מקורבת להפקה.

נמלה3

New member
מקורבת להפקה.

מקווה שלא יצנזרו אותי אבל...חבר של שכנה שלי עובד בהפקה וכרגע הוא נכנס הביתה וסיפר לנו ששי גילה להם הכל!! ולכן היה בבית שעה ולא שעתיים. הוא כנראה הגזים באינפורציה שנתן ולכן העיפו אותו. החבר עוד סיפר שאת כל מה שהיה לא יראו בתכנית ביום ראשון ושאת הרוב ההפקה תצנזר כך שיראה לצופים כאילו המשימה צלחה. זה מה שסיפרו לי בכל אופן...

מה אפשר לספר? שרנין מאוהבת בו../images/Emo8.gif

מה כבר הוא יכול לספר?? שלא סובלים אותם חחחחח אם הוא היה מספר להם אז הם לא היו מדברים ככה על יוסי ועל כולם, הם היו מדברים עם כולם צבר אמר מקודם לשיפרה שאוהבים אותם בחוץ חחחחחחחחחחחח

יNOT

New member
../images/Emo58.gif והשכנה ישר רצה לדווח לך?

או ששמעת אותם דרך הקירות? אני עדיין מנסה להבין כמה שחקנים יש פה בפורום?! (ההפקה...יחצ"נים...תומכי משפחות וחברים...ומה עוד?! )

נמלה3

New member
NOT איזה שם שלילי יש לך חמוד כנס...

כמה ציניות בבן אדם אחד פששש... אתה יודע מה אומרים על אנשים צינים כן? ( בהנחה שאתה יודע מה זו המילה הזו אגב ) אומרים עליהם שהם האנשים הכי ממורמרים שיש... אז ככה... אם היית מפעיל את התאים בראש ( בהנחה שיש לך כאלו ) היית עושה 1+1 ( אבל במחשבה שנייה בטח היית מקבל את התוצאה 3 ) אז אולי היית מבין שאם כתבתי שחבר שלה נכנס הביתה וסיפר לנו, ככל הנראה אני והיא היינו בבית שלה ואז החבר שלה נכנס ( כי זה הבית גם שלו ), בדיוק חזר ממשמרת וסיפר את מה שסיפר. בכל מקרה, לך לישון או שאתה מאד עייף או שאתה ילד בן 13 שהשכל עדיין לא התפתח ובמקרה הזה אני סולחת :) יאללה ביי

אבל מה הוא סיפר???

מה הוא סיפר שתכנית מצליחה??? מה כבר הוא יכול לספר??? מי הדיח את מי?? אנלא מבינה

אני גם חושבת שאין לו אנפורמציה מסיעת

האם לומר שיוסי הוא המועמד המועדף בחוץ זה יעזור להם במשהו? הם הבינו את זה לבד כשלא הצליחו להדיח אותו. האם לגלות לצבר שהוא משעמם? - אינה כבר דאגה לכך האם לגלות לשפרה שיש לה מעריצים בחוץ ? - האם זה ישנה את אופיה או התנהגותה, היהפוך נמר חברבורותיו? אולי סיפר לרנין שתסייר כועס עליה, בגלל זה היא בכתה
להמליץ להם להתחבר לחדשים? - הלך הציבור הוא להעיף את החדשים. לספר שעינב העמדה את ש"צ להדחות? - ממש ייחדש להם. בקיצור, באמת לא ברור לי מה הוא סיפר.

morann7

New member
לשפרה יש מלא שונאים

מקווה שהוא סיפר לה ושהאויר שלה יירד

ordiki

New member
הפייסבוק זה לא כל העולם

וזה לא שיש לה שונאים יותר מהיריבים, פשוט שלה רעשנים יותר

morann7

New member
אבל אתה לא רואה שם קבוצות נגד רנין או יוסי

למרות שיש להם גם שונאים, הקבוצות נגד שפרה מפוצצות אנשים. אני הייתי רותה לראות קבוצה נגד רנין (אבל אנחנו יותר מידי חנפנים לערבים, לא משנה איך הם מתנהגים)

jrkob

New member
הוא סיפר בטח מה שסיפר לונסה

על ההיסטריה של התוכנית בחוץ ושאובמה ניצח ומכבי חיפה ראשונה ושיש בחירות ופול מקרטני הופיע סא טו

morann7

New member
אבל שי טוען שהוא לא צפה או צופה בתכנית

אלא אם כן הוא שיקר (טוב זה לא חדש)

נותי ניראה לי יותר חכם ממך אז תרגיע

דבר נוסף אל תהי כל כך פגיעה כולה פורום אז למה לקחת ללב?!

morann7

New member
יNOT כנראה עברת עיויים בקג"ב

ועוד תקוע לך משהו מאחורה

למעלה