XDDDDD לא הפעם זה לא זה מה שעושה את העניין עוד יותר מעצבן
H HilaZ1 New member 19/1/09 #14 XDDDDD לא הפעם זה לא זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה שעושה את העניין עוד יותר מעצבן
A adii1201 New member 19/1/09 #15 XDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני מסכימה עם מה שענת אמרה
XDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני מסכימה עם מה שענת אמרה
A adii1201 New member 21/1/09 #40 הלכנו עד הסוף אה?../images/Emo6.gif אני תוהה איך הוא נתן לך לכתוב כ"כ הרבה
M mordillogirl New member 18/1/09 #4 ../images/Emo71.gifשרון, האם את כאן? חברה שלי הודיעה לי שהיא קראה פה ושקלה אם להצטרף אני רק בודקת את הנוכחות שלה V_V
../images/Emo71.gifשרון, האם את כאן? חברה שלי הודיעה לי שהיא קראה פה ושקלה אם להצטרף אני רק בודקת את הנוכחות שלה V_V
M mordillogirl New member 19/1/09 #11 ../images/Emo71.gifאבל הסברתי../images/Emo6.gif היא קראה פה קצת אז רציתי לבדוק אם היא עוד בסביבה. היום היא אמרה לי שהיא עקבה אחרי ברחבי תפוז. גם לה משעמם
../images/Emo71.gifאבל הסברתי../images/Emo6.gif היא קראה פה קצת אז רציתי לבדוק אם היא עוד בסביבה. היום היא אמרה לי שהיא עקבה אחרי ברחבי תפוז. גם לה משעמם
A adii1201 New member 19/1/09 #16 כן הבנתי אחרי שקראתי את ההודעה אבל כשקראתי את הכותרת בהתחלה לא הבנתי מה את רוצהXD
A adii1201 New member 20/1/09 #19 לא מבינים אותי פה|קיר| קראתי את הכותרת, תהיתי מה היא רוצה קראתי את הבפנים של ההודעה- הבנתי מה היא רוצה אבל עדיין לא הבנתי מה היא רוצה
לא מבינים אותי פה|קיר| קראתי את הכותרת, תהיתי מה היא רוצה קראתי את הבפנים של ההודעה- הבנתי מה היא רוצה אבל עדיין לא הבנתי מה היא רוצה
R Raph Rulz New member 20/1/09 #28 אני מבין... הבנת מילולית את מה שהיא אמרה אבל עדיין לא הבנת מה היא רוצה...