מקפליי מתפרקים?!@#$%

A e o n 6 9

New member
מקפליי מתפרקים?!@#$% ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

אוקיי אני מצטערת על הנושא החדש אבל זה פשוט דרש, אני בהלם מוחלט OMGOMG!! גלשתי לי באתר הרשמי של דאגי פוינטר ו.. ו.. ו.. פשוט תקראו בעצמכם: Digitial Spy: McFly have dismissed rumours that they will split up after releasing their upcoming greatest hits album. The pop four-piece, who have scored seven chart-topping singles since they first hit the charts in 2004, revealed that they are planning to record their fourth studio LP in the New Year. Speaking to DS backstage at T4 on the Beach, singer/guitarist Tom Fletcher said: "We are currently writing our fourth album which we're going to record, hopefully, in January, just after the greatest hits comes out. The best is yet to come." Bandmate Danny Jones added: "It's going to be a monster - just a monster." מההעהההההה!?!?!?
בבקשה תגידו לי שזה לא נכון
(תרגום - המשפט הראשון אומר שהם הולכים להתפרק אחרי האלבום הבא, וכל שאר הפוסט מדבר על האלבום הבא שלהם.. להתפרק!!!@#$^%%#$)

butbut

New member
לאא..זה לא נראה לי נכון!!

אין מצב שבעולם שזה נכוןןןןןןןןןןןןןן!!!!

butbut

New member
הם רק קבעו עוד איזה 10 הופעות חדשות..

אז לא נראה לי שזה יקרה. יש להם יותר מידי דברים לעשות לפני שהם מתפרקים. לי זה סתם נשמע כמו שמועה!

talosh1234

New member
שטויות!!!

הייתה גם שמועה שדני עוזב מיליון פעם!!! יש להם תאריכים חדשים להופעות!!! אין מצבב!!

talosh1234

New member
גם...

גם אין סיבה.. הם אומרים שהם פשוט מתפרקים אחרי שהם מוציאים את האלבום החדש.. זה שטויות במיץ!! והציטוט הזה מ T4 לא מסביר כלום.!! הוא פשוט אומר שהאלבום החדש יהיה ממש טובב !! אני לא מאמינה בזה ועכשיו יש לי רק פרפרים מעצבנים בבטן

kelly7i

New member
אני רוצה תירגום!

של הכל! ולמה אחרי האלבום הבא, מה פשר? ואני רוצה שישארו ביחד, שישארו שישאר שישארוווווווו! *הם קוריאם לאלבום להתפרק?*

roni poynter

New member
כןן אני גם צריכה תרגום..

ואין מצב שהםם מתפרקיםם זה פשוט לא.. למה להםם הם מרוויחים כסף..ונהניםם אז לא נראה לי..!!

תרגום-

דיגיטל ספיי: מקפליי דוחים שמועות שהם יתפרקו אחרי שחרור אלבום הלהיטים הגדולים שלהם. להקת הפופ בעלת ארבעת החלקים שהבקיעה שבעה להיטי מספר אחד מהפעם הראשונה שעלו למצעדים ב2004, חשפה שהם מתכננים להקליט את אלבומם הרביעי בשנה החדשה. טום פלטצ'ר התאריין לבלה בלה בלה [עיתונאי לא חשוב בT4]: "אנחנו כרגע כותבים את האלבום הרביעי שאותו אנחנו נקליט, בתקווה, בינואר, לאחר סיבוב ההופעות של הלהיטים הגדולים. הטוב עוד מגיע." חבר הלהקה דני ג'ונס הוסיף: "זה הולך להיות מפלצת- פשוט מפלצת." -==- חוץ מהתרגום- כתבתי למקפליי הודעה מפוחדת בקשר לעניין הזה. נראה מתי ישיבו.

A e o n 6 9

New member
אז זה מסביר הכל O.O

וואו אני כ"כ מטומטמת! חשבתי ש-dismissed זה לשחרר, ו-"McFly have dismissed rumours" זה מקפליי שחררו שמועות, לא ביטלו >< טוב אז כרגיל יצאתי מפגרת.

kelly7i

New member
רגע נו אז לא הבנתי

הם שיחררו שמועות שהם רווצים להתפרק? יענו הם סיפרו את זה?

m i c k e y 15

New member
לאאא

יש כאלה שאומרים וחושבים שבגלל שהם יוצאים לסיבוב הופעות של כל הלהיטים הגדולים אז אחרי זה הם מתפרקים וזה לא נכון..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאבן ירדה מעל ליבי. תודהה

יווו איזה מזל. ממש נבהלתי

m i c k e y 15

New member
חיחי יש לי את הוידאו שהוא אומר אתזה

ואני אשים לכם בשבוע הבא בפינה..הוא חמוד

m i c k e y 15

New member
אין מצב שזה יקרה...ידעתי

מהרגע שקראתי ת'שורה הראשונה..כלומר את הכותרת.. הם אמרו מאה אלף פעם שהם לא מתפרקים..ושהם רוצים להמשיך את הלהקה כמה שיותר.. דני:"הלהקה היא בדם שלי!!" חחח

tzuf jones

New member
יייייאאאמממהה עשיתת לי ת'יוםם עםם התיקוןן שלך

.. אמרתיי לעצמיי כזהה יאאאאאאאא!! אין מצבב, אני כ"כ אוהבתת אותםם! עד שיש כזאת להקה טובההה? הם מתפרקים וזהה ?!! אין סיכוי! :):):):):):))))))))))))))))))))))))))))))))))) אם הם מתפרקים אנחנו טסות כל הבנות בפורום וגורמות להם להתאחד חחחחחח @ אבלל זה לא יקרה :) לפחות עד שדני יהייה בן 60 :] להלהלהלה P:
תמוננננה שווה אלףף מילייםם

למעלה