מקלחת קרה ורגיעון.

Vdrums

New member
שוב אני ../images/Emo9.gif

ארץ - מרוקו עיר - מדריד דמות מצויירת - מיקי מאוס דמות מס' 1 סרט - מולאן (חחחחחחחחחח) משפט פתיחה - מותק, מה המצב? אמצעי מניעה - מכות אאאאאאאאאאאאאאאאללללללללףףףףףףףףףףףףףףף ס'

tofit

New member
והגיע שוב תורי

ארץ-ספרד עיר-סופיה דמות-סנופי סרט-סברינה משפט פתיחה-סליחה, יש לך אש (באנלי, אבל עובד תמיד) אמצעי מניעה-סייבר סקס

leper

New member
אאאאאאאאאננננננננייייייייי

ארץ - ונצואלה עיר - ונציה דמות מצויירת - ושתי, וונדרוומן סרט - ונוס(? שלושה מוחות פעילים לא מצאו סרט, טוב אז אולי לא כל כך פעילים) משפט פתיחה - וואלה את לא קצינת הקישור שלי?\ורד???? מה את עושה פה? אמצעי מניעה - וויברטור,וסת, וירוס טורף, והאח הגדול שלה. אאאאאאאאאאאלללללללללללללללללףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.......... יצא לי 'ח'

Vdrums

New member
אין קונים?

ארץ - ערב הסעודית עיר - עכו דמות מצויירת - עמיקו וחבריו (חחחחחחח) סרט - עזית הכלבה הצנחנית, על כבלים וגנבים משפט פתיחה - "על משכבי בלילות חלמתי את אשר חשקה נפשי" אמצעי מניעה - עגבת

גם אני .... גם אני ....

ארץ- דנמרק דמות מצוירת- די גי' מון,דנבר הדינוזאור האחרון משפט פתיחה - "דברי איתי בבקשההההה " ( הלפלף המתחנן...
) סרט-"דבר אליה " ( עכשיו משתתף בפסטיבל ירושלים 2003 ספרד ) אמצעי מניעה - "דיי נו... אין לי כוח" (צפונבונית- כבר מוריד את החשק טון הדיבור ) אללללללף..... תנו לי לחשוב אני אחזור אלכם עם אות...

אילן 30

New member
טוב ..נו

ארץ : קפריסין עיר : קרית-גת משפט פתיחה : "קבעתי לנו תאריך ... מתאים לך ?" דמות מצויירת : קספר סרט : קליפורניה אמצעי מניעה : קולו הבוכה של התינוק מהחדר השני ...ת'

tofit

New member
טוב יאללה

ארץ-תורכיה עיר-תל אביב משפט פתיחה-תביא ת'ארנק נראה אם יש לך כרטיס פלטיניום דמות- סרט-תינוקה של רוזמרי (מפחיד...) אמצעי מניעה-תמונה של אריק שרון בחדר שינה ש'

Vdrums

New member
שששששששששששששששש

ארץ - שבדיה עיר - שנחאי דמות מצויירת - שלגיה סרט - שבעה חטאים משפט - שניםםםםםם שלא ראיתי אותך... אמצעי מניעה - שהאמא/אחות/אבא/סבתא נכנסים לחדר

tofit

New member
שניה לפני שאני פורשת

ארץ-ונצואלה עיר-וינה משפט-ולזיין אתה יודע? סרט-ונוס ביוטי דמות- אמצעי מניעה-ויאגרה שנגמרה :( ע'

למעלה