבן-לעבור את הלילה בבית חולים. ציטוט השבוע:וואי היה לי מלא עכשיו שכחתי. אהה יש לי משהו במלון הייתי בבריכה ואז כשיצאתי רציתי כיסא ליד בת דודה שלי ולא היה אז ראיתי בצד נער יושב עם כיסא ריק אז אני כזה "מישהו יושב פה?" והוא "ברור שאת יכולה לשבת לידי.." והוא חייך ואני קמתי לקחתי את הכיסא וישבתי ליד בת דודה שלי וואי זה היה קורע.. הוא כזה לא הבין מאיפה זה בא לו. אהה ואיזה אחד הציע לי ולבנות דודת שלי נרגילה יאק!!! וואי יש לי עוד ציטוט.. אני עומדת ליד המעקה ואז עובר לידי אדם. טוב אני אכתוב את זה. הוא:ילדה אל תקפצי!! אני למה שאני אקפוץ?? הוא:אני יודע אולי יש לך משבר בחיים לא אוהבים אותך את פגועה קשה לך.. אני:טוב עכשיו אני קופצת מתנגן בראש / פלייליסט:וואי את לא תאמינו מה מתנגן לי בראש. "so this is chrismes נהנהנה לא זוכרת את המילים אבל בסוף יצא לי 'cuase the heart never lies" כן כן זה הצחיק אותי.. תמונת השבוע: תגובה מהירה

or karady

New member
חח העתקתי את השיחה שלי ושל דורית..

«:°.•Doritus•.°:» טוב אני חייבת מהר לסייםאני חייבת להיתקלחחח «:°.•Doritus•.°:» למה זה תמיד קורה לי >< [=אורוש=] אוייש יאללה טוסי.. [=אורוש=] מה את עדיין עושה פה? «:°.•Doritus•.°:» אני לא יכוווללללהההה «:°.•Doritus•.°:»
«:°.•Doritus•.°:» שנייה «:°.•Doritus•.°:» רגע «:°.•Doritus•.°:» תעצרי את השמש!!!! [=אורוש=] חח עצרתי.. «:°.•Doritus•.°:» בטוח??תחזיקי אותה חזקק!!! [=אורוש=] לא אני צריכה שדני יעזור. לי.. [=אורוש=] בעצם לא.. [=אורוש=] יהיה יותר חם ממה שכבר חם לי.. «:°.•Doritus•.°:» ואם את יכולה עם הרגל בבקשה ליתפוס את הירח ובפה את הכוכבים זה יעזור לי תודה
«:°.•Doritus•.°:» חחXDD [=אורוש=] כן בטח.. [=אורוש=] שניה.. «:°.•Doritus•.°:» תודה D: [=אורוש=] בקשה.. [=אורוש=] אבל מהר אני בתנוחה לאנוחה כל כך.. «:°.•Doritus•.°:» טוב טוב טוב «:°.•Doritus•.°:» אני מנסה «:°.•Doritus•.°:» המחשב נידפקק!!!! [=אורוש=] גאד מהר.. «:°.•Doritus•.°:» חחח אוקי זה השיר האחרון והוא עומד להסתיים [=אורוש=] יופי.. «:°.•Doritus•.°:» חם לך? [=אורוש=] ואני עוד רציתי שתקראי .. [=אורוש=] מאוד ומולי יש תמונה שלהם.. «:°.•Doritus•.°:» סורי :'( אני ינסה להיתקלח מהר «:°.•Doritus•.°:» חחXDD «:°.•Doritus•.°:» ינעל הבוק של המחשב הזה! [=אורוש=] יאללה טוסי למקלחת.. «:°.•Doritus•.°:» אני לא יכוווללהלהההה «:°.•Doritus•.°:» קיביננמממטט@@ «:°.•Doritus•.°:» !!///*** [=אורוש=] חחחח [=אורוש=] רוצה שנאי אתקלח בשבילך? «:°.•Doritus•.°:» חחXDDDDD אבל מי יחזיק את השמש ,הכוכבים ואת הירח? [=אורוש=] אממ.. [=אורוש=] שניה.. [=אורוש=] בוש.. «:°.•Doritus•.°:» את תהרגי את השמש אם תיפכי עליה מים «:°.•Doritus•.°:» חחXDD דרך הגאב O.O דיברתי אתמול עם בוש «:°.•Doritus•.°:» הוא מוסר לך נשיקות חמות [=אורוש=] חח תמסרי לי בעיטה ב#$%# «:°.•Doritus•.°:» ו.. ו.. הוא קנה לך פוסטר ענקי שלו שתוכלי ליתלות על הקיר שלך כמו שהוא עשה עם התמונה שלך [=אורוש=] *לו «:°.•Doritus•.°:» חחXDD «:°.•Doritus•.°:» לא יפה O.O [=אורוש=] מה אני יעשה הוא משדל אותי.... «:°.•Doritus•.°:» יש יש זה יסתיים אני זזה D: [=אורוש=] ביוש'.. [=אורוש=] לאב יו.. «:°.•Doritus•.°:» טטיינקיו את יכולה לעזוב את כל המערכת הגלקסית צקאו XD: «:°.•Doritus•.°:» מי טו [=אורוש=] חח תודע על האישור.. כן כן דורית אני לא התעצלתי והתעקתי את השיחה ולא רשמתי שתי שורות..

Charley XD

New member
אני ... זהירות חפירה !! ../images/Emo18.gif

שיר השבוע של מקפליי: She Left Me The Heart Never Lies - McFLY !!!!!!!!!!! שיר השבוע לא של מקפליי: Matt Willis - Don't Let It Go To Waste Alanis Morrisette - Hand In My Pocket להקת / אלבום השבוע: מקפלי... קליפ השבוע:XXX תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו החיפושית בהילוך גבוה גבר מי שמטפלת <כמעט נכנסתי לטלוויזיה לגנוב למישהו שם את הכובע !!> מבול של צרות ואממ ראיתי עוד אבל אני לא זוכרת כבר ... משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח : המפגש !!!!!!!!!! עיצבן : אמממממ לא יודעת ... אמא ? ציטוט השבוע: יש הרבה ... אור שלי <צ'רלי ...> התחרפנו ..אני אומר/ת: צ'רלי את מביא לי 3 גמלים ליומולדת ? אני אומר/ת: חחחחחח תפרצי לבדואי ! אור אומר/ת: אני אשתדל. אור אומר/ת: כןכן אני אפרוץ לו לאוהל ואקח לו 3 גמלים XDDDD אור אומר/ת: אבל.. אור אומר/ת: הם בכלל לא באוהל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אורטל אומר/ת: הם מסתובבים חופשי ! "שכתבת שני גמלים הכוונת לגמל בקומה השלישית או לגמל בארץ הפלאות ?" " גמלים, גזרים וג' גדולה !!!!!! שליטה !" אור אומר/ת: יצא לך בטעות XFD אור אומר/ת: אז זה נראה לרגע כמו X פאקינג D אור אומר/ת: לאלאלא אל תמותי!! אור אומר/ת: אני אחיה אותך!!!!!!!!!!!! אור אומר/ת: 1,2,3 *עושה לך "פו" אור אומר/ת: נראה לי אני אלך לישון או משהו... אני אומר/ת: חח כנ"ל ואני על כדורים שמרדימים ! אור אומר/ת: חחחחחחחחח אור אומר/ת: למה? אני אומר/ת: חח איך רצית שאני אנשום ??? מתנגן בראש / פלייליסט: מישהו לרוץ איתו - בן המלך נדבקתי לזה !! תמונת השבוע:

Charley XD

New member
וברור אני אשכח את התמונה !!

מישהי יכולה להגיד לי עם הוא בוכה ?????

DoLi it is Me

New member
מצטרפת לשאלה!!!

הוא בוכה ראיתי קטע בקליפ אחד שהוא בוכה אבל לא הבנתי למהה???

Charley XD

New member
דיי מישהי יודעת ?? למה הוא בוכה ??

הוא בוכה בכלל?? הארי בוכה ????? מה קרה ??

שמעתי משהו על זה...

ביוטיוב.. התמונה צולמה בסט של ג'אסט מיי לאק ואמרו שהוא בכה בגלל: א. הוא לא הצליח להגיד את הטקסט שלו כמו שצריך.. (או משהו כזה.. חח) או ב. הוא קיבל בשורות רעות בקשר למשפחה שלו... או ג. אשטון קוצ'ר ניסה לעבוד על מקפליי בפאנקד לא יודעת בדיוק על מה... אבל זה משהו כמו שהם לקחו משהו והם צריכים להחזיר את זה אם לא אז מקפליי צריכים להתפרק (ובגלל זה הוא בכה..) או לא יודעת מה משהו כזה מאפן אבל זה היה טיפשי מדי והם עלו על זה... תבחרי את מה את חושבת אני אישית הולכת על ב'.. חחחחחחחח ואם לא ראיתן את הסירטון הענק שעשו לטום והראי אז: http://www.youtube.com/watch?v=2D_U1u0w_JY תהנו..

just orr

New member
XFDDDDDDDD

אוי אוי הרגת אותי בשיחה הזאתת XDDDD אני אביא לך כמה גמלים שתרצי!!! רוצה גם יחידים? (כאילו, סינגלים ><)

The Psycho Girl

New member
איזה שבוע מעפן

טוב שלא חצי ממנו ביליתי בלבכות שיר השבוע של מקפליי: not alone , she falls asleep שיר השבוע לא של מקפליי:fall out boy-thnks fr th mmrs; Daniel Powter - Bad Day ; fergie-big girls dont cry להקת / אלבום השבוע: מקפליי fightstar באסטד קליפ השבוע: fergie-big girls dont cry מיילו נראה כל כך טוב תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פחות ממושלמת , סקינס משהו שעיצבן / שימח השבוע: כל השבוע הזה עיצבן אותי ציטוט השבוע: היה לנו השבוע מבחן מחצית בפסיכומטרי והייתה שאלה שכללה את הפוליטיקאים המהוללים אהוד וולדמורט , שמעון כרס , ראול טופז , חיים רזון מתנגן בראש / פלייליסט:-hayden panettiere-my hero is you תמונת השבוע: תמונה שמצאתי של אורלנדו בלום

למעלה