מחזיק אצבעותשהכל יעבור בשלום
Purple Mushroom New member 19/11/07 #21 מחזיק אצבעות../images/Emo45.gif../images/Emo57.gifשהכל יעבור בשלום../images/Emo57.gif
K Kesem_ New member 20/11/07 #22 וואוו, כמה הפתעות...... ../images/Emo12.gif מקסוש - בכלל לא ידעתי שהיית בהריון אז קודם כל - המון המון מזל טוב ומקווה שהכל עבר בשלום והחלמה מהירה
וואוו, כמה הפתעות...... ../images/Emo12.gif מקסוש - בכלל לא ידעתי שהיית בהריון אז קודם כל - המון המון מזל טוב ומקווה שהכל עבר בשלום והחלמה מהירה
G gallish New member 20/11/07 #23 מקסי, תרגישי טוב ../images/Emo57.gif קודם כל המון מזל טוב להולדת הבת (ובכלל, להריון ) מקווה שאת כבר אחרי החלק הקשה ולפנייך עומד החלק הכייפי והמאושר בטוחה שהקטנה מקסימה לפחות כמו עדידוש, ומאחלת לך וליוגי המון אושר ושמחה מהמשפוחה הרחבה תרגישי טוב מהר גלי.
מקסי, תרגישי טוב ../images/Emo57.gif קודם כל המון מזל טוב להולדת הבת (ובכלל, להריון ) מקווה שאת כבר אחרי החלק הקשה ולפנייך עומד החלק הכייפי והמאושר בטוחה שהקטנה מקסימה לפחות כמו עדידוש, ומאחלת לך וליוגי המון אושר ושמחה מהמשפוחה הרחבה תרגישי טוב מהר גלי.
ג גלי של חלום New member 20/11/07 #24 מקסי מתוקה שלי ../images/Emo23.gif תהיי חזקה וגיבורה..את יודעת שאת יכולה, נכון שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר..ותדעי שאנחנו שולחים לך את כל האנרגיות החיוביות בעולם - אוהבים ומחבקים אותך. גדול מלא אהבה.. גלי של חלום...
מקסי מתוקה שלי ../images/Emo23.gif תהיי חזקה וגיבורה..את יודעת שאת יכולה, נכון שהכל יעבור על הצד הטוב ביותר..ותדעי שאנחנו שולחים לך את כל האנרגיות החיוביות בעולם - אוהבים ומחבקים אותך. גדול מלא אהבה.. גלי של חלום...
מ מריה היחידה New member 21/11/07 #25 מקסימה שלי מאחלת לך החלמה מהירה. זה לא קל בכלל... אוהבת אותך מאד ומאחלת לך את כל האושר והבריאות עם משפחתך המורחבת. מורלי
מקסימה שלי מאחלת לך החלמה מהירה. זה לא קל בכלל... אוהבת אותך מאד ומאחלת לך את כל האושר והבריאות עם משפחתך המורחבת. מורלי
י יופי של חיוך ותלתלים New member 23/11/07 #28 ../images/Emo57.gifמקווה לבשורות טובות! מקסי, מאחלת לך החלמה מהירה ומקווה שהכל יעבור בשלום. מחכה לשמוע שאת מתאוששת ושבמהרה תשובי אלינו! ענקית יופי.
../images/Emo57.gifמקווה לבשורות טובות! מקסי, מאחלת לך החלמה מהירה ומקווה שהכל יעבור בשלום. מחכה לשמוע שאת מתאוששת ושבמהרה תשובי אלינו! ענקית יופי.
א אודליה מממ New member 25/11/07 #29 ../images/Emo57.gifהחלמה מהירה ../images/Emo101.gif../images/Emo57.gif