עם הילדה על הספה
M MissMaya New member 2/7/08 #11 ../images/Emo27.gifמצטלמים ואין לי מושג למה הם לבושים ככה... בטח עבדו עליה או משהו.
L LosingMyself New member 2/7/08 #44 ברוך שפרנו. דאגי הסתפר!! הילדה הזאת ממש מעצבנת.. חח מעניין כמה ההורים של שילמו להם 0_o ומאיה- כל הכבוד על כל התמונות! אחח אני מחכה כבר לשמוע את כל האלבום החדש
ברוך שפרנו. דאגי הסתפר!! הילדה הזאת ממש מעצבנת.. חח מעניין כמה ההורים של שילמו להם 0_o ומאיה- כל הכבוד על כל התמונות! אחח אני מחכה כבר לשמוע את כל האלבום החדש
M McFly rullz New member 2/7/08 #45 ../images/Emo135.gifפאק דאגי נראה מושלם../images/Emo99.gif איזה כיף לילדה הזאת רק שהם באמת נראים משועממים ~ממשיכה לראות~ תודה רבה רבה !!!
../images/Emo135.gifפאק דאגי נראה מושלם../images/Emo99.gif איזה כיף לילדה הזאת רק שהם באמת נראים משועממים ~ממשיכה לראות~ תודה רבה רבה !!!
S sweet shir New member 3/7/08 #124 ../images/Emo45.gif >>>>>>>>>>: מכוער שכמותו, מה הוא מוריד את הטאנל?! איכס, רוצה שיהיה לו חור באמצע האוזן?! XD
../images/Emo45.gif >>>>>>>>>>: מכוער שכמותו, מה הוא מוריד את הטאנל?! איכס, רוצה שיהיה לו חור באמצע האוזן?! XD