מקום ראשון בתמונות המקסים-שבא-לבכות!

mayarel

New member
נשמהההההה אני כבר בקריז חחחחחחח

מה זה או שיש אדם כל שנייה או שבצורת חחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחח אחרי אתמול אני שמחה קצת על הבצורת חחח

הגזמתי אתמול עם המחשב
אבל בערב יהיה בטח את אדם אצל אופרה. אז הבצורת לא תמשך הרבה זמן. (היום השידור)

skingraft

New member
נכון שזה לא ממש קאבר

זה שיר של הלהקה האהובה עליו והביצוע יהיה נפלא אבל אשמח שימשיך עם הכשרון הטוטאלי שלו

nini18

New member
איזה כישרון? הוא לא בדיוק כותב שירים..

הכישרון שלו הוא כרגע בשירה וקצת כתיבת שירים (אישית אני מעדיפה שמיוז יכתבו לו מאשר שהוא יכתוב עם קארה דיאגמשהו). בהמשך הקרירה אני בטוחה שהוא ילמד וישתפשף ויוכל לכתוב את השירים בעצמו.

skingraft

New member
הוא לא כותב שירים אבל...

לפי דעתי (לא שהוא ממש שואל לדעתי..)כדאי לו לבסס את עצמו כמבצע ייחודי כדי שלא תהיה לו תווית של AIכמו שקרה לאחרים טוב הוא לא כמו האחרים

mayarel

New member
איך להיות אמן שמבצע שירים מקוריים של

גאגא, פינק ולהבדיל מיוז זה באיזה שהוא אופן קשור לAI... כי זה לא. ואדם היה נוף חריג בAI ואין שום מצב שתהיה לו תווית משם.

nini18

New member
אבל הוא ייחודי וממש לפי איך שזה נראה עכשיו

אין לו תוית של AI אף אחד מאמריקן איידול לא הגיע לכזה פירסום שניה אחרי שהסתיימה העונה ובטח שלא לכזה ביקוש בכל העולם. עדיין לא מבינה מה הבעיה עם השיר של מיוז ומה פה לא מקורי?. אבל לא נורא

R o c k s e n

New member
חשבתי שהם כתבו לו אותו...

טוב אבל גם זה שהם נתנו לו אותו זה יפה והוא מעריץ אותם אז זה בכלל מסתדר

skingraft

New member
עוד בקשר לעטיפת הדיסק

פתאום עוד כל מיני אתרים מפרסמים כתבות על עטיפת הדיסק ומשמעותה שווה לבדוק

חמוד ../images/Emo9.gif

אני ממש ממש אהבתי את העטיפה!! לדעתי היא ממש יפה ומיוחדת =]

skingraft

New member
גם לדעתי העטיפה מושקעת

וגן אדם מדבר על כך בראיונות שהכוונה היתה ליצור משהו עם מסר...ברור הוא לא רק מעלף הוא גם אחד שחושב לעומק

mokasosex

New member
עם הזמן (כל שניה בערך)

אני יותר ויותר מתחברת לעטיפה, היא מיוחדת ובהחלט מייצגת את אדם. חוץמזה יש אמרה שאני מאוד אוהבת "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" , אמנם העיצוב לא הכי מתוחכם, אבל זה מעביר את ההרגשה האנדרוגנית שלו, וזה מושך תשומת לב:) GO ADAM !!!!!!!!!

skingraft

New member
ממש נכון

באחד האתרים(כבר שכחתי איפה..)ראיינו את הבחורה שעיצבה את העטיפה והיא אמרה שהיו המון גרסאות ושינויים עד לתוצר הסופי כלומר שיש המון מחשבה והשקעה בפרוייקט הזה ואדם עצמו היה מאד מעורב

MISHMISH56

New member
אני טרם הצלחתי להתחבר../images/Emo10.gif

ובכל פעם שאני מסתכלת על העטיפה אני נזכרת ב-טוקיו הוטל ומקבלת חררה(סליחה עם אלה שאולי מעריצים אותם ואני כמובן לא נספרת ביניהם)עדיין הייתי מעדיפה אותו כמו שהוא עם כל הגוף,ובלי ריטוש מוגזם ומראה של בחורה-זאת דעתי ובלי קשר שאני חולה עליו ברמות

ר ו ח ל י

New member
די נו זה לא כזה נורא

גם אני התגברתי מהר. אני בטוחה שעם המוזיקה הוא לא ייאכזב.

mokasosex

New member
המבט שלו תמיד שהוא עם ילדים

הוא רך יותר, מקבל כזה.. או שהוא נשמההההה הכי מדהימה שיש *לדעתי כן* או השחקן הכי טוב בעולם, למרות שקשה לי להאמין שאפשר לזייף מבטים כאלה.. שיו איזה ילדים מדהימים יהיו לו :)

למעלה