מקור שמות של להקות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני יודעת את של טוקיו הוטל XDDDDDDD

קראתי על זה פעם איפושהו.. לא זוכרת איפה.. טוקיו על שם העיר האהובה עליהם בעולם. הוטל זה כי הם אוהבים לישון בבתי מלון כבר מאז שהם היו ממש צעירים ><" פח. איזה חנפנים מושפעים וחשים.

Frankielover7

New member
סילברסאן פיקפס?D:

נממ... המורה שלי אמר לי שהם היו גרים מעל חנות ליקר או משהו שקראו לה סילברסאן, וכל פעם מישהו אחר היה מבקש ממישהו "לאסוף" בדרך משקה או משהו. ואז יצא סילברסאן פיקפס.O:

HagarStar

New member
אצלנו יש מורה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שכותב שירים של מטאליקה במבחנים בהיסטוריה, או משהו

Shot To Pieces

New member
led zeppelin

אוקיי... אני זוכרת במעורפל ממשהו שאח שלי סיפר לי :) אז ככה... "לד זפלין" זה הספינות אוויר האלה שהן ממש כבדות או משהו כזה. עכשיו, כשהלהקה התחילה אז אחד מהמקורבים ללהקה אמר להם שהם "יפלו" כמו "לד זפלין". XD נכון ההסבר מאוד מובן?)הקיצר הם נקראו ככה כסוג של לעשות "נהנהבננה תראה איך הצלחנו ואתה לא" לאיש שאמר להם שהם לא יצליחו.0___0

milkofamnesia

New member
יאפ

זה בשביל לעצבן מישהו מ-the who שאמר שהם גרועים ויפלו יותר מהר מזפלין מעופרת מכאן השם לד זפלין

PATD

New member
Panic! At the disco

לא ברור אם השם שלהם הוא מתוך שיר של הסמית'ס שנקרא פאניק! [איזה שוק
חחח] שיש בורה שורה burn down the disco או מתוך שיר של Name Taken , גם הוא נקרא פאניק, ויש בו שורה panic at the disco

HagarStar

New member
TAI../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

דה אקאדמי איז... אנלא בטוחה למה קוראים להם ככה אבל קראו להם במקור דה אקאדמי ובגלל שיש עוד כמה להקות בשם הזה ולא בא להם לבקר בבית המשפט הם הוסיפו איז...

למעלה