מקפליי בTOTP

לושהה

New member
כןן!

אני אומרת לך..ההופעה הזאתי הייתה בסדר בלי דני,הוא פשוט המיס אותי. אני מסתכלת עליו וכולי מתרגשת

0 דיש 0

New member
גמאני.. הוא היה מדהים ההופעה הזאת..

פשוט מדהים.. איך שהוא שר איך שהוא זז אפילו איך שהוא נראה פשוט הכלל איזה חמודים הוא ודאגי כשהם שרו יחד יאא

0 דיש 0

New member
אומיגודד עכשיו ראיתי את האתר איזה

כלבה לינדזי1!! סליחה על הקללות ועל ההתקפה הזאת אבל אני שונאת אותה יותר מרגע לרגע הם כותבים עלייה שיר ומה היא אומרת בתגובה?! " But musically I prefer Arctic Monkeys " יופי לך שאת מעדיפה את הארקטיק קופים האלה שלך כאילו שהם אי פעם יכתבו עלייך שיר. אגב, הפליז פליז.. זה "בבקשה תרצי" לא "בבקשה בבקשה" נכון?

ThatGirl

New member
איזה הופעה גרררררר ../images/Emo99.gif

משנאה מוחלטת של השיר עכשיו אני אוהבת אותו, הם פשוט יודעים לדפוק הופעות מעולות! וזאת ללא ספק אחת מהטובות ביותר שלהן (לדעתי בכל אופן) והקול של טום שונה שם, באס כזה.. אבל זה יפה!! בקיצור-
למרות שאני עדיין טוענת שהשיר היה יכול להיות יותר טוב אם הם היו אומרים please please me
השיר הזה עכשיו באמת גורם לי לצפות לאלבום הבא

0 דיש 0

New member
כן אבל בסוף בסוף כאילו שהשיר נגמר ה

הם אומרים פליס פליס מי כאילו בבקשה תרצי אותי.. אז בטח הם התכוונו לזה גם לאורך כל השיר למרות שזה הפעם היחידה שהם אומרים "פליס מי"

Rowdy Girl

New member
נממ טובב.../images/Emo3.gif

זה לא גרם לי לאהוב תשיר [כמו לחלק מכם] אבל זה בהחלט גרם לי להגיד שוב את זה שהמוזיקה מגניבה! הוו.. וגם דני.
יש לי שיר חדש! הוא נקרא "פליז פליז דני פליזזזזזזז"
אבל בינתיים יש לי רק את השורה הראשונה

m i c k e y 15

New member
חחחחחח

כן אבל כולם פה אהבו את השיר בגלל שהמוזיקה מגניבה חחחח נראה לי..ככה זה גם אצלי

Xx SharoN xX

New member
כן|../images/Emo99.gif אחלה שיר ../images/Emo3.gif

יש לי המשך : איזי בויי, אי ט'ינג וואיר אלון נאוו XDD

LovE BuSTeD

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מה בקישורים כי זה לוק שנים את זה עולה!!

m i c k e y 15

New member
|אקשI|../images/Emo28.gifואוו דני../images/Emo70.gif../images/Emo99.gifאיזה ת

תמונות ברורות

למעלה