מקוויקנד ^.^

MyTearsDontFall

New member
מקוויקנד ^.^

כן זה מוקדם, אבל מחר אני לא חושבת שיהיה לי מחשב אז..סורי :// שיר השבוע של מקפליי: שיר השבוע לא של מקפליי: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שבוע טוב D:

../images/Emo19.gif התאהבתי בדג הזה!!

שיר השבוע של מקפליי:
TCFC Tranny Ballad of paul K special additoion Walk in the sun
שיר השבוע לא של מקפליי:
The almost - say this sooner. Jimmy eat world - May angels lead you in
! Puddle of mudd - Blurry
Blink 182 - stay together for the kids. Lux extrena - היצירה של הכינורות מרקוויאם לחלום. 3>
להקת / אלבום השבוע:
Puddle of mudd
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=t4UNgdnBTUU
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
אבא אמריקאי, סאות'פארק, האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו' [פאק זה ארוך ><].
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
אממ.. היה לי שבוע נחמד.. קיבלתי תגובות טובות על הפיק ו.. קבעתי עם מישהי [כן כן את!!] שניפגש ואני מחכה בקוצר רוח כי אני מתה עליה והיא ממש ממש דומה לי והיא מעלה לי תמיד חיוך על הפנים. :)
ציטוט השבוע:
יש כמה, כום יצאו לי מאותה ילדה! [מיק] "עלילות ומעללות - יומנה של מופרעת" [ככה זה היה? XD] "שלום, אני אור, ואני קורבן פוטושופ" "שלום! אני מיקי ואני קורבן של המצאת מעגלי תמיכה לכל מיני דברים XD" והנה אחד משלי: I said B, not B! B like Butter, not like Bubble לול. :)
מתנגן בראש / פלייליסט:
---.
תמונת השבוע:
מיקי המתוקה נורא נורא הכינה לי (:)

m i c k e y 15

New member
OMG גמלי יש ת'שיר מהסרט..הוא עושה לי

עצובבב..ומצרמורת חח הציטוטים שלנו שולטיםםםםםם

מאיושSP

New member
Puddle of mudd - Blurry ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר כ"כ מושלם....!!!!!!

m o r 1 0 2

New member
איזה תמונה חמודה../images/Emo9.gif סאותפרק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני מטורפת קשות על אריק קרטמן
...XD...הוא כזה חמודד...

btw

הציטוט הוא- I said B, not B! B like butter not B like Beable(=people) אחד המערכונים האהובים עליי בכל העולם הזה!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשיר של בלינק כ"כ יפה ../images/Emo99.gif

Lex 1

New member
טחחח אהבתי את התמונה

העלילות ומעללות לא היה שלי..?
אני אמרתי >> 'חייך הרזים - סיפורה של אנורקסית מתחילה' ואת אמרת >> 'עלילות ומעללות - סיפורה של רזונת' XD ועם מי עוד קבעת להיפגש?!
חשבתי שאני מיוחדת
טחחח לא.
. אהה BTW המחשב נדפק, אני יקרא את הפרק הרביעי בהזדמנות הראשונה שתינתן לי ותגובה מיד אח"כ

XDDD

איתך הבנתי שאני אפגש בווליום כינרת, עם מיקי קבעתי אחד על אחד במקום אחר (:) חח וזהו השתמשתי בעלילות ומעללות פעמיים עם שתיכן XDD אוו אני זונת מילים יש לי סטוצים DD:

Lex 1

New member
אווו ככה את בוגדת בי?? ../images/Emo12.gif

זה לא יכול להימשך ככה ביננו יותר... אור, זה נגמר.
. ואני מעדיפה שלא נישאר ידידות [?!]. טחחחחחחח
. לא.

I think you should go now.

you've done enough damage to my heart.
ווי אר סוווווווווווווווווווווו אובר XDD

Lex 1

New member
חחחח XDDD

**מנסה לחשוב על עוד שורות קטשיות מסדרות אמריקאיות למיניהן** לא עולה לי כרגע.
. אבל את זאת שבגדת בי! אני זאת שצריכה להשליך אותך מהמדרגות ולזרוק את בגדייך מחלון דירתנו המשותפת
ובחזרה למציאות ['בחזרה לעתיד' חחח! משחק מילים.. *בדיחה פנימית
] - אני אמשיך לחפור לך במסן יותר מאוחר י'אנורקסית!

m i c k e y 15

New member
ואואואואוואו..Let me upgrade U!!

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Pinball Wizard. McFly - Little Joanna
שיר השבוע לא של מקפליי: Beyonce Knowles Feat. Jay Z - Upgrade U Beyonce Knowles Feat. Jay Z - Deja VU Kanye West - Jesus Walks Bryan Adams & Sarah Mclachlan - Don't Let Go
להקת / אלבום השבוע: ביונסההההההה -בי דיי
קליפ השבוע: ביונסהההההההה -אפגרייד יו
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינסססס עכשיו עכשיווווו טופ מודל.. פראים לגמרי
משהו שעיצבן / שימח השבוע: נמנמ סתם משו שולי...לא חשוב..
ציטוט השבוע: -המורה לאזרחות: " אתם נחשבים מעל לממוצע הארצי.. " קורבי: " וואלה!? " המורה : " תירגע.. לא אתה... " (שיעור אזרחות התיכון לאומנויות יא 3 ירושלים) -(תלמיד נרדם בשיעור) המורה : טל תעיר אותו ... טל: תעירי אותו את, את הרדמת אותו ! (בסופו של שיעור לשון ) -באוניברסיטה- " אם מישהו לא מדליק את המזגן, אני מתפוצץ " (מתרגל ערבי לא מסוגל להתמודד עם החום)
Jared Letto- And he didn't know it for like.. FOREVER
!! ענקקקקקקקק​
דני-
I'm not the joker I'm just the dumbest​
וגם! מעלילות מיקי ואורצ' -"שלום אני מיקי ואני קורבן פוטושופ" "אני הייתי אחת מאלה שלא הצליחה..זה תיסכל אותי..לא יכולתי לישון בלילה.. הייתי חייבת לגלות מה הבעיה של הפאקינג תוכנה הזאתי" -אור- "בסך הכל רציתי להפוך לשחור לבן! בסך הכל רציתי להפוך לפאקינג שחרו לבן!!!!"
-"אנחנו ממשיכות להמציא קבוצות תמיכה..בסוף נצטרך קבוצת תמיכה לכאלה שממציאים קבוצות תמיכה בדיוניות XDD XDDD" אני חולה עליךךךךךך
מתנגן בראש / פלייליסט: Beyonce Knowles Feat. Jay Z - Upgrade U
תמונת השבוע: תגידו שדני לא נראה פה מעולה!!! חם ליי
הארי
בכלל תמונה מהממתתתתתת!

למעלה