מקומות בילוי בנתניה... מישהו?

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
מקומות בילוי בנתניה... מישהו?

טוב אני חייבת להודות שביום שלישי זו היתה הפעם הראשונה שלי בעיר זו, הייתי עד יום חמישי בערב, ועכשיו אני הולכת להיות שם לעוד שבועיים. יש לי איזה פרויקט באזור ומלינים אותנו בבלו ביי בנתניה. האוכל במלון מזעזע ברמות שעוד לא נתקלתי, הבר שלהם מזעזע והמלצרית שנכנסת לבר בכל פעם שמישהו נעמד ליד הבר לא משאירה הרבה תקווה. מבחר האלכוהול שם הוא אבסולוט ב3 טעמים שונים, בייליס, פיג' חיקוי, צ'ינזאנו ביאנקו וסאוטרן קומפורט (שהיה סגור ומאובק עד שאני פתחתי אותו). יש גם מכבי והייניקן. קרח היא צריכה ללכת להביא מהמטבח כל פעם... אחת הבנות שאלה אם יש וויסקי כל שהו, התשובה היתה "לא, אבל יש אבסולוט, מה לא טוב?" כשביקשתי את הסאוטרן היא היתה בהלם טוטאלי ולא ידעה מזה, כשהצבעתי על זה היא שאלה אותי מזה... הדבר היחיד שהיה טוב בה זה שהיא לא מכירה את המושג "מנה" ופשוט מזגה כמה שהיה נראה לה הגיוני ושאלה אם זה בסדר ככה. ושלא לדבר על המחירים, בכל זאת זה מלון... אחרי הלילה הראשון שם הבנתי את הקטע וביום רביעי נסענו לחנות אלכהול והצטיידנו בכמה דברים. אז בקיצור, אני הולכת להיות שם שבועיים +\- ואני מחפשת מקומות לשבת לשתות, מקומות נחמדים לאכול כי המקום האחרון שעובדת במלון המליצה, האוכל היה דוחה וביקושי נגענו בו. ממחר בערב אני לא יכולה לראות יותר הודעות כי לא תהיה לי גישה לאינטרנט אז אני מקווה שמישהו יספיק לכתוב משהו היום. תודה לממליצים, זכור לי שמישהו כאן מנתניה, ועוד הבטיח לפנק אותי במקרה ואני אגיע... טמפטיישן?

ספיידי1

New member
כן

צביקה(טמטיישן) עובד בפרויד בתור מנהל בר אם אני לא טועה... תסתכלי כמה אשכולות למטה

lb22

New member
יש כמה

שמרלוק (לא סגור שזה השם הנכון) הולי קאו אוראנוס ילו בר

temptation411

New member
הילו סגור..

הוא נקרא האליזבת והוא כבר לא פעיל.. כמו שאמרתי..המקומות שקימים בעיר הם האורנוס הרצל 31 הפרויד השמרוק ההולי קאו ובר יין חדש שנקרא קארולז בר

D221

New member
מן הסתם אני אבוא למקום שלך...

אני רוצה לראות את הפרצוף מאחורי ההודעות...
הזדמנות שאני כבר בנתניה, סוג של מכירה מישהו שעובד בבר בנתניה, מה צריך יותר מזה?! אני אשלח לך הודעה בבוקר, כרגע אני שיכורה מדי, לא עבדתי היום ושתיתי בטירוף! אחרי שנבדוק את המקום שלך נשקול עוד אחרים, ותבין אם אני באה וזה טוב... למחרת יש לך צוות שלם שמגיע, אז שווה
למרות שדווקא השבוע אנחנו עובדים לילות כמעט כל יום. באסה!!!! נדבר מחר.

D221

New member
מה עם מסעדות?

האוכל במלון מזעזע!!! אני לא אכלתי כלום שם יומיים. אין למישהו מסעדות מומלצות? איזה שווארמה אפילו, משהו.... אני אמות ברעב שם שבועיים עכשיו, עוד לא נתקלתי בכזה אוכל גרוע של מלון בחיי!

temptation411

New member
נטליה?!

ממה שראיתי שהולך בחוץ..זה מקום של רוסים כבדים.. ניראה כמו מקום מפגש של המאפיה הרוסית..

tal1g

New member
האוכל ליגה והשרות מצויין "נטליה"

לא כל מקום שיש בו רוסים שייך למאפיה . אני יכול להגיד שיש שם אחלה אנשים ואחלה אלכוהול ואחלה אווירה.

temptation411

New member
במקרה..

היתי בחוץ עם חבר ביום שבת.. ישבנו ודיברנו איזה שעה..ומהאנשים שראיתי שנכנסים לשם הסקתי שזה מסעדה של רוסים כבדים.. לא כמוני כמוך :)

tal1g

New member
מהצד אתה צודק ידידי.

אבל אחרי ההדרכה ונכחות בארועים אני יכול להגיד לך לדגמא שצוות הבר לא רוסים בכלל. אבל כן זה נראה בתחילה סגור ל...

lb22

New member
נו טוב.....

בכל ה3 שנים האחרונות ביליתי בנתניה בדיוק פעם אחת לפני שבועיים בשמרוק.... ופעם אחת ביקרתי חבר בהולי קאו וזהו..... :) השמרוק הוא מקום נחמד , בעיקר למי שגר באזור ולא ראה את החברים מהתיכון הרבה מאוד זמן.

temptation411

New member
אם תשאל אותי..

הפאב שאני הכי אוהב בנתניה זה האוראנוס.. אבל אין ספק שהמקום הכי טוב בנתניה עם המבחר האלכוהולי הכי גדול והברמנים הכי מקצועיים זה אצלי בפרויד.

obbb

New member
שאלה לגבי הפרויד

בדיוק חזרתי מבילוי עם חבר נתנייתי שהיה שם לפני שנה וסיפר כי המקום הוא וואחת מעורת ערסים וחברה שלו פשוט פחדה לשבת שם... סתם נפלו על ערב קשה או שהמקום השתנה מאז או חלילה עדיין ככה?

temptation411

New member
תראה...

קודם כל אל תשכח שהמקום עבר שינוי..פעם הינו דאנס בר היום אנחנו פאב למרות שלא היתי ממליץ לך לבוא בראשון או שלישי כי נכנס ליין של גילאי 30+. הקהל בהחלט השתנה למרות שלא חסרים דאנס ברים שהקהל שלהם יותר מתאים לגני חיות..

lb22

New member
שמע .....

האוראנוס זה נוסטלגיה זה גיל 17 18..... מידי פעם הולכים כדי להעיר זכרונות.. תאמת שבפרויד לא הייתי אבל אולי גם זה ישתנה בקרוב...

למעלה