מקוויקנד ^.^

lotem levi

New member
כבר התחילה?

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

מאיושSP

New member
האאמ איני מושג אל תשמחי P: אני פשוט רואה

בדי וי די כי הורדתי את כל העונות מהאימיול..

M C F L Y 1

New member
עקרוות בייתת נוואשוות ../images/Emo99.gif

סדרה כ"כ שוולטטת

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifהוויקאנד המיוחל../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: bubble wrap SINGH plzplz SIASS שיר השבוע לא של מקפליי: של בויז לייק גירלז אין לי כוח לפרט אני עצלנית D: fances- paramore להקת / אלבום השבוע: מק
קליפ השבוע: crashed the wedding- busted תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דקסטר וטופ מודל משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- הקורס דמאט, שימח- שנגמר השבוע סוףסוף חחחחחח ציטוט השבוע: *שיעור פיזיולוגיה**המורה מכתיבה-בלהבלהבלה* ספיר: "רגע!!!" המורה: "לא רגע!" חחחחחחחח באותו רגע כלכך צחקנוווו DD: אפילו המורה צחקהDDD: *שיעור אנטומיה* מירב: "אוקיי למי שלא איתי אנחנו בשאלה 16" ענינו על שאלות והיא עשתה את זה בקול של מורה כזה חחח זה היה קורעעעע *מירב עונה נכון על שאלה* מירב: "כפרה עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" DDDDDDD: מתנגן בראש / פלייליסט: fances- pramore עכשיו התחלף lost like tears in rain- fightstar תמונת השבוע: נמ. אני D:

simpsonit

New member
ווא איזה יופי!!!!! ../images/Emo23.gif

אור אני מתה עלייך את שומעת פייטסטאר!!!!תהני בריאההההההההההההההההההההההההההה!!!

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifבטח שאני שומעת פייטסטאר!!!!!!!../images/Emo2.gif

צ'ארלי
זה ממש מתאים לקול שלו חחחחח חוצמיזה שהוא צריך ללמוד לעשות את הצרחות DD:

simpsonit

New member
הם האובססיה הכי גדולה שלי

מאז באסטד !!! חחחח אני מתה על הצרחות שלו ב-BUILD AN ARMY!!! בכלל לדעתי בפייטסטאר הוא מנצל את כל הפוטנציאל שיש לו..מה שלא כ"כ קרה בבאסטד ! אבל סטיל...BUSTED 4 EVER

just chenis

New member
מיי ויקנד../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif

שיר השבוע של מקפליי: she loves you silence is a scary sound too close for comfort the ballad of paul k שיר השבוע לא של מקפליי: good charlotte- i just wanna live good charlotte-i don't wanna be in love busted-psycho girl eric clapton-tears in heaven שלומי בראל-בצלו של יום קיץ להקת / אלבום השבוע: מקפליי
, גוד שארלוט קליפ השבוע: do you know-אנריקה איגלסיאס. כי קדחו עליו בmtv תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: המירוץ למיליון 6, הישרדות 14,הטופ מודל הבאה משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח: הצטרפתי לפורום
עצבן: לא משהו מיוחד ציטוט השבוע: מתנגן בראש/בפלייליסט:psycho girl-busted. תמונת השבוע: ידיד שלי-הייתי חייבת תמונה גאונית.. שבוע טוב :]

just chenis

New member
תפוז לא נותן לי לעלות את התמונה../images/Emo46.gif

אז נעלה תמונה של הבנים :)

The Psycho Girl

New member
אני אני אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: not alone שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים של jet להקת / אלבום השבוע: jet ומקפליי קליפ השבוע: לא ראיתי השבוע קליפים תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: פחות ממושלמת , איש משפחה גיבורים ( עוד פרק אחדדדד ) משהו שעיצבן / שימח השבוע: פגשתי מישהו אחרי הרבה מאוד זמן - הוא נעשה ממש נחמד ציטוט השבוע: לא זוכרת מתנגן בראש / פלייליסט: יש לי שני שירים תקועים בראש ואין לי מושג איך קוראים להם זה ממש מציק תמונת השבוע: תגובה מהירה

simpsonit

New member
../images/Emo3.gif אני ../images/Emo3.gif סופשבוע טוב ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun
שיר השבוע לא של מקפליי: Elliot minor-Jessica גאד התמכרתי ללהקה הבריטית השווה הזאת^^
להקת / אלבום השבוע: avril-the best damn thing
קליפ השבוע: The hoosiers-worried about ray
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: UCAP חחח רואה שידורים חוזרים באמטיוי היטס
משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח-ירדתי 2 קילו D: חחח עיצבן-אמא של מתקרצצת
ציטוט השבוע:אין
מתנגן בראש / פלייליסט:It's allright-useless ID
מתה עליהםםם
תמונת השבוע:טום דני ומאטי
שבוע טוב לכולם^________________^

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמאטיייייי../images/Emo23.gif

איפה אתה?
אני מתגעגעת למאטי של באסטד

simpsonit

New member
מסכן שלי..

העיפו אותו מהחברת תקליטים כי הוא כנראה לא מכר מספיק :-S

butbut

New member
*עונה*עונה*עונה*עונה*עונה*עונה*עונה* =]

שיר השבוע של מקפליי: mcfly-dont_know_why שיר השבוע לא של מקפליי: Kelly Clarkson - Never Again זה שיר טוב!!מומלץ ! להקת / אלבום השבוע: מקפליי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: רעש לבןן!!! סרט אימה שגרם לי לצחוק,הוא סתם מבהיל טיפה..וזה.. משהו שעיצבן / שימח השבוע:לא יודעת..הרבה דברים >< ציטוט השבוע: אני [אומרת לאחותי]-"דונט דגדג מי!"..[כי היא ידגדיה אותי!!ואני רגישה כמו פטריה..אני קופצת מכול נגיעה חח] תמונת השבוע:חיחי הפיצה המתה שלי!!!חחחחחחחחחXD

למעלה