מקויקנד :)

בשביל שני../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifXD

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo139.gifמקוויקנדוש../images/Emo6.gif../images/Emo136.gif

שיר השבוע של מקפליי
Down Goes Another One Lies POV Build Me Up Buttercup
שיר השבוע לא של מקפליי
What I Go to School For - Busted Crashed the Wedding – Busted Year 3000 - busted 3am – busted Britney - Busted Losing You - Busted Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter Help Me - Nick Carter Do I Have to Cry for You - Nick Carter Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Anticipating - Britney Spears Gone - N'Sync Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync This I Promise You - N'Sync תיזהר ממנה - ליאור פרחי
אומן/ית/להקת השבוע
מק', באסטד ואנסינק
אלבום השבוע
A Present for Everyone של באסטד
ובאסטד של באסטד כמובן
קליפ השבוע
ראיון על דמדומים עם רוברט
http://uk.youtube.com/watch?v=eCmleIgAoag ועוד אחד, איזה חמוד
http://uk.youtube.com/watch?v=D4SdobB4jbk
הישרדות 2 פטיטו 2 מה זה השטויות האלה ? ערב טוב עם גיא פינס סופר מודל האי 2 בוב ספוג
סרט השבוע
מדגסקר 2
עיצבן השבוע
מלא מבחנים
העציב השבוע
המצב בדרום
שימח השבוע
-ראיתי מדגסקר 2
וזהו חח
ציטוט השבוע
~מהתוכנית של עדי אשכנזי~ הייתה תוכנית אחת על תיירים שבאים מארצות הברית לפה אז היא דיברה עם אחד מהם: (זה היה באנגלית אבל אני יכתוב בעברית
) עדי:"קח, זה במבה זה מאכל ישראלי" עדי:"זה מבוטנים" האיש:"[אחרי שהוא אכל אחד]אני אלרגי לבוטנים *מתחיל להתשעל* עדי:"יופי הרגתי את התייר היחיד שאכל משו ישראלי" ועוד אחד מהתוכנית חח עדי:"נכון יש את אנשי ה-לה לה לה ויש אני אנשי ה-תה נה נה נה?" "אנשי ה-לה לה לה לא יודעים את המילים של השיר אז סתם מזמרים לה לה לה, אבל אנשי ה- תה נה נה נה, יודעים את הקצב אבל לא את כל המילים אבל ברגע שהם שומעים מילה שהם מכירים הם חוזרים לחיים!" "תה נה נה נה כנען!!" זה היה כזה מצחיק
מתנגן בראש/בפלייליסט
What I Go to School For
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
יש כמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אחח עדי הורגת אותי../images/Emo6.gif איך לא שמת

את הציטוט מהפרק "הורות"? עם הגן?
XDD

מקוויקנד

שיר השבוע של מקפליי- הכל!! שיר השבוע לא של מקפליי- כל השירים של קלי קלארקסון להקת השבוע- מקפליי... אלבום השבוע- room קליפ השבוע- do ya תוכנית הטלויזיה של השבוע- הישרדות סרט השבוע- היום אני הולכת לראות דמדומים!!! עיצבן השבוע- שמעיין בדקה התישעים אמרה שהיא לא יכולה שאני יבוא אליה לעשות את העבודה וזה ליום שלישי!! העציב השבוע- שנגמר החופש... שימח השבוע- שעבר שליש מהשנה!! זה עבר ממש מהר... ציטוט השבוע- אנחנו באמצע מבחן במדעים, והיה סעיף עם א' ב' ג' ד' ה' ו' ח' ט' י' . היה שקט ופתאום ילד אחד צועק "היי לא שמתם את ה-ז'" וכל הכיתה נשפכה מצחוק XDDD מתנגן בראש- get over you-mcfly המלצת השבוע- אל תשחקו כדורעף כשהידיים שלכם קפואות!! תמונת השבוע- זה בהקראי (או איך שלא כותבים את זה)

מקויקנד :)

שיר השבוע של מקפליי
pinball wizard don'y know why
not alone rottf the ballad of paul k down goes another one transylvania lonely
שיר השבוע לא של מקפליי
עלמה זוהר - שיר אהבה אינדיאני . red hot chili peppers - snow red hot chili peppers - otherside simple plan - perfect simple plan- save you Secondhand Serenade - Fall For You
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
קליפ השבוע
זואי 101 איי קרלי כמעט מלאכים :)) עקרות בית נואשות הישרדות מלחמת העולמות ומלא אמטיוי D:
סרט השבוע
דמדומים - היום בצהריים אני רואה ,
עיצבן השבוע
לא משהו מיוחד .
העציב השבוע
המלחמה הזאת , ! \ ;
שימח השבוע
שנת 2009 התחילה - ובנתיים, הולך מצויין :) 93 בלשון !! קונה גיטרה :::)
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
" i don't , i don't belive it's bad .. "
המלצת השבוע
תהיו עצמכם , ואפעם אל תשתנו - בשביל אפחד !1 אם הם חברים אמיתיים ? הם יקבלו אתכם כמו שאתם .
התמונה הכי חמה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifAnd here it goes../images/Emo36.gif

שיר השבוע של מקפליי
OTSS
שיר השבוע לא של מקפליי
You don't mean anything -Simple Plan My alien -Simple Plan One Day -Simple Plan what a girl wants-cristina aguilera i turn to you-cristina aguilera
nobody wants to be lonely-cristina aguilera keeps gettin' better-cristina aguilera genie 2.0-cristina aguilera
אומן/ית/להקת השבוע
סימפל ^_^
אלבום השבוע
simple plan -no pads,no helmets...just balls cristina aguilera-האלבום החדש
קליפ השבוע
נמלטים..
איך הפרק נגמר ככה?
לא סתם במקרה,דריק וג'וש D:
סרט השבוע
לא יצא לי לראות סרט השבוע X:
עיצבן השבוע
כל האנשים האלה שמאחרים כשקובעים איתם..אלוהים
העציב השבוע
מבחן ענק במת'
שימח השבוע
-הגליון של מעריב,4 שעות חופשיות שאפשר להדפיס בהם תמונות בספרייה ומלא דברים חדשים ^_^
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
simple plan -addicited
המלצת השבוע
אל תשכחו את הפאלפון שלכם בלוקר
התמונה הכי חמה
*________*

Orange Sky

New member
סדרה על שני אחים שיוצאים להלחם בעל טבעי

שדים רוחות אגדות אורבניות וכו'
בנוסף, הם חתיכים לא מהעולם הזה , מתוקים וחמודים:)

למעלה