מקפיצה...

i love lucy

New member
(טנק'ס סיבי...)../images/Emo32.gifחחח כנסו...

ראיתם אתמול יצפאן?.. בתחילת התכנית הוא שר או-בלדי או-בלדה בכל מיני שפות כגון צרפתית וערבית... היה נחמד בייחוד שבכל הזדמנות שהייתה לו הוא דחף: בוש ושרון... בלה בלה בלה... תדמיינו את המוזיקה ותקראו את המילים: חבא לג לךכעי גלחיע גיםןה גחיעכ הםןדיגרם החיכג שרון ךעליגכך עגחךלכג עגךלחע עךח גע ככגףלחכ בוש כעחלי כג בקיצור היה מצחיק...

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! ...come together (מי יודע מה הקשר?) הקישור בתחתית ההודעה

דקלה9

New member
That makes two of us!

גם אני לא יכולה ביום ראשון ויום רביעי עדיף מבחינתי (אני יודעת שכבר כתבתי, אני פשוט שמחה שאני לא היחידה). יש מישהו שלא יכול ביום רביעי?

Another Girl

New member
יאללה קובעים ../images/Emo13.gif

יום רביעי הזה חבריה. (האמת זה מסתדר לי,כי אולי אני אקפוץ לפני או אחרי לנתניה לסדר את השיער
) מי איתי?

Another Girl

New member
לאט לאט ../images/Emo13.gif

בואי נראה אם מתאים לכולם יום רביעי...אח"כ נדבר על מקום...(ונראה לי שכן,עזריאלי הכי הגיוני)

Another Girl

New member
מקפיצה...

הזמן קצר מאוד-צריך להחליט. מי שמעוניין להגיע מחר או בכלל שישרשר לכאן,שנדע לפחות איפה אנחנו עומדים.

דקלה9

New member
אני יכולה להגיע היום ../images/Emo45.gif

רק תודיעו לי בזמן... אני בכל זאת חיפאית ות"א קצת רחוקה.

סליחה שלא עניתי קודם..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אתמולך הייתי עד 12 בלילה אצל סבתא שלי. אני יכולה היום בכל שעה, אבל אני מציעה את 6\7 בערב כדי שיהיה יותר זמן להתארגן.. חוץ מזה, בתיה, כדאי שתשלחי לכל מי שבא למפגש או אולי בא למפגש את הפלאפון שלך במסרים (יש לך פלאפון נכון?
), למקרה שיהיו כאלה שיאחרו ולא ימצאו אותנו. ועצה אחרונה
- כדאי שנתאר את עצמנו קצת או את מה שנלבש, או פריט מיוחד, דגל או ווטאבר, שנוכל לזהות זה את זה, ושלא נתבלבל עם אנשים אחרים. (אפשר להכין סיכה שכתוב עליה "פורום ביטלס שולט" או משהו בסגנון..) כי פשוט, מנסיון - קשה מאד למצוא אחד את השני בעזריאלי, במיוחד בחנוכה, כי לא ראינו אחד את השני בחיים, וגם אם קובעים מקום מפגש קשה לדעת.

דקלה9

New member
אני יכולה היום בערב

רק תנו שעה. בכל מקרה- אני שולחת את מס' הפלאפון שלי לבתיה במסר ואני מציעה לכל מי שרוצה להגיע היום שיעשה כמוני. בקשר לזיהוי- צריך לקבוע נק' מפגש- כמו יטבתה בעיר ולבוא עם חולצות של הביטלס.

למעלה