מקפיצה שרשור רלוונטי לפורום

AlteX

New member
פשר התופעה הוא שגברים כאלה...

לא מתאימים לך... פשוט, לא? לעולם אל תשתני רק כדי להתאים את עצמך לציפיות של מישהו. אם תשחקי משחקים כי כך מצפים ממך, בסוף רק תסבלי, כי זו לא את. תמיד תהיי מי שאת באמת ותאהבי את עצמך בדיוק כמו שאת, תהיי מודעת לעצמך ולמה שאת מחפשת, וזאת הדרך הכי טובה למצוא התאמה אמיתית ואהבה אמיתית, גם אם זה יקח הרבה זמן...

shellush

New member
ראשית, תודה. שנית, אני לא יודעת

לשחק משחקים אפילו אם נורא אשתדל ואני לא משתדלת כי אני סה"כ מרוצה מהכנות שלי ומהישירות שלי ואני לא מתכוונת להשתנות בשביל אף אחד!! מי שלא אוהב ומקבל אותי כמו שאני, FUCK THEM.

דנטל

New member
רציתי לענות ישר "לא" תוקפני

אבל אז נזכרתי שבעיקר בגלל שאני לא רוצה ילדים, אני גם לא מעונינת בגבר קבוע בחיי, אז נותר לי להסכים עם הקביעה המעצבנת הזו. לעולם לא אבין למה גבר רוצה להתחתן, אז אולי זה גם בשביל ילדים. אין סיבה שזה יפריע לקשר, אם זו אג'נדה מוסכמת (גם אם בתת מודע) על שני הצדדים. להפך. לא הגיוני לי שאוהבים בן/בת זוג וילד באותה מידה, אבל אין לי מושג אישי. ברור לי לחלוטין שאשה לא תמיד מחפשת את האבא המושלם. וטוב שכך, אחרת המון גברים נפלאים אבל עם משכורת נמוכה, נכויות מסוימות, השכלה לא גבוהה וכד' היו נשארים רווקים ונטולי ילדים שיזכו לחינוך מדהים. בקשר לגברים - אני לא אתפלא אם יש כאלה שהתחתנו עם בנות זוגם בגלל הציצי המושלם שלהן (ושהולך להחרב ברגע שיגיעו הילדים לעולם).

avshalomat

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בקשר לקאע

עם האבא אחרת אני לא הייתי נולד, איזה הפסד לעולם

נעמייה

New member
לא, לא ולא../images/Emo70.gif

לדעתי, אשה (ואני מדברת על אשה שפויה, לא על היוצאות מן הכלל שהן כמובן קיימות) לא בוחרת את בן זוגה על פי קריטריונים של "אבא טוב"... זה הכל ענין של דינמיקה טובה בין בני זוג, קשר טוב ובריא.. תכונות טובות - שאל כל אלו אנחנו נמשכים. התכונות שאני אחפש בבן זוג, האישיות, הגבר שאליו אני אמשך.. כל אלה יתאימו בראש ובראשונה כ'בן זוג' ובהחלט גם כ'אבא'. והמשפט הזה "עבור אשה הגבר הוא רק האמצעי.. המטרה היא תמיד ילד".. זה לא בבית ספרינו

למעלה