מקומות בילוי בנתניה... מישהו?

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך
משהו קורה בנתניה15/3 Disco 80s בפרויד

חברים וחברות. תרשמו ביומנים
משהו קורה בעיר (אזור השרון) ויש לכם 80 סיבות להגיע ערב פתיחת הליין ב- 15/03מוצ"ש 22:30 הפרויד מגה בר קוקטייל לאונג` מארח את הליין הותיק
Disco 80s & 90s
בניצוחו של ה DJ האגדי שחר שפירא בסט חוצה עשורים עם הלהיטים הכי גדולים והבלתי נשכחים במהלך הערב יוקרנו קליפים ברוח התקופה על מסך ענק http://www.youtube.com/watch?v=uxUJPry5CTE&feature=related
למגיעים עד חצות צ`ייסר
חינם בהזמנת משקה ראשון הפרויד מעוצב בקפידה ומאובזר במערכות סאונד ותאורה מהמתקדמות בעולם המקום משלב אווירת בר ומועדון כשמסביב לבר חלל המיועד לריקודים. ובנוסף יש פינות ישיבה מפנקות ואינטימיות, ועמדת הדי. ג`יי שצופה על הבר והרחבה. בר המקום מתגאה בתפריט אלכוהולי עשיר ואיכותי, במקום מעל 20 סוגי בירה במחירים שווים לכל כיס ועוד. ולמנשנשים שביניכם המלצת הבית פלטת צ`פס ושניצלונים + רוטבים ב- 28 ש"ח הפרויד: הבונים 3 אזור התעשייה. צומת פולג נתניה (צמוד לאיקאה) הכניסה חופשית +23

איך אף אחד לא חשב צפונה?

בת כמה את? צומת רופין (11 דקות נסיעה, מזרחה (57) ואז צפונה (4)) - לנון - מקום חדש לגילאי 28-30. לא הייתי שם. מסיפורים נשמע מקום מעניין ואיכותי. צומת העוגן (12 דקות נסיעה, מזרחה (57) ואז צפונה(4)) - ואסקו בר. פעם זה היה מרכז הערסים של חדרה ואור עקיבא. לא יודע מה הולך שם היום. גילאי 25. קיבוץ העוגן (13 דקות נסיעה, מזרחה (57) ואז צפונה(4), ואז מזרחה לתוך קיבוץ העוגן) - שמאב - פאב קיבוץ על כל המשתמע מכך, גילאי 17-70, מוזיקה טובה, חבר'ה טובים, גולדסטאר בבקבוקים ומחירי אלכוהול מגוחכים בעליל. קניון אם הדרך( 8 דקות נסיעה, צפונה (2) ) איניגו מונטויה. לאונג' שאיכשהו נהיה דאנס בר. קהל טוב בד"כ. שוב גילאי 25+- מתחם פז מחלף ינאי ( 8 דקות נסיעה, צפונה (2) ) וואלרי. ימי שישי ושבת המקום דיי מלא ומתפקד כדאנס בר, שאר הימים, דיי רגוע. מחירים מצויינים, מוזיקה וקהל כייפים. גילאים 22-23+. יש דיבורים על בר חדש נוסף שעומד להפתח באם הדרך, בטז"מ... אבל אין לי שום מושג מעבר. וזהו. זה הכל. בהצלחה.

temptation411

New member
אממ..

הלנון מקום נחמד..אבל יקר לאללה..מחירי הרצליה באמצע הקיבוץ. בוסקו לא היתי.. ויש גם את המיוז באזור התעשיה עמק חפר ולולרי כבר לא התקרבתי הרבה זמן..

speadball

New member
עוד רעיונות

נפתח מקום חדש שנקרא "הזיגוטה" 24+ ממש חדש נפתח השבוע. קהל נחמד בסך הכל - הצד הטוב של חדרה :) נמצא באזור תעשייה של עמק חפר - ליד ה"מיוז" לנון - מי שרוצה להרגיש כמו בהרצליה צריך לשלם בהתאם.. חוץ מזה שזה אחד המקומות היפים.

D221

New member
תודה ח'ברה

וואוו, לחשוב שהיו לי כל כך הרבה אופציות ובסוף ישבנו בבר המעפן של המלון, שוב! כבר קבעתי עם צביקה בפרויד, היה ערב שלא עבדנו לילה אז הסתדר לצאת, אבל הח'ברה היו ממש כבדים וכל הצוות הצרפתי העדיף לשבת לשתות במלון... האמת שמישהי מנתניה גם אמרה לי על הפרויד שהוא מאורת ערסים עד כמה שידוע לה אבל ידעתי שאני אהיה עם חבורה גדולה ולא ממש מחפשת חתן אז לא עניין אותי מה הקהל, כשהבנתי שאף אחד לא מתכוון לזוז מהמלון כבר לא כל כך רציתי ללכת לשם לבד ובסוף נשארתי עם כל הכבדים בבר של המלון. מה שכן היה ממש כיף... any way, צביקה אני חייבת לך ביקור! עכשיו זה כבר לא אקטואלי, אני בתל אביב בערבים בשבוע בקרוב ומשבוע הבא... בקבוע. תודה על כל ההצעות, נמצא להן שימוש בהזדמנות...

למעלה