מקפיצה שוב את אותה הודעה כי אני

מצב
הנושא נעול.

לחוצה בכסף ולהלן הסיפור בקצרה שוב אושפזתי ב-8/2/05 בבי"ח רמב"ם בגלל כאבי בטן נוראים תוצאה של סיבוך של ניתוח לקיצור קיבה שעברתי לפני שנתיים וחצי היתי 3 שבועות בבי"ח ועברתי ניתוח שני לקיצור קיבה מאחר והטבעת זזה לי בקיבה לאחר ימי מנוחה (בהוראת רופא ורשום בטופס אישפוז עד ה-9/3 ) חזרתי לעבודה -7/3/05 ונודע לי שבררו עם הרו"ח והוא מסר שלא מגיע לי ימי חופשה מאחר והניתוח לקיצור קיבה שעברתי אז-לפני 3 שנים והיום לפני שבוע וחצי הוא ניתוח קוסמטי ועל זה לא מגיע ימי חופש .. מההההההה..?? אני לא ממינה שזהקורה האמת... \אני 3 שבועות שכבתי בבי"ח מחוברת לאינפוזיה ללא יכולת לאכול או לשתות עם כאבי בטן עזים במח' כירורגית איך וכיצד טוענים שהניתוח הזה הוא קוסמטי? השמנת יתר היא מחלה ולא איזשהוא טיפול קוסמטי ? האם ייתכן שלא מגיע לי תשלום על ה-3 שבות אשפוז וימי מנוחה לאחר הניתוח?הייתכן דבר כזה? אני בהלללםםם.. ואני זקוקה לכסף דחוףףףףף אשמח לתגובה תשובה ולמי עליי לפנות...?

שיר ורד

New member
תצטרכי להגיש תביעה לבית הדין לעבודה

לחוצה בכסף ולהלן הסיפור בקצרה שוב אושפזתי ב-8/2/05 בבי"ח רמב"ם בגלל כאבי בטן נוראים תוצאה של סיבוך של ניתוח לקיצור קיבה שעברתי לפני שנתיים וחצי היתי 3 שבועות בבי"ח ועברתי ניתוח שני לקיצור קיבה מאחר והטבעת זזה לי בקיבה לאחר ימי מנוחה (בהוראת רופא ורשום בטופס אישפוז עד ה-9/3 ) חזרתי לעבודה -7/3/05 ונודע לי שבררו עם הרו"ח והוא מסר שלא מגיע לי ימי חופשה מאחר והניתוח לקיצור קיבה שעברתי אז-לפני 3 שנים והיום לפני שבוע וחצי הוא ניתוח קוסמטי ועל זה לא מגיע ימי חופש .. מההההההה..?? אני לא ממינה שזהקורה האמת... \אני 3 שבועות שכבתי בבי"ח מחוברת לאינפוזיה ללא יכולת לאכול או לשתות עם כאבי בטן עזים במח' כירורגית איך וכיצד טוענים שהניתוח הזה הוא קוסמטי? השמנת יתר היא מחלה ולא איזשהוא טיפול קוסמטי ? האם ייתכן שלא מגיע לי תשלום על ה-3 שבות אשפוז וימי מנוחה לאחר הניתוח?הייתכן דבר כזה? אני בהלללםםם.. ואני זקוקה לכסף דחוףףףףף אשמח לתגובה תשובה ולמי עליי לפנות...?
תצטרכי להגיש תביעה לבית הדין לעבודה
שם תוכל להתברר טענת המעסיק. את צריכה להוכיח אחד מהשניים - הניתוח לקיצור קיבה נבע מנסיבות רפואיות ולא קוסמטיות. גם אם הניתוח נחשב כקוסמטי - הסיבוכים שהיו שלוש שנים לאחר הניתוח, הם מחלה בפני עצמה ולא המשך של הטיפול הקוסמטי ואף לא טיפול קוסמטי בפני עצמו (ישנם ניתוחים קוסמטיים שהתוצאה לא מספיק יפה ואז צריך לעשות שיפוץ וזה עדיין נחשב לקוסמטי). גם מבחינת החוק, כל תקופת מחלה נחשבת בפני עצמה (וסופרים את הימים הראשונים מהתחלה) ללא התיחסות האם מדובר במחלה הנובעת מסיבה אחת והמשכיות שלה, או מחלות בלתי תלויות.

ניתוח לקיצור קיבה הוא ניתוח הכלול

בארץ בסל הבריאות ולעומת זאת, ניתוחי פלסטיקה מחוץ לסל. זה ניתוח בריאותי לכל דבר. ואת כתבת:"הסיבוכים שהיו שלוש שנים לאחר הניתוח, הם מחלה בפני עצמה ולא המשך של הטיפול הקוסמטי ואף לא טיפול קוסמטי בפני עצמו (ישנם ניתוחים קוסמטיים שהתוצאה לא מספיק יפה ואז צריך לעשות שיפוץ וזה עדיין נחשב לקוסמטי" - אבל מה קוסמטי בניתוח לקיצור קיבה ? קיצור קיבה נקבע ע"פ קרטריונים של השמנת יתר - והשמנת יתר היא מחלה לא מבינה מה קוסמטי בזה ?

שיר ורד

New member
את זה תצטרכי להוכיח בבית הדין

בארץ בסל הבריאות ולעומת זאת, ניתוחי פלסטיקה מחוץ לסל. זה ניתוח בריאותי לכל דבר. ואת כתבת:"הסיבוכים שהיו שלוש שנים לאחר הניתוח, הם מחלה בפני עצמה ולא המשך של הטיפול הקוסמטי ואף לא טיפול קוסמטי בפני עצמו (ישנם ניתוחים קוסמטיים שהתוצאה לא מספיק יפה ואז צריך לעשות שיפוץ וזה עדיין נחשב לקוסמטי" - אבל מה קוסמטי בניתוח לקיצור קיבה ? קיצור קיבה נקבע ע"פ קרטריונים של השמנת יתר - והשמנת יתר היא מחלה לא מבינה מה קוסמטי בזה ?
אני רק הבאתי לך נימוקים חלופיים ,למקרה שבית הדין יקבל את טענת המעסיק.

הבנתי -תודה ...

אני רק הבאתי לך נימוקים חלופיים ,למקרה שבית הדין יקבל את טענת המעסיק.
הבנתי -תודה ...
תוספת קטנה לתגובה נכונה שקיבלתי: אני חוששת שהם טועים, גם על פי החוק. את הניתוח עברת מלכתחילה עקב משקל יתר (obesity), שהיום נחשב כבעיה וסיכון בריאותי לחלוטין, ולא קוסמטי!!! אם זה נכון או לא שהסיכון הוא בריאותי, זה לא משנה. עובדה שקופות החולים מאמינות שכן, ועל כן הן מממנות ניתוחים כאלה החל ממשקל מסוים. מאחר והניתוח נעשה מלכתחילה בגלל הסיבה הבריאותית הזו, כל סיבוך שבא בעקבותיו נכנס לאותה הקטגוריה. אם תסבירי את זה למעסיקייך, אני בטוחה שהם ישנו את דעתם. בכל מקרה, החוק לצידך ואין ספק שכל ערכאה שיפוטית תפסוק לטובתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה