ביומולדת שלי$^@#$^#^#^#^#$^%*)&)*&(^($#!$@$@$
א אמנדה האחת New member 3/7/08 #145 ../images/Emo204.gif../images/Emo24.gifאוווו...! הבאסה היא שאנלויכולה להגיד לך "לא נורא", כי זה פאקינג ~כן~ נורא. אבל את תתגברי. ג'י, אני בנאדם מזה מעודד...
../images/Emo204.gif../images/Emo24.gifאוווו...! הבאסה היא שאנלויכולה להגיד לך "לא נורא", כי זה פאקינג ~כן~ נורא. אבל את תתגברי. ג'י, אני בנאדם מזה מעודד...
J just orr New member 2/7/08 #103 הווווו הקנאה. למרות שהם באמת נראים קצת משועממים אצלה דאגי ממש הצחיק אותי עם איך שהוא תיאר את הדולפינים XDDDDD טיפש XDDDDDDDD תודה מיה
הווווו הקנאה. למרות שהם באמת נראים קצת משועממים אצלה דאגי ממש הצחיק אותי עם איך שהוא תיאר את הדולפינים XDDDDD טיפש XDDDDDDDD תודה מיה
W white in Angel New member 2/7/08 #110 אני מרגישה שאחותי מתפוצצת מזעם עכשיו בעצם לא...... זה יהרוג אותה...... ואני זאת שצריכה לשאת בתוצאות אח"כ זה יהיה ביום הולדת שלה... מחזיקה אצבעות שהיא לא שמה לב... [אוחצ' שמת לב????] זה היום הולדת שלה בגלל זה... היא הולכת למות...
אני מרגישה שאחותי מתפוצצת מזעם עכשיו בעצם לא...... זה יהרוג אותה...... ואני זאת שצריכה לשאת בתוצאות אח"כ זה יהיה ביום הולדת שלה... מחזיקה אצבעות שהיא לא שמה לב... [אוחצ' שמת לב????] זה היום הולדת שלה בגלל זה... היא הולכת למות...
R rox love BSM New member 3/7/08 #121 ../images/Emo45.gifזה לא יהיה בארץ אבל בטח יעלו את זה ליוטיוב וזה בGMTV,אם זה עוזר לך...
M McGirl For Life New member 3/7/08 #127 דאגי תעשה אותי!!!!!!!!!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif אני רוצה דאגון קטן
A AlmA XP New member 3/7/08 #153 ../images/Emo180.gifאיזה חמודים../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif תודה ענקית הצחיק אותי הסיפור של דאגי על הכריש XDDD מפגר XDD
../images/Emo180.gifאיזה חמודים../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif תודה ענקית הצחיק אותי הסיפור של דאגי על הכריש XDDD מפגר XDD
B baril New member 2/7/08 #72 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה!!!!111 אוי הם נראים טוב דאגי ממש חמוד ככה עם השיער חחח הוא לא שיא היופי אבל אם הוא יחליק את השיער הוא יהיה איזה ילדה זונה יואו ]; אני שונאת אותה
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה!!!!111 אוי הם נראים טוב דאגי ממש חמוד ככה עם השיער חחח הוא לא שיא היופי אבל אם הוא יחליק את השיער הוא יהיה איזה ילדה זונה יואו ]; אני שונאת אותה
M McFlyRoni New member 2/7/08 #79 ../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifלמי שרוצה תמונות מהקליפ../images/Emo36.gif http://www.shareapic.net/content.php?gid=369280
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifלמי שרוצה תמונות מהקליפ../images/Emo36.gif http://www.shareapic.net/content.php?gid=369280
L ligalosha New member 2/7/08 #86 ../images/Emo181.gifרק אני שמתי לב לשורה?! "אלבום האולפן הרביעי של מקפליי,"רדיואקטיב",שיגיע אלינו בהמשך הקיץ" לפתוח כבר שמפנייה?
../images/Emo181.gifרק אני שמתי לב לשורה?! "אלבום האולפן הרביעי של מקפליי,"רדיואקטיב",שיגיע אלינו בהמשך הקיץ" לפתוח כבר שמפנייה?
L ligalosha New member 2/7/08 #87 ../images/Emo181.gifרק אני שמתי לב לשורה?! "אלבום האולפן הרביעי של מקפליי,"רדיואקטיב",שיגיע אלינו בהמשך הקיץ" אפשר לפתוח כבר שמפנייה?
../images/Emo181.gifרק אני שמתי לב לשורה?! "אלבום האולפן הרביעי של מקפליי,"רדיואקטיב",שיגיע אלינו בהמשך הקיץ" אפשר לפתוח כבר שמפנייה?