מקורבת להפקה.

אסתי31

New member
מה שהוא יכול היה לספר

את הרוב הם כבר יודעים , או מדחיקים הדבר היחיד שאולי יערער שם משהו , העובדה שיוסי הצביע לאשר ושאשר הדיח את עצמו , זה יכול לשנות את עניין ה"אנשים הרעים" חוץ מזה אין הרבה מה לחדש להם...

אני במקומו הייתי מגלה לעינב שאביה הצביע לאשר

ושבגללו הוא עף. אין לי ספק שזה היה פותר כמה מהמחלוקות בוילה. אגב, גם הייתי מגלה לה מה יוני חושב עליה...

וגם אם גילה להם-ממילא לא יעזור להם אבל..

אפילו והיו לו לשי 3 שעות זה לא יעזור כמו שנכתב למעלה כי מה יספר -עד כמה "אוהבים את שפרה? עד כמה ליאון מתנדנד? עד כמה מחבבים את צבר? עד כמה החדשים נוטים אולי ל"אהוב אותם"?.. מה צריך לעשות איך ולמה? לרנין-שתוריד פרופיל ותרד למחתרת? שיפסיקו להתלחש? או איפוא המצלמות? שרואים להם הכל ה-כ-ל? שיוסי אהוד מאוד בחוץ? שחבל לבזבז עליו הצבעה ולהתמקד באחרים., מה שכן אולי,הוא יכול להכניס להם רעיונות של קודים מבלי שיעלו על זה, לא יעזור ולא ישנה כלום מה שמרגיז זוהי ההפקה שדווקא אותו הכניסה- למה? בגלל שרנין מתה עליו?לעורר התרגשויות? לחזק אותם,לשמח אותם "במנהיג" שלהם?

אסתי31

New member
למה הכניסו אותו...

ההפקה ידעה שאם יכניסו אותו המשימה תכשל בגלל רשל"צ וזה שוב ידליק את כולם , וידעו ששי יכול לעשות פרובוקציות . אם היו מביאים את אשר , הוא לא היה מחמם אף אחד , אם מישהו היה נשבר זה אולי עינב , ההפקה לא היתה משיגה מזה כלום. עכשיו ההפקה השיגה בלגן , ערעורי ביטחון, הרהורי שנאה , התפרצויות רגשיות , כך אלו = רייטינג ביום א' ואולי גריל לוהט :)

בעיקר להכשיל את המשימה

הרי היה ברור מראש שזו לא משימה שהם יוכלו לעמוד בה. זו גם הסיבה שהם הימרו רק על 30% מהתקציב השבועי, כי מראש הם התייחסו למשימה הזאת כבלתי אפשרית. אבל חוקי המשחק מחייבים אותם להמר לפחות על 30% מהתקציב בכל משימה שבועית.

BeN ShaDe

New member
ונגיד שהוא כבר סיפר - מה כבר יש לו לגלות להם?

וגם סבתא של דודה של אבא של חבר של חבר של אחי סיפרה לי שיוסי בובליל נישק אתמול בלילה את לאון נשיקה צרפתית נועזת במיוחד!

אילת27

New member
לפי דעתי אין מצב ששי סיפר להם יותר מדי

אחרת היו טובעים אותו על חבלה בהלך התוכנית אני יותר חושבת שהפסיקו את השידור כמו בכל משימה ברגע הכי מותח כדי שיהיה מה להראות ביום ראשון בשידור

למעלה