מקלחת קרה ורגיעון.

leper

New member
מקלחת קרה ורגיעון.

אנ'לא יודע איך,אבל זה נחת עלי כבלטה מהשמיים, לפתע גילית שבאמת יש פה המון עצבים בין שורות. ולא רק בשלי...
אז יש לי משחק שהייתי רוצה לשחק איתכם ולצנן את האווירה: והוא ארץ,עיר- גירסת הברים זה הולך כך אאאאאאאאאאאללללללללףףףףףףףףף-------ב,ג,ד,..... יצא לי א ארץ-אתיופיה עיר-אמסתרדם שם של דמות מצוירת - אייסמן\ אנימנייאקס שם של סרט - אהבותיו של שייקספיר משפט פתיחה - "איך פרח כמוך נפל מגן -עדן"\"את לא מכירה את אחותי נעמה?" אמצעי מניעה - איפוטנט\אבא שלו מציץ\ אמא שלו מציקה\אלרגיה לתאי זרע אאאאאאאאאללללללללללללללףףףףףףףףףףףףףףףף......... יצא לי 'ק'

tofit

New member
בוא ננסה

ארץ-קפריסין עיר-קרית ים שם של דמות מצוירת - קספר שם של סרט - קזבלנקה משפט פתיחה - קמפרי אשכוליות, מתאים לך? אמצעי מניעה - קונדום אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללללללללףףףףףףףףףף......... יצא לי 'ד'

שקר החן

New member
אני גם מנסה...

ארץ-דנמרק עיר-דימונה דמות מצויירת-דמבו שם של סרט-דלתות מסתובבות משפט פתיחה-די! אני לא מאמין!!! זו את! אמצעי מניעה-דיאפרגמה אאאאאאאאאאאאאללללללףףףףףףף..................... ג'

../images/Emo6.gif הפסקה מהעבודה

ארץ - גוואטמלה; עיר - גלאזגו; דמות מצויירת - גמד, לא משנה איזה; שם של סרט - ג'וני אינגליש (חרא של סרט); משפט פתיחה - "גם לך משעמם?"; אמצעי מניעה - קאם און... אאאאאאאאאאלללללללללףףףףףףףףףףףף...........ת'

Vdrums

New member
אוקיי...נחמד ../images/Emo13.gif

ארץ - תורכיה עיר - תל אביב דמות מצויירת - ב"ת" ??? לא מוצא... סרט - תפוס אותי אם תוכל (לא ראיתי) משפט פתיחה - "תגידי, את לא הבת של..." אמצעי מניעה - תינוק!!! זה מה שיקרה אם לא תשתמשו באמצעי מניעה! אאאאאאאאאאאאאאאאאללללללללללףףףףףףף... פ'

leper

New member
ההההמממממממממ......

ארץ - פרו\פרגוואי עיר - פירנציה\פתח תיקווה דמות מציור - פינוקיו \ פילוני (הדמות על העיתון פילון) משפט פתיחה - "פנינה רוזנבלום, אני תמיד יכול לזהות את הריח של הקונדישינר" (זו לא פרסומת סמויה) אמצעי מניעה - פיצעון על ה...\ פה מסריח\ פילטת אויר או דברים אחרים... אאאאאאאאלללללללללללףףףףףףףףףף............ נו,טוב... 'ז'

אני! אני! אני!

ארץ - זמביה [דרום אפריקה התיכונה] עיר - זכרון יעקב דמות - זאב מכיפה אדומה [אין לו שם! תתמודדו!] סרט - זכרי את זה [אין לי מושג על מה זה, זה היה השבוע בערוץ הסרטים..] משפט פתיחה - זה אמיתי! [עם הפנייה לכיוון דרום
] אמצעי מניעה - אמממממ, זין קטן..?
/ זנגוויל בין השיניים?

tofit

New member
אוקיי , זה מוצא חן בעיני...

ארץ-יפן עיר-ירושלים שם של דמות מצויירת-הינשוף מציפיטפוט סרט-יפה בורוד משפט פתיחה-יפה לך כחול לעיניים אמצעי מניעה-ירח מלא היום מותק, אולי נלך לטייל קצת במדבר יהודה??? אאאאאאלללללללללללללףףףףףףףףףף........ ה'

ננסה

ארץ - הונדוראס עיר - המבורג דמות מצויירת - היפה/החיה
סרט - הרחק מגן עדן (שווה לראות) משפט פתיחה - הי, הי, לאן אתה חושב שאתה הולך? אמצעי מניעה - הולכים לסרט במקום. האות הבאה - כ'

tofit

New member
אז ככה:

ארץ-יש בק' אבל מכיוון שמדובר בלועזית אז גם כ' לוקח-כמבודיה עיר-כרכור (כלומר אני חושבת שהכריזו עליה כעיר ואם בישראל) דמות מצויירת- אין לי סרט-כך היינו משפט פתיחה-ככה אתה נראה כשאתה קם בבוקר? וואו!! אמצעי מניעה-כבדהו וחשדהו יצא צ'

Vdrums

New member
יאללה

ארץ - צרפת עיר - צפת דמות מצויירת - צבי (מו השור, זוכרים?
) סרט - צוות שנחאי משפט פתיחה - 1. צלחי לי מה הצ'עה? (גרוזיני מתחיל עם בחורה בים) 2. צפירה מהרכב לבחורה שעוברת במעבר חציה, חחחחחחחחחחחחחח.... אמצעי מניעה - צינתור שעוברים יום לפני... אאאאאללללללללללללללללללףףףףףף ח'

אקווה

New member
מצא חן לי....

ארץ - חבש עיר - חדרה סרט - (ה)חברות הכי טובות שיש; משפט פתיחה - חכי, לאן את הולכת? יש לך את העיניים שחיפשתי כל חיי! אמצעי מניעה - חדירה מאחור (בררר.. אני לא מאמינה שאמרתי את זה!!) אללללללללללללללללללללףףףףףףףףףףףףףףף........ ר'

Vdrums

New member
שכחת דמות מסרט מצויר

חזי החילזון, זוכרים את החילזון שהיה בערוץ 1 וכל פעם היה לו בית אחר על הגב?

tofit

New member
ממשיכים..

ארץ-רוסיה עיר-רמת גן סרט-רוקי(1,2,3,4,800 תבחרו אתם) משפט פתיחה-רווק, נשוי או אלמן?? אמצעי מניעה-רק לא סקס דמות מצויירת-רוג'ר רביט אאאאאאאאללללללללללללללללףףףףףף נהיה פ'

אני? שוב...

ארץ - פרו עיר - פתח תקווה סרט - פרחים בעליית הגג דמות - פינוקיו משפט - פיייייייי!!!!! איזה טוסיק!! אמצעי מניעה - פיפי מתמשך!! ש'

דן צ

New member
נו טוב

ארץ- שוודיה עיר- שטוקהולם דמות מצויירת- שלגיה סרט- שובר קופות משפט פתיחה- שיוווו, איזה כוסית את אמצעי מניעה- שיט! נפלט לי אלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ם סופית

למעלה