מקום שלישי (מי הראשון שעולה לפודיום?)

andre93

New member
זאת אומרת שבגיל הבוגר האדם מבין שהוא צריך

להתחיל לחשוב על העתיד שלו ועל איך הוא משנה את החיים שלו בשביל שיוכל לגדל ילדים למשל.

shaharEB

New member
האמת אני לא מסכימה . מסכימה איתך וגם לא, תשמע

הקטע של ההסכמה נובע מזה שבATS באמת היו הרבה שירים מיותרים אפשר להגיד ,קצרים : Empty spaces,fallout, שלמרות שהם קטעי מעבר אפשר להסתדר בלעדיהם בלי ספק.. ככה שאפשר להגיד שהשירים האמיתיים שקיבלנו בATS מעטים מדי.

ממש לא מסכימה בנוגע לקטע של הגיל..יותר קטע של סגנון.
למרות שאני בת 17, יותר צעירה ממך אפילו
, ממש אהבתי את ATS והתחברתי אליו איך ששמעתי אותו, אבל את LT אני מחבבת קצת יותר פשוט כי הוא באופן כללי יותר הסגנון שלי. אולי זה קשור לכמה זמן אתה שומע אותם. גלי (nuly
) אמרה שהיא שומעת אותם כבר 8 שנים.הגיוני שיש רצון לשינוי, והיא רצתה כיוון אחר. אבל אני נגיד , שומעת אותם מכיתה ג' אני חושבת, שזה וואו.. יכול להיות ש10 שנים
? ואני לא מרגישה צורך לראות שינוי בלינקין פארק.כי הם היו ככה בדיוק הסגנון שלי
אבל גם כשהם השתנו אהבתי.חחח אתה מבין מה שאני אומרת
?

בקיצור. עניין של סגנון, פחות של גיל בעיניי.

andre93

New member
קצת סיבכת אותי

מה שאת מתכוונת זה שתאהבי אותם בכל הסגנונות, נכון?
אבל קשה להיכנס לעניין הפסיכולוגי כי אחרי הכל כל אחד וטעמו האישי. אני בכל מקרה חושב שיש קצת פקטור של גיל

אבל בואי אני אשאל אותך ככה, כמה שירים מהאלבום את יכולה לשמוע ברצף בלי שיימאס לך?

shaharEB

New member
מאיזה אלבום
?

מה שהתכוונתי להגיד XD
זה שזה יותר עניין של סגנון מאשר של גיל, כי כשאני באה לשמוע להקה שאני אוהבת אני לא חושבת לעצמי" הם ילדותיים מדי ואני כבר בת 17 " אתה מבין
?

andre93

New member
זו לא היתה הנקודה שלי. התכוונתי שאדם כשהוא

מתבגר הוא משנה הרבה בחיים שלו וזה מתבטא בהרבה תחומים. לא אמרתי שהמוסיקה של לינקין ילדותית

shaharEB

New member
אה אוקיי
עכשיו הבנתי לגמרי מה שרצית להגיד+

ויש שם...איזה 7 שאני יכולה לשמוע בכיף

Lqpark

New member
בדיוק על זה היה שרשור שלם עם מאור

אני לא חושב שרמת הווליום בשיר מעידה על עוצמה או על איכות. (את הנושא הזה כבר תחנו)

בקשר לקטעי מעבר ב- ATS, ברור שלא צריך להחשיב אותם כשיר כי יש להם תפקיד אחר, הם אמורים לבנות את האווירה ואת המסר, יש להם תפקיד מבורך וחשוב מאוד במיוחד לאמן עצמו. חוץ מזה השירים ב- ATS הרבה הרבה הרבה! יותר ארוכים ממטאורה (כל מטאורה זה פחות מחצי שעה!)

מה שכן אתה צודק, זה שעם הזמן הטעם מתעדן במוזיקה, אם הם היו מוציאים עוד מטאורה אחד הייתי מתבאס, זה כבר מזמן לא אני, התוכן והכוונה כבר מזמן לא אותו דבר. לינקין מתבגרים בדיוק כמונו. אני אגב איתם מעריץ מרגע שיצא קרוולינג (12 שנה +)

shaharEB

New member
לא דיברנו אבל על רמת הווליום בשיר..אלא בכללי

על ATS.
אף אחד לא אמר שהוא אוהב את מטאורה יותר כי הוא יותר צעקני.

andre93

New member
בדיוק לזה התכוונתי

אבל לא חושב שלאורך השירים יש השפעה כלשהי...
אגב, אני מדבר גם בתור מישהו שלא היה עדיין בהופעה שלהם והיחסים שלי עם לינקין היו די און אנד אוף לפני שהצטרפתי לפורום. בלי קשר לשיחה שלנו, אני חושב שמישהו שהלך להופעה מתייחס לשירים של לינקין בצורה אחרת ממישהו שלא הלך להופעה.

®NuLy®

New member
אויי ההתלבטות

הייבריד הראשון והמדהים
מטאורה שפשוט התעלה על הייבריד ומלא כעס וכיף
ו-ATS האגדי

אוף שרון אתה אדם רע!

Lqpark

New member
צאי רק מנקודת הנחה שלא חשוב מה תעשי

בסוף בטבלה של התחרות כך או כך הייבריד יהיה מקום ראשון, מטאורה מקום שני, השאלה היא כמה את מעלה את ATS בדירוג.

®NuLy®

New member
המממ

אבל עדיין זה כמו לשאול מה יותר טעים המבורגר או סופלה שוקלד, הם טעימים בטירוף אבל בצורה שונה.

®NuLy®

New member
אחרי הרבה מחשבה

החלטתי לשים את ATS.
נכון שהוא מדהים ומראה את לינקין כלהקה עוד יותר גדולה ממה שהיא הייתה לפני, אבל אני לא יכולה לשים אותו לפני הייבריד ומטאורה שפשוט גרמו לי להתאהב בלהקה.

סליחה

למעלה