מקום ראשון בתמונות המקסים-שבא-לבכות!

מירבי ת

New member
מקום ראשון בתמונות המקסים-שבא-לבכות!

אח...איזו תמונה. איך תמיד עם ילדים הו מצליח להראות הכי אמיתי והכי אוהב והכי חסר הגנה. תמונה מקסימה.

skingraft

New member
אם את מתכוונת לתמונות הילדים

צילמו את זה בארוע צדקה שהיה ביום ראשון בפלורידה בסגנון הלואין אדם המדהים שר שם עם שיני ערפד כידוע

mayarel

New member
אלן עונה לציוץ של מעריצה של אדם ../images/Emo99.gif

המעריצה: @TheEllenShow Have you seen Adam Lamberts album cover? It is beautiful! Are you going to have him on your show? He is the hottest thing ever אלן: TheEllenShow I'll call Adam up and ask just for you, @ButterxFly. Keep watching.

skingraft

New member
אדם ,אלן וג"ימי קימל גם

אהבתי שהיא ראיינה אותו מיד אחרי הגמר בטלפון ואמרה שאהבה את יחסו האבהי אל כריס בזמן ההכרזה...LOLהוא גם אמור להופיע בתכנית של גימי קימל החמוד הולך להיות מעניןןן

ר ו ח ל י

New member
מה להתקשר אליו?? אמרו שהוא כבר הופיע אצלה לא?

ועדיין לא שידרו, לא? או שאני מתבלבלת עם אופרה ? @_@ בכללל אופן זה הדבר שאני מחכה לו אחרי שאיידול נגמר (חוץ מהאלבום כמובן..)

skingraft

New member
הוא עדיין לא הופיע רק דברו בטלפון אחרי הגמר

ברור שעכשו ייראו אותו יותר בכל הtalk shows גם אני מחכה..יאמי

ר ו ח ל י

New member
כן אני יודעת שהוא דיבר איתה בטלפון בתכנית

אבל חשבתי שכבר צילמו את זה אבל מסתבר שהתבלבלתי עם אופרה.

skingraft

New member
הראיון עם מייקל יו

חמוד!!צודק כתמיד הצליח לעורר תשומת לב נראה מה יעשה בראיון עם אופרה יהיה מדליק תעדכנו

MISHMISH56

New member
MUSE-אהבתי מאוד מאוד

רק עכשיו היתה לי הזדמנות להקשיב ,מדהים והקטע האורינטלי בהתחלה "מדהים" מאוד מוסיף,אני זוכרת שיר של סטינג עם שילוב של כאילו משהוא קצת מזרחי וזה מקסים,גם ל-U2 היה בזמנו להיט עם שילוב דומה....GO ADAM

skingraft

New member
בקשר לשיר של מיוז

השיר יפה בהחלט אבל אני עדיןן בדעה שאדם צריך לצאת מהעניין של קאברים הוא מדהים בזכות עצמו

nini18

New member
אבל זה לא קאבר!!!!! זה שיר שנכתב ונעשה לו דמו

אבל הוא מעולם לא התפרסם.

למעלה