מקפליי מתפרקים?!@#$%

MoVe AlOnG

New member
אני יודעת פרטים!!!!

תקשיבו קראתי על זה כבר בכמה מקומות,וראיתי סירטונים זה הולך ככה: התחילו להפיץ שמועות שבגלל שמקפליי עושים סיבוב הופעות שנקרא הלהיטים הגדולים אז זה אומר שהם סיימו את הקריירה שלהם ובמילים אחרות אחרי הסיבוב הופעות הזה הולכים להתפרק. בקיצור זה לא ככה. כבר דיברו על זה עם דאגי,דני וטום (בנפרד) וכל אחד מהם אמר שזה בכלל בכלל בכלל לא נכון ושהם בקרוב הולכים לעבוד על הדיסק הרביעי. ודני אמר שהדיסק הרביעי הולך להיות מפלצת,כלומר משו גדול ומדהים. אז אתן יכולות להירגע,ולחזור לנשום שוב
ואל תלחיצו אותי ככה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yael0000

New member
אתם מודעות לעובדה שהם התפרקו מתישהו

+
שום להקה לא נמשכת עלד עוד איזה כמה שנים,6 ככה(אם הם יהיו קיימים עד אז...) סביר הלניח שהם ירצו להתחיל להקים משפחה...

roni poynter

New member
כןן נכון..

אבלל גם אנחנו עד מתי נעריץ אותם..?!!! ואני לא רוצה לחשוב על זה שהםם יתפרקוו ..ולא טוב שתהיה לדאגי חברה!

The Psycho Girl

New member
זה לא קשור להקים משפחה

יש המון להקות שממשיכות עשרות שנים גם כשהם זקנים וכשיש להם נכדים ( רולינג סטואנס מישהו ?) יכול להיות שהם התפרקו בסוף יכול להיות שמישהו מהם יחליט לעזוב ברגע זה או אחר או שבסופו של דבר ימאס להם אחד מהשני או שמישהו מהם יתאבד מיותר מידי סמים ואלכוהול , אלב לא נראה לי שזה יקרה הם ילדים טובים ויכול להיות שלא יכול להיות שהם ימשיכו עד המון שנים וגם הילדים שלנו יעריצו אותם ( אוי זה יהיה מצחיק )

DoLi it is Me

New member
../images/Emo6.gif חח קרעעת אוותיXDDD

וזהו יש מלא להקות שממשיכות וממשיכות חח :]... ומה שלדאגי לא יהיה חברה?? ואז הוא לא יתחתן וישאר רווק זקן ושמן לנצח ולא יהיו לו ילדים שימשיכו את היופי שלו

lilosh1212

New member
וואייי... העלת פה אחלה נקודה...

שהיופי יסתיים?!?!?! לאאאאאאאאא הוא צריך שיהיו לו הרבה דוגים קטנים וחמודים כמוהו!!!!!!

roni poynter

New member
חח אחלה שיהיו לו אבל..

מממנניייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתםם..=] הללוואיי ..! והצחקת אותי עם הדוגים הקטנים אבל עם כבר דאגים..!! חיחיחי

kelly7i

New member
זה שהם ירצו להקים משפחה, זה לא בהכרח

אומר שהם יצטרכו להתפרק, מה שכן זה בטח הכנות לחתונה שתהיה וזה אני לא חושבת שהם יתפרקו דווקא בגלל זה, מה שכן בטח הם יורידו מעליהם קצת עומס וזה אבל יש פול להקות של אנשים בני 40 וזה שיש להם ילדים והכל והם עדין עושים סבבי הופעות ומוציאים דיסקים והכל.

מאיושSP

New member
המממ הם לא מתפרקים!!!

dismissed זה דחו.. יענו הם דחו את השמועות שהם הולכים להתפרק=] כפרות עליהם.

Lex 1

New member
אחרי שכולכן כבר הגבתם אין לי עוד הרבה להוסיף

בנושא... חחחח אניווי, צפוי שזה היה סתם למרות שהשם של הסיבוב הופעות אכן מטעה אבל זה עדיין לא אומר כלום. 3 שנים לא מספיקות! צריך לפחות עוד 7 שנים, שיסגרו עשור ביחד ויסיימו את הקריירה בתחילת שנות ה-30 לחייהם חחח ואז כשיהיו בני 50 יעשו איחוד וסיבוב הופעות מטורף ויקפצו לביקור גם בארץ! **אחחח האשליות האשליות..** ולדעתי האלבום אוסף הנוסף הזה מיותר, שיוציאו אלבום רביעי ואולי אח"כ אלבום גרייטסט היטס או וול, מה לא עושים בשביל עוד קצת כסף..?

למעלה