מקלחת משותפת - אבא ובת

hirshfe

New member
נקודה שחשבתי עלייה

כילד, אמא שלי נכנסה למלקחת שלי ולנפך עד שאני אמרתי די (ומאז לא נכסתי עלייה) אני חושב שהייתי בן 6-7. לדעתי זה צריך להיות ככה.

השאלה היא מה הביצה ומה התרנגולת

אתה לא גדלת ככה, האם זאת הסיבה שזה נראה לך מזעזע ואסור? בכל מקרה, אין מניעה חוקית לעניין. עד כמה שאני יודעת. ומעניין מה תחשוב על המקרה ההפוך - כאם לילד יונק, אני הולכת בלי חולצה במשך רוב שעות היום, כי ככה נוח לי להניק בלי יותר מדי התארגנויות. כרגע הוא הבכור, אבל סביר להניח שיהיה לו אח קטן מתישהו, נגיד בסביבות גיל 4-5. אני לא רואה את עצמי מתלבשת ומוותרת על הנוחיות הכל כך הכרחית הזו. וזו הרי סיטואציה לא מינית בעליל שגם קל להסביר אותה לבכור. אני די בטוחה שזוהי אינה התעללות, ובטח שאין שום חוק נגד זה.

Master Stav

New member
../images/Emo151.gif

ציצים זה תמיד טוב ..... חוץ משל אשת ימאים אחרי 15 שנה ....אבז זה נושא לבדיחה אחרת

יש שיגידו שזה מזעזע

אבל לפי דעתי הנושא עצמו בסופו של דבר קשור לנוחיות של ההורים עצמם , הילד או הילדה יגדלו על מה שההורים שלהם יחליטו בשבילם , אם ההורים מרגישים נוח עם דבר אז הם מעין כופים את זה על הילד , אם אותו אבא היה בוחר לא לקלח את הילדה שלו כשהוא בעירום אז הילדה הייתה גדלה עם הבנה שככה הם פני הדברים , וחשוב לציין שיש חלק מההורים ששוכחים שהם חיים בסביבה מסוימת , שיש לה גבולות ויסודות ברורים , ולא שזה אמור לעניין את ההורה מהבחינה האישית , אבל כשילדה הולכת לחברה שלה ומספרת לה שהיא מתקלחת עם אבא שלה או מקלח אותה כשהוא ערום , החברה שלה אולי תבין ואולי לא , וזה יכול לעבור להורים של החברה ואולי הם בתורם יחליטו שלא מתאים להם שהילדה הזאת תהיה חברתה של הבת שלהם .. מה שאני מנסה להגיד שלפני שעושים מעשה כזה שהוא בעצם נושא שיש לו השלכות על תפיסת העולם של הילד/ה , חשוב שיחשבו על ההשלכות האלה , כי הם הבוגרים בסיפור , הם אלה שיודעים להעריך דברים יותר מאשר הילד עצמו . את הילדה שלי הפסקתי לקלח בגיל 3 , אסור לה להיכנס אליי למקלחת , ואף פעם כמובן לא קילחתי אותה כשאני ערום או אפילו בלי חולצה , אני מכבד את הגוף שלה ונותן לה לשמור לעצמה את סודות הגוף שלה , למה היא צריכה לתת לי לראות את גופה או שתראה את גופי ?? למה לכפות עליה את זה , כי זה נוח לי ? כי זה מה שאני מאמין בו ?? .. צריך לחשוב קצת מעבר לאף .. ולא לחשוב תמיד שמה שאנחנו מאמינים הוא בהכרח טוב לילדים שלנו .

elotan

Member
או שאתה כופה עליה לתת לך לראות את גופה ולראות

את שלך או שאתה כופה עליה לגדול בסביבה שאבא הוא מוקצה ומחוץ לתחום בכל הנושא הזה ואז היא בחיים לא תבוא אלייך בגיל 17 להתייעץ על דברים מה אני רוצה לומר - זה לא שמה שאתה עושה נכון או לא נכון, פשוט לכל מטבע יש שני צדדים, וכשאתה חושב שאתה לא כופה עליה משהוא אחד אתה בעצם כן כופה עליה משהוא אחר.

למעלה