מקוויקנד ^.^

Charley XD

New member
עונה... D:

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Sorry's Not Good Enough (Acoustic( שיר השבוע לא של מקפליי: Blink 182- Not now Sum 41 - Pieces Blink 182 - The Rock Show להקת / אלבום השבוע: SUM 41 ... קליפ השבוע: הארי שר למי שרצת לראות... http://www.youtube.com/watch?v=s-UHt3sGG8o&NR=1 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ... בקושי ראיתי אבל 12 במחיר 1 .... כל כך טוב ... (טום וולינג !!) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן : MTV כל כך מוחרמים !! שימח: יש לי ממש אחלה כיתה !!!!!! ציטוט השבוע: שחף : "עם אוריה היה פה הוא היה בועט את התן הזה לעזאזל!" אני: "שחף אתה יודע שאוריה יותר פחדן ממני? ועם כבר עדיף לך לעמוד מאחורי שאני עם המצקת הזאת..." XD אוקי זה היה אחד הרגעים המפחידים בחיי !! העיקר שהיינו חייבים לעשות להם אש לילה בקיינטנה וללכת לגבהות איפה שכל התנים! היה ממש מפחיד... וזה היה היום !! ועוד אחד מהקייטנה ... מיקה (מדריכה איתי): "מה שפשוט מדהים בסיכות האלו הם שלא משנה מה תשים עליהם הם עדין יהיו מכוערות !!תראי את זאת היא הכי נורמלית והיא גם מכוערת !!" ואז היא הרימה סיכה עם המון עיניים זזות... XD זה היה ממש מצחיק .... מתנגן בראש / פלייליסט: Sum 41 - Underclass Hero תמונת השבוע: אני כל כך אוהבת את הכובע הזה של דני ... XD

T h a t G i r l

New member
אויי כמה התגעגעתיי,אחרי חודש בלי אינטרנט!../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי: טרנסי,טו קולוס פור קומפרט סיילנס ונוט אלון אה ובבל וראפ!
שיר השבוע לא של מקפליי: בואי נעזוב-רן דנקר ועילי בוטנר When You're Gone Thnks Fr Th Mmrs חן אהרוני ונדב קדמון - עדיף Never Again (Album Version) jude harrison - Under My Skin Soulmate- של נטשה בייגפילד[אם ככה כותבים את שמההה:|] Time To Be Your 21-jude harrison להקת / אלבום השבוע: McFLY and Fall Out Boy קליפ השבוע: Thnks Fr Th Mmrs תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לפתע כוכבת ותיכון בלו ווטר,התמכתי
משהו שעיצבן / שימח השבוע: יש לי כובעע חדש!! זה מאוד משמח עם האובססיה שיש לי לכובעיםם:] והשבועע כברר המוזיקהה!! מישהי פה באה יום חמישי? שמופיעים עברי לידר,רן דנקר סינרגיה שוטי הנבואה ועוד כמה?! אולי נפגש
ציטוט השבוע: "אולי זוג זקנים שיעברו לידי יגרמו לי להרגיש יותר גדול" "אולי שני זרים שיעברו לידי יגרמו לי להרגיש יותר קרוב" מתנגן בראש / פלייליסט:אובייסלי. :) תמונת השבוע:מממ הכובע החדש שלי!

O0NoNi0O

New member
תיכון בלוו ווטר!!!!!!!111אחדאחד.

איזה סידרה מעולה. אדג'
על מה זה לפתע כוככבת זה נשמע ממש פה אבל לא ראיתי מההתחלה אז את יכולה לתקצר לי את זה?

T h a t G i r l

New member
אכן אד'ג../images/Emo99.gif ומאטט../images/Emo99.gif!

זאת באמת סידרה מעולהה
לפתע כוכבת גמני לא ראיתי מההתחלה,ראיתי מפרק 7 נראלי.. זה ממש חמוד אבל..זה על בעיקר על מישהי שהיא בתיכון והיא "כוכבת" היא הוציאה דיסק, ראו איך הפיקו לה אותו ואיך שהיא הקליטה וכאלו..וזה ממש חמוד עם זה יש גם אהבות ואכזבות וכאלו.. אז אני אוהבת:) זה בימים ראשון שני ושלישי בשעה 15:25 אם את רוצה לראות:)

Lex 1

New member
יופידו! מקוויקנד! ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי:
BCB Ultraviolet SG וגם באקוסטי הצחוקים שלהם שם...
Danny Jones - Look At The Sky
שיר השבוע לא של מקפליי:
Sum 41 - With Me Sum 41 - Best Of Me Kleerup Feat. Robyn - With Every Heartbreak The Fuggees - Ready Or Not Kelly Clarckson - Sober Sean Kingston - Beautiful Girls
להקת / אלבום השבוע:
מק Sum 41 - Underclass Hero The Cat Empire באסטד
קליפ השבוע:
Kleerup Feat. Robyn - With Every Heartbreak
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
תוכניות:
יריחו ורוניקה מארס 3 הטופ מודל הבאה 6 אבא אמריקאי חברים
חדשות הבידור
עדי אשכנזי - מה זה השטויות האלה?! 3 סרטים: משפחת סימפסון - הסרט
סרט קורע! פשוט מעולהה מעודדות צמודות ביותר ראיתי עוד כמה אבל אני לא מצליחה להיזכר כרגע..
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
עיצבן:
שאין מקום במחשב וצריך למחוק מלא דברים
שימח: ששינו לי את הימים של הקורס ועכשיו אפשר ללכת לסלקום ווליום!
ציטוט השבוע:
היו הרבה השבוע אבל אני לא מצליחה להיזכר בכלום
מתנגן בראש / פלייליסט:
Lustra - Scotty Doesn't Know [מתנגן בראש באופן קבוע]. שומעת עכשיו - Sum 41 - Best Of Me ~חרישה~
תמונת השבוע:
התלבטתי קשות אם להעלות תמונה שלי ובסוף החלטתי שלא
אז בואו נהנה כולנו מתמונה של טום
סופ"ש נעים!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחחח גם לי אין מקום במחשב וצריך למחוקD:

איזה מצחיק זהDDD:

Lex 1

New member
חחחח זה לא מצחיק זה עצוב! זה מעצבן!

בא לי לתלוש את השיערות בבית שחי!!

Bleed for Me

New member
The ROOM did NOT Win

שיר השבוע של מקפליי: כל מה שהיה בUC&P שיצא לי לראות מתישהו השבוע שיר השבוע לא של מקפליי: ת'אמת שלא יצא לי לשמוע הברה השבוע..בעיקר AM ופראמור להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת^ קליפ השבוע: Sum 41 - Underclass Hero תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: 1408 סרט ענק! (אמנם לא מפחיד,יותר ספיכולוגי ממפחיד ולגמריי אפשר להשוות לניצוץ) משהו שעיצבן / שימח השבוע:שומדבר מיוחד ציטוט השבוע:^^ (מתוך 1408,לא זה לא ספויילר וג'ון קיוזק מלך!
) מתנגן בראש / פלייליסט:Funeral For A Friend - Walk Away תמונת השבוע:פרנקיייי

למעלה