מקור שמות של להקות

מקור שמות של להקות

למישהו יש מידע למה הarctic monkeys קראו לעצמם כך? או הSmiths? ושאר להקות. אני יודעת ש Fall Out Boy זה על שם דמות מסימפסונס. למישהו יש מידע לגבי להקות אחרות? ועוד שאלה: איזה שם של שלהקה לדעתכם הכי חמוד ומגניב ואיזה הכי טיפשי ולא לעיניין? (בלי קשר ללהקה עצמה, רק לשם שלה),

מצאתי את מקור qotsa

שם שאני אוהבת, לא יודעת למה. When we were making a record in 1992, under the band Kyuss, our producer Chris Goss, he would joke and say "You guys are like the Queens of the Stone Age." The band was originally called Gamma Ray, but we got threatened with a lawsuit because someone else had it. So we were Queens of the Stone Age. On why the band chose the name 'Queens of the Stone Age' rather than 'Kings of the Stone Age': “ Kings would be too macho. The Kings of the Stone Age wear armor and have axes and wrestle. The Queens of the Stone Age hang out with the Kings of the Stone Age's girlfriends when they wrestle, and also it was a name given to us by Chris Goss. He gave us the name Queens of the Stone Age. Rock should be heavy enough for the boys and sweet enough for the girls. That way everyone's happy and it's more of a party. Kings of the Stone Age is too lopsided.

Incubus Creep

New member
כמה להקות:

פעם ממש אהבתי את פול אווט (
) ובגלל זה אני יודעת את המשמעות, לפי ראיון הם סיפרו שלפני שהיו ממש מוכרים הם הופיעו הרבה ולא היה להם שם אז פעם באיזו הופעה הם שאלו את הקהל איך הם חושבים שכדאי להם לקרוא לעצמם ואז מישהו מהקהל צעק Fall Out Boy.. בקשר לאינקיובס לפני ההופעה הראשונה שלהם הם החליטו שהם צריכים לבחור שם והיו כמה הצעות אבל בסוף הם פשוט דיפדפו במילון ועצרו במקום מסוים באופן אקראי וראו את המילה אינקיובס, אהבו את המשמעות ומאז השם נשאר. חוץ מזה אני לא יודעת..

Ellabll

New member
לאזעזל

ג'וי דוויזן - היה כינוי לחבורה של נשים יהודיות שהיו נותנים לקציני הSS והSA ל"השתעשע" ולהוציא עליהן לחצים ועצבים. סוויד - למוריסיי יש להיט בשם suedehead ומשם זה נלקח אלסטיקה - משיר של להקתה בשם The Fall שנקרה How I Wrote "Elastic Man" ברידרז -זה כינוי לטרנסקסואלים או משהו כזה.

גוועלט, שנות ה80 והאופנה הנוראית (מהקליפ)

אבל איזו להקה, אלוהים. תודה, קליפ מקסים! והשיר suedehead פשוט יותר מגדול. מתה על מוריסי.

Luna Sphere

New member
Arctic Monkeys

וול, הבנים נהגו במשך הרבה זמן להמציא כל פעם סיפור אחר בראיונות על מקור השם שלהם. פשוט בגלל שזה שיעשע אותם, ובצדק. הם לא אוהבים להתראיין, וכל משהו קטן שיכול לשבור את השיעמום קרץ להם. לאחר זמן מה הם כבר הודו שאף אחת מהסיבות שהם ציינו היא לא נכונה. אחת מהן הייתה שלאבא של אחד מהם או משהו כזה הייתה פעם להקה עם שם דומה. עוד אחת זה שאנדי תמיד רצה שתהיה לו להקה שקוראים לה הארקטיק מאנקיז בבית הספר. הסיבה האמיתית? לא ברורה. אבל בעצם למי אכפת, זה שם חמוד פלאים, ואפילו ג'ון קופר קלארק חושב ככה. [כן, סיימתי לחפור].

Runt

New member
טוב, אולי בדיוק

אבל עדיין יש לאלטון שיר בשם F4AF.

ממ.. תוספת לאינקובוס../images/Emo223.gif

אני זוכרת שאמרו שהם התלהבו מזה שהשם היה קשור איכשהו לסקס ובגלל זה בחרו אותו ואול אמריקן ריג'קט לקחו את השם משיר של גרין דיי - Reject ["your reject all-american.."]

Rose131

New member
הממ^^

MCR לקוח מספר שהיה משהו כמו five tales of a chemical romance (שגיאות כתיב?
) ואז מייקי ראה את זה כי הוא עבד בחנות ספרים והציע את הקטע של כמיקל רומנס ואז מישהו הציע להוסיף מיי לפני. ואמ. היה שם ללהקה עוד לפני שהייתה להקה
HIM זה היה פעם His Infernal Majesty(שגיאות כתיב?
) כי אמ. לאדעת למה
בדיחה פרטית או משהו כזה. ואז אנשים חשבו שהם שטניסטים אז הם שינו לHIM. דה יוזד זה פשוט דה יוזד. או משהו. לא?
גוד שארלוט זה ספר אאל"ט ו.. לאדעת. ואני אוהבת את כל השמות

HagarStar

New member
גוד שארלוט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה ספר על עכבישה בשם שרלוט או משהו נראהלי XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח אני אמרתי לך!

קראתי את זה בכתבה עליהם בראש1 שפורסמה לפני 3 וחצי שנים אומשהו כזה.. אבל קראתי את זה שנה אחרי שעשיתי סדר בעיתונים כי רק אז הכרתי אותם XD

lestatgirl

New member
וול אמ.. בייבישמבלס זה אחד מהכינויים הרבים של

פטרינה שניתן לו ע" דה קווינס אוף נויז וזה בא מעצם מבייבישם שזה בירה בעיקרון אבל נראה לי קצת יותר כי יש לי נעליים שלהם.. ואמ.. בייבי זה מן הסתם תינוק ושמבלס זה באלגן וכשהם מ ופיעים בבגדי דראג [זה נשמע כ"כ נורא] אז הם הופכים ללידישמבלס. רק אני מתגעגעת לימי פטוניה ליידישמבלס? והליבס אמ.. אני זוכרת שהם ישבו בנהר עם סטיב וזרקו אבנים אבל לא זוכרת תסיפור המלא.

elknetld2kil

New member
לוסטפרופטס

אני חושב שזה היה שם של בוטלג של רדיוהד ועל זה נקראת הלהקה.

oshriti123

New member
לוסטפרופטס

נקראים על שם אלבום הופעה חיה של דוראן דוראן. לפי מה שהבנתי איאן בחר את השם כי הוא מעריץ גדול של הלהקה וכולם אהבו אותו בגלל שנביאים בעצם אמורים להנהיג אנשים, והנביאים האלה בעצם אבודים בעצמם.. אומשו כזה... ד"א כותבים את זה Lostprophets בליייי רווח כי לפי מה שהם אומרים, "spaceisforlosers"

sapir lee

New member
לינקין פארק ואוונסנס:

לינקין פארק: השם נבחר לאחר שצ'סטר נזכר בפארק מלא בהומלסים וכאלה שהוא היה עובר בו פעם ליד הבית שלו הישן שלו, שמו של הפארק היה "לינקולן פארק" והם שינו ל"לינקין פארק" (ד"א היום הפארק כבר לא נקרא לינקולן פארק, אלא שם אחר שאני לא זוכרת עכשיו
) אוונסנס: אין משהו מיוחד, איימי ובן ישבו יום אחד עם מילון ביד וחיפשו מילה מגניבה שתתאים להיות שם של להקה ומצאו את אוונסנס (זה אומר העלמות)

למעלה