אפרת קלימי
New member
מקום התנדבות.
האמת היא שאני משתתפת סבילה בפורום זה זמן רב (אגב, אני מאוד נהנת..) , ובעקבות קריאתה של פפריקה לשיתופיות החלטתי להעלות את לבטיי על הכתב: (אני לא אנקוב בשמות המוסדות והארגונים המדוברים - כדי לגרום לחיכוכים מיותרים.. זה קצת מסרבל את הקריאה, עמכם הסליחה)
סיימתי את הקורס של הליצנות וגם את הסטאז באמצע השנה, ומאז אני מחפשת מקום להתנדב.. הבעיה היא - שאני מחפשת כמה דברים סימולטנית: אני רוצה לעבוד במחלקות ילדים באזור הדרום או ירושלים. ואתם שואלים "מה הבעיה?"
אז זהו - שיש! ישנם אי אלו דין ודברים בין הארגונים השונים. כך יוצא מצב שמתנדבים מארגון אחד לא יכולים להתנדב במחלקה מסויימת. וכל זאת מכיוון שהארגון תפס בעלות.. והמצב הוא לא מקרה יחידי, יש לי עוד כמה ח'ברה מהקורס שדבר זה מעכב אותם מלהתנדב.. מעבר לעובדה שזה דיי מקומם ומעציב אותי כאחד, רציתי לשאול - האם למישהוא/מישהיא ידוע על אפשרות להתנדב עם ילדים בתור ליצנית רפואית באזור הדרום? (ממוקד יותר - אשקלון, קרית מלאכי, רחובות וכו') תודה רבה וערב טוב שיהיה =)
האמת היא שאני משתתפת סבילה בפורום זה זמן רב (אגב, אני מאוד נהנת..) , ובעקבות קריאתה של פפריקה לשיתופיות החלטתי להעלות את לבטיי על הכתב: (אני לא אנקוב בשמות המוסדות והארגונים המדוברים - כדי לגרום לחיכוכים מיותרים.. זה קצת מסרבל את הקריאה, עמכם הסליחה)