מקוויקנד ^.^

HiLa0mcfly

New member
אוייש פרנקיי ../images/Emo99.gif

הוא כזה מושלםם הייתי על מי כימיקל איזה שנה עד שהכרתי את מקפליי ועדייו כל החדר שלי מלא בתמונות שלו הוא כזה מושלם וקטן

Simple Girl 182

New member
אוו, אני אני אני

אני שונאת את המחשב שלי..!!!!!! הוא בתקלקל לנו שבוע בעבר ורק עכשיו חזר.. שיר השבוע של מקפליי: Transylvania Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי: The Hoosiers-Worried About Ray להקת / אלבום השבוע: The Hoosiers קליפ השבוע: The Hoosiers-Worried About Ray [התמכרתי] תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט-היירספריי משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-המחשב הדפוק נדפק שימח-הלכתי להיירספריי ומחר אני הולכת לאילת לשבוע ציטוט השבוע: "קוראים לארנבים שלי חנה נעמה עשת"-חברה שלי קראה לארנבים שלה על שם המנהלת לשעבר שלנו מתנגן בראש / פלייליסט: Sophie Ellis Bextor-Music Gets The Best Of Me תמונת השבוע: אין.. שבוע טוב לכולן..!!!

DoLi it is Me

New member
באיחורון היסטריי

אחד השבועות הכייפים של החופש.. [בדר"כ אני כותבת את זה לעצמי אבל אניוואיXDD....] שיר השבוע של מקפליי: בבלל ווארפ [האמ. .האמ.. נכון?!?!?],טרנסי [אנ י ובת דודה שלי עשינו לזה ליפסינגXD] רוקין רובין [גם לזה עשינו ליפסינגXDD] וואק אין דה סאן שיר השבוע לא של מקפליי: לאב טודיי THE MAN WHO SOLD THE WORLD-NIRVANA [ואו אילתור רציני מקווה שבלי שגיאות כתיב] אם אלא החיים- קרן פלס הקאבר של גרין דיי [נו וורקינג קלאס הירו] READ MY MIND-THE KILLERS להקת / אלבום השבוע: אוונאסנס ומקפליי אין ספק קליפ השבוע: האמ.. אי ןאחד כזה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האמ.. סרט.. ה"פ 7
משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן: השעון שלי נהרסססססס אעאעאעאעאעאעאעאעאע אני לא מבינה איך היצלחתי לישרוד שמח: הייתי בימית 200,סופרלנד,סרט וקרובי משפחה בבית הכי יפה בעולם במקום הכי יפה בארץ [קרני שומרון] ציטוט השבוע:אוקי זה לא ציטוט זאת פאדיחה וזה לא היה מצחיק>< : הייתי במגלשות החדשות של ימית 2000 ואז כשבאתי לעלות על המגלשה אז השומר של הגלצ'ה עצר אותי והוא כזה שואל אותי "בת כמה את?" ואני כזה עונה לו "בת 14 אבל אני יכולה לעלות" "מה קשור רציתי להתחיל איתך אבל את קטנה " ואני כזה כוליי מפודחחתת גם כןןן הוא בן 18 [שמעתי אותו מדבר עם מישו] אומרת "אה טוב " וברחתי למגלשה זאת לא הייתה אסיטואציה נחמדה מתנגן בראש / פלייליסט:לאב טודיי וטרנסי תמונת השבוע: האמ.. אני ב.. ב.. פאן אבלאבל תמונה מגעילה פשוט כאן הבנתי שיש לי אוזניים גדולות ושאני כ"כ בעע שבוע טוב D:

DoLi it is Me

New member
אוי ושלא תחשבו שאני מפגרת...

שאני מעלה תמונות שאני חושבת שאני מכוערת בהם פשוט כי אני שמה עם פן
אבל ממילא אפחד לא קורא O.O

באיחור של החיים../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: She Left Me,Just My Luck שיר השבוע לא של מקפליי: 30 SECONDS TO MARS -The Fantasy 30 SECONDS TO MARS -From Yesterday THE USED -Earthquake The Swallows-the beauty of my Dashboard Confessional-hey girl Natalie Imbruglia - Big Mistake Weezer-gamie Yellowcard-holly wood died להקת / אלבום השבוע: 30STM קליפ השבוע:30STM הם כל כך מצחיקים!!! עוד קטע קורע תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:אממ "מילים ולחן" סרט גרוע ברמות אבל רק את זה ראיתי משהו שעיצבן :חברה טובה שלי פתאום כועסת עליי ולא מדברת איתי ואני לא יודעת למה :/ ציטוט השבוע:אין מתנגן בראש / פלייליסט:Dashboard Confessional-hey girl תמונת השבוע: שבוע טוב D:גם לכן!!!

or karady

New member
עונה באיחור רציני כרגיל..

שיר השבוע של מקפליי: אמ.. שניה אוף ברח לי אהה כן הגירסה המצחיקה של בלאד אוף פול קיי שיר השבוע לא של מקפליי: חח אין אולי פרפקט של סימפל בגלל חברה שלי. להקת / אלבום השבוע: מקפליי (כמה מפתיע) קליפ השבוע:הקליפ של דני עם העוגה שהוא קיבל בבפרצוף חיפשתי שנה את הקליפ הזה בסוף מצאתי. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: וידוייה של נערה מתבגרת ראיתי את זה אצל חברה שלי בעצם זה לא סרט השבוע זה סרט מזעזע אממ.. אז סרט השבוע הוא: חח אין משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן-הייתי מרותקת כל השבוע אז הכל עיצבן אותי שימח-חח מה יכול להיות משמח בריתוק טוב ת'אמת התמונה שמיקי הכינה לאור..=] ציטוט השבוע:אמת או חוןבה בלילה. חברה שלי:אור אמת חובה או באר. אני:חובה. חברה:חובה עליך לצעוק מהחלון "מיקל ג'קסון תעשה לי ילד עם אף סולד. ואז כל הלילה צחוקים בגלל זה. מתנגן בראש / פלייליסט:mr bridesite תמונת השבוע:התמונה שמיקי הכינה לאור חח גנבתי אותה.=]

JuSt My LuCk

New member
עונה באיחור קל ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של מקפליי: כולם!!!!!!! חרשתי עליהם
שיר השבוע לא של מקפליי: what have you done, dream on להקת / אלבום השבוע: מקפליי לייק דההההההההההההה XDDDDDDDDDDDDDD קליפ השבוע: שדני צוחק
והזה של טוקיו הוטל
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אראגון
הוא יותר מדי חתיך! משהו שעיצבן / שימח השבוע:עיצבן=לקום כל בוקר מוקדם , שימח=יום הולדת !!!!
היה כל כך כיף ותודה לכל הבנות בפורום
שכתבו לי מזל"ט
ציטוט השבוע:"מהו האיבר הכחול שיפגע בקרקע?" (בדיחות מד"א) מתנגן בראש / פלייליסט: what have you done תמונת השבוע: אני לא בבית

McFly rullz

New member
שוב אני עונה באיחור../images/Emo122.gif

אח שלי לא נתן לי את המחשב כל הסופשבועעע>< אז הנה: שיר השבוע של מקפליי: nothing no worries she loves you rockin robin easy way out שיר השבוע לא של מקפליי: big girls dont cry-fergie unbrella-rihanna להקת / אלבום השבוע: מקפליי.נו כרגיל. קליפ השבוע: הבלדה על פול קיי חחח ומה שמיקי שמה פה... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: החופשה של בין-חח זה חמודד שימו גז והתחלתי להוריד הנמלטים חחח וזה נחמד...וונטורת
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-היה שבוע משעמם ביותר... והיתי אמורה ללכת היום לה''פ ובסוף לא
שימח-הלכתי לים!חחח עם חברות והיה נחמד... ציטוט השבוע: דיברנו בשבת על לאן ללכת עם המשפחה ואמא שלי הציעה חמי געש ואחרי וויכוחים שאלתי- ''נו אז בואו נלך להרי געשש וזהוו!'' חח מטומטמת כמוני
מתנגן בראש / פלייליסט:nothing-mcfly תמונת השבוע:כי כ''כ התלהבתי מהתמונה חחח [לא ממני,מהתמונה.חחח] שבוע טוב וכיףף

sweet shir

New member
אני אעשה את זה לשבועיים שעברו חח

כי זה הפך לי לגוש P: (ד"א, חזרתי מהמשלחת בגרמניה.. אם מישהו זוכר אותי בכלל חח) שיר השבוע של מקפליי: ממ אולי רק דייריה~ (שלשול יעני ^^) שיר השבוע לא של מקפליי: סקוטי דאזנט נואו. $#@$# חרשנווווו XD ו.. הגרסא המחודשת שעשינו לטיים אוף אאור לייף של גרין דיי. להקת / אלבום השבוע: סאם 41 קליפ השבוע: ממ אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ראיתי טלזיזיה.. סרט~ יורו טריפ. כ"כ!
משהו שעיצבן / שימח השבוע: אהה שומדבר לא ממש עיצבן. אולי טיפה חברה שלי. XD שימח.. הכלללללללל 3> משלחת מושי מושלמממממממת. הכי שבעולם! D: ציטוט השבוע: נכון יש את השיר: "אין ד'ה ג'אנגל.. ד'ה מייטי ג'אנגל ד'ה ליון סליפס טונייט"? (אגב מוסיפה את זה לשירי השבוע XD) אז..... "אין היז רום.. היז פרייבט רום.. שגיא עושה ביד.." חחחחח הגרמנים שאלו אותנו מה זה עושה ביד, היה משעשע~ ^^ מתנגן בראש / פלייליסט: שיר מעפן של ריהאנה באמטיוי היטס. תמונת השבוע: אין לי תמונות מהמשלחת, אבל אם היה.. אז משם.

Lex 1

New member
בוודאי שזוכרים! [אני ומורן לפחות.. ../images/Emo6.gif]

אוו Scotty Doesn't Know של לוסטרה כ"כ נתקע לי בראש גם!
יורוטריפ אחד הסרטים היותר טובים ומצחיקים שראיתי!
גמני רוצה גרמניה...
בטוחה שנהנית והעיקר שחזרת!

למעלה