מקויקנד :)

ונחזור למציאותת !!

תמונה מדהימהה !! |ריררר| טומיייייייייייייייייייייייייייייייי

ונחזור למציאותת !!

תמונה מדהימהה !! |ריררר| טומיייייייייייייייייייייייייייייייי

Charley XD

New member
התמונה הזאת לא תצא לי מהראש XD

שירק הם ממש תאומים XDDDDDDDDDD "מי יוצא דופן ?" ~הוא~

hadar369

New member
הרגת אותי את והציטוטים אני לא מפסיקה לצחוק את

לא מבינה המשפחה שלי חושבת כבר שאני פגומה בראש XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "יופי" XDDD גדול!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif את וחברות שלך ? או את ואח שלך ?XDDDDD

ילדה קרועה זה מה שאת XDDD והציטוט XDDDDDDDDDDDDDDDDDD יופי .

יובל:?יופי!!!?

XDD אני והחברות שליי יצאאא קורעע .. אבל שלי ושל אח שלי יצאאא הכי מרגש
XDDDDDDDD חחחח אני וחברות שלי עשינו על Met this girl אבל במהיר כאילוו עשינו את השיר מהר יותר וזה יצאא מזה קורעע
יופי לך ? XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifשבוע הבא! הפעם רציני , מבטיחה לא להבריז !

אעהעאע :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אח, אני מתגעגעת לתקופה הזאת של

דאג..

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifu know that i can use somebody../images/Emo26.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי אותם השבוע
אולי רק את walk in the sun...
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
kings of leon-use somebody the killers-human the script-the man who cant be moved lady gaga-just dance oasis-wonderwall james blunt כל השירים
katy perry- hot N' cold FOB- i dont care כל השירים של בלינק 182
הלהקה המגניבה של השבוע:
בלינק, אואזיס, מק', סימפל, הקילרז...
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=qcVZg2tVswk ממש קורעע, מתה על התוכנית הזוו !
"dust,no body? dust" hahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=05BRw3_62mA&feature=related חחחחחח XDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חדשות [מלחמה...
] little britain
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המלחמה בדרום, ערבים, ציונים, הורים
משהו ששימח:
כלום, אולי רק חברים קרובים שנמצאים לידך ואיתך כשאתה צריך אותם
אוווהה ויש לי ת'ספר הארי פוטר השביעי באנגלית! [חברה שלי הביאה לי לקרוא
]
משהו שהעציב:
הרוגים
ציונים חרא [אכזבה מעצמי...]
ציטוטיה:
יש לי ידיד רוסי, אתמול לא הפסקנו לצחוק עליו ולרדת עליו שהוא רוסי ולא שזה בכוונה להעליב אותו או משו...פשוט הוא מתעצבן מזה ואנחנו נשפכות מצחוק הוא:טוב אני חושב שאני אזוז לרכבת [הוא אמר את זה ממש מהר] חברה שלי:מה??? הוא:וואייי איזו חירשת ! אני:תספיק להאשים אותה בחירשות, אתה זה שלא מדבר עברית, י'רוסי הוא:מה אמרת?~צוחק~ שאני רוסי?! אני:כן, למה? הוא:סתם לא הבנתי דיברת בתימנית לא? אני:~צוחקת~ חברה שלי:הוא מאלה שצריך לכתוב עליהם "זהירות, רווסי מאחוריך" הוא:למה מאחוריך? אני:כי אתה רוסי...הומו... ~נשפכות מצחוק~ ואז הוא קם להרביץ לי XDDDDDD ~*~*~*~*~*~**~*~*~*~*~*~*~*~*~**~*~~*~*~**~~*~*~* מייקל:זוכרת מה צריך להביא מחר למבל"ל [מכללה לנוער לביטחון משו כזה
] אני:לא...חחח מייקל:מי יזכור? אני:צוחקת...אמממ מכנסי ספורט,שתייה, נעלי ספורט... מייקל:היה עודדדדד! את באה מחר? אני:אנלא יודעת :( מייקל:שיטטט ! אני:לא נוראא...ואמרתי שאנלא יודעת לא שאני לא אבוא... מייקל:צריך לארגן אוכל!!! אני:XDDDDDDDDDDD מייקל:אוהה ונתגעגע אלייך מאוד, ויהיה מבאס אם לא תבואי! אני:מאוד נחמד מצידך...XDD מייקל:אם תביאי ג'חנון אני אחשוב רק עלייך ובכלל לא על אוכל אני:חחח...אין ג'חנון מייקל:שיט, טוב אז לא מתייחס אלייך!! חרםםםםםם אני:חחחחחחחח
מתנגן בראש / בפלייליסט:
kings of leon- use somebody
המלצת השבוע:
תראו בריטניה הקטנה, דמדומים, תקשיבו לקינגס אוף ליאון
התמונה הכי חמה:
משו שהכנתי

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif הציטוטים XDDDD

ואהבתי מה שהכנת
אפשר לקחת את זה כאילו לשים את זה במייספייס ? ולגיב עם זה..? < במייספיס של מקפליי כמובן >

JuSt My LuCk

New member
עונה =]

שיר השבוע של מקפליי
THE LAST SONG LIES IBO ROTTF 5CIHH וזהו
לא שמעתי הרבה
שיר השבוע לא של מקפליי
SWGD (FOB( Broken Srings umberella (VANILLA SKY( THE GIRLS על הריצפה my best girl Yellow big taxi וזהו XD
אומן/ית/להקת השבוע
אממ.... אין
אלבום השבוע
דיסק שצרבתי והחדש של יוני בלוך
קליפ השבוע
umberella של ונילה סקיי
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
האנטומיה איך פגשתי את אמא
סרט השבוע
מכושפת אוצר לאומי
עיצבן השבוע
שחברות שלי הלכו להסעות בלי להגיד לי ורק אחרי ששלחתי להן מליון הודעות הן אמרו לי שהן על האוטובוס
העציב השבוע
אממ.... כלום ? שחזרנו לבי"ס?
שימח השבוע
הסילבסטררררר!!!
ציטוט השבוע
שיחה במסנג'ר עם חברה XD AdIdAS בא לי משקפי שמש כאלה שכתוב עליהם 2009!XD FISHI חחחחחח איזה זקנה XD AdIdAs חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר???? FISHI משקפיים של זקנים שחוגגים את הסילבסטר AdIdAs חחח סתם אבל זה מצחיק ------------------------------------------------------- AdIdAs חחחחחחחחחחחחחחחחחח מוזי AdIdAs וואי דנית הספריי לאף שאמא שלי הביאה עושה ניסים
AdIdAs אני אתחתן איתו XD AdIdAs ונוליד ילדים עם אף פתוח !! XD FISHI חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמוזי FISHI קרעת אותי עכשיו AdIdAs חחחחחח מוזי AdIdAs וואי אבל רציני הוא מעולה ....! AdIdAs אני יכולה לנשום יותר טוב ממה שאי פעם נשמתי ! AdIdAs מוזי FISHI חחחחחחחח FISHI איזה באסה זה לעולם לא לנשום טוב חח סתם AdIdAs חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אתמכר לזה FISHI אבויייייייי חס וחסיסה FISHI אל תתמכרי לפותח דרכי נשימה חחחחח AdIdAs חחחחחחחח דנית הוא בעלי אני אוהבת אותו ! FISHI כולם אומרים את זה בהתחלה ואז עם הזמן הקשר כבר נהיה יותר גרוע FISHI ככה יקרה לך עם התרסיס FISHI בעלך האהב AdIdAs חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח AdIdAs לא נכון ה AdIdAs האהבה שלנו תחיה לנצח! AdIdAs אנחנו נהיה ממש רומאו ויוליה AdIdAs כאילו בלי הקטע של המוות XD FISHI חחחחחחחחחחחחחחחח AdIdAs והשנאה בין המשפחות FISHI כי את תמותי והוא לא FISHI הוא רק יגמר AdIdAs חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח AdIdAs אוי נכון ! AdIdAs :| FISHI חחחחחחח AdIdAs הוא בסקנת היכחודות! FISHI חחחחחחח כן אההה AdIdAs כן! AdIdAs צריך לקרוא לגרין-פיס! ולתנו לחיות לחיות! AdIdA ולמי שמייצר את הספריי הזה שיעשה לי חידוש מלאי ! FISHI חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור ברור AdIdAs עכשיו קלטתי איזה שיר ! FISHI מה? AdIdAs אוי אלוהים!!! FISHI חחחחחחחחחח AdIdAs אני אוהבת אותך!!! AdIdAs יותר מבדרך כלל!!!:-} AdIdAs מוזי AdIdAs אני אתחתן איתך ואתגרש מהספריי לאף!!! FISHI חחחחחחחח תאהבי את בר הוא אמר לי להויד את זה חחחחח FISHI תתחתני עם בר:p AdIdAs חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז אני אתחתן עם בר!!!
מתנגן בראש/בפלייליסט
קרוב לליבך
המלצת השבוע
השיר שאני שומעת
התמונה הכי חמה

למעלה